ییخشید من دیگه دارم قاتی میکنم الانه که دیگه برم یه WLAN برای کامپیوترم بخرم!من نفهمیدم برای ساخت اکانت باید بلوتوث اینترنت پن رو انتخاب کنم یا بلوتوث لکال پن؟ولی من هر دوتا شو امتحان کردم تمام IP ها هم دادم ولی...راستی من 512 KB/s شاتل دارم.
ییخشید من دیگه دارم قاتی میکنم الانه که دیگه برم یه WLAN برای کامپیوترم بخرم!من نفهمیدم برای ساخت اکانت باید بلوتوث اینترنت پن رو انتخاب کنم یا بلوتوث لکال پن؟ولی من هر دوتا شو امتحان کردم تمام IP ها هم دادم ولی...راستی من 512 KB/s شاتل دارم.
سلام. می شه طریقه ی تنظیمات رو برای حالتی که کارت شبکه ی اصلی به اینترنت وصله رو برام بذارید؟
pan ip نرم افزار من 0.0.0.0 هستش.تو گوشی هم ارور could not connect to remote میده.فقط چند کیلوبایت send داره بدون هیچ resive
سلام تو يه جا خونده بودم دستگاه wifi با پورت usb مثل همين بلوتوث هاي كه براي كامپيوتر هست وجود داره و به اندازه همون دستگاه بلوتوث هاست مي خاستم ببينم حقيقت داره يا نه ؟
بعید نیست.منظورتونWiFi به صورت external هست؟
اي بابا ميدونيد من کي ازتون يه سوال پرسيدم؟
ولي از اون موقع تا حالا موفق نشدم!!!!!!
ميشه دوباره راهنماييم کنيد؟
من اينترنت ADSL شاتل دارم.(که براي وصل شدن IP رو روي اتوماتيک ميذارم)
گوشيم P1i هست و ميخوام با بلوتوث به ADSL وصل بشم!!!
دوستان کسي راه حلى نداره؟من همه کارو کردم ارتباطم برقرار ميشه ولى به جاي ipکارت شبکه اصلي ip بلوتوثو نشون ميده وبه اينترنت وصل نميشه!
سلام من ویندوز سون دارم روی کانکت شبکه مجازی مشخصه که به اینترنت ویشه یا نه . که با تمام کارهاای که گفته شد انجام دادم اما نشد گوشیم هم P1 هستش ADSL شاتل هم دارم که IP به صورت اتوماتیک هستش .
دوستان سلام
من یه گوشی Palm treo 680 تقریبا قدیمی 2005 دارم
ویندوز 7
ولی هر کاری می کنم موفق به اتصال گوشی به اینترنت توسط بلوتوث کامپیوتر نشدم
ممنون میشم راهنماییم کنید
از راهنماییتون ممنون ولی موفق نشدم
1 بار هم گفتم تمام این راه حلهایی که گفتید رو امتحان کردم روی خیلی از گوشیهای دیگه جواب میده ولی من
مشکلم رو Palm Treo 680 هست اگه کسی هست که رو این قضیه تجربه داره یا میتونه راهنمایی کنه
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)