تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: یه سوال از یه مبتدی

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان. آقا دست همتون درد نکنه. ممنونم به خاطر راهنماییتون. آقای Aminzikzak فکر می کنم کابران این انجمن تجربه ی بیشتری درباره ی نرم افزارهای گرافیکی داشته باشن. باز هم به خاطر کمک شما ممنونم.
    خواهش میکنم ...
    اما بهتره مسائل مروبط به فروشگاه تویه انجمن خودش مطرح بشه ...
    چون امکان داره دوستان تعریف بدن ، بعد محصول باب میل شما نباشه ... بعد شاکی بشی ...

•♥•

2. 2 کاربر از Aminzikzak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ببین من بهت پیشنهاد میکنم که مکس رو یاد بگیری بجای مایا به جند دلیل.
    1. بیشتر بچه ها مکس کار میکنن اینجا. البته مایا کار های خوبی هم داریما..
    2.آموزش مکس فراوون تره . مخصوصا واسه سطح مبتدی.
    3. محیطش یه جورایی رسمی تره و یه جورایی اگه مکس رو یاد بگیری انگاری مایا رو هم بلدی و بر عکسشم صدق میکنه ها یعنی مایا رو یاد بگیری انگاری مکسو بلدی

در کل برای ایران مکس مناسب تره .

البته:
    مکس و مایا هر دوتاشون مثل هم هستند و هیچ کدوه قوی تر از اون یکی نیست.

حالا . اگه تصمیم گرفتی مکس کار کنی بگو تا منم بهت بگم بری یه دیکشنری نصب کنی و از منوی help گزینه ی tutorials رو بزنی و بشینی بخونی و هم زمان انجام بدی خودت راهنمایی رو حال کردی؟
    اول سلام عیسی جون...
    بعدش جواب PMمم رو نمیدی؟
    و در آخر:

از مایا شروع کن؛همه چیزش خیلی ضایس! برای همین آموزشش کمه و محیطش هم خیلی خیلی ساده هست ؛البته آقا عیسی خودشون یه پا استادن و میدونن؛اما نظر بنده این بود...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    امین آقا حق با شماست. من می خواستم از تجربه ی دوستان هم استفاده کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    پروانه جان منم دقیقا 4 ماه پیش مایا رو از صفر شروع کردم. و فقط هم تا حالا آموزش های دیجیتای تیوترز رو کار کردم (همینایی که اینجا میفروشن) باید بگم کاملا از سطح مبتدی الف تا ی رو برات میگه و تو چند تا آموزش هم میگه که حسابی شیرفهم بشی. ولی همه اینا به شرطیه که زبانت متوسط رو به بالا باشه یعنی لااقل بفهمی داه در مورت چی صحبت می کنه. اگرم زبانت خوب نیست اول از یه کتاب فارسی که ساده توضیح داده شروع کنی بهتره بعد بیای روی این پک. در کل خوبه و مرحله به مرحله یاد میده. اول از از digital tutors‌ شروع کن چون از مبتدی شروع کرده وقتی اون پک رو تموم کردی با خیال راحت می تونی برو یسراغ گنومون.
    مایا دنیای بی نهایتیه مطمئنم خوشت میاد حس خلاقیت آدم رو شکوفا می کنه. امیدوارم موفق باشی

6. این کاربر از M a r y a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farzad.wow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

سلام
    پروانه جان منم دقیقا 4 ماه پیش مایا رو از صفر شروع کردم. و فقط هم تا حالا آموزش های دیجیتای تیوترز رو کار کردم (همینایی که اینجا میفروشن) باید بگم کاملا از سطح مبتدی الف تا ی رو برات میگه و تو چند تا آموزش هم میگه که حسابی شیرفهم بشی. ولی همه اینا به شرطیه که زبانت متوسط رو به بالا باشه یعنی لااقل بفهمی داه در مورت چی صحبت می کنه. اگرم زبانت خوب نیست اول از یه کتاب فارسی که ساده توضیح داده شروع کنی بهتره بعد بیای روی این پک. در کل خوبه و مرحله به مرحله یاد میده. اول از از digital tutors‌ شروع کن چون از مبتدی شروع کرده وقتی اون پک رو تموم کردی با خیال راحت می تونی برو یسراغ گنومون.
    مایا دنیای بی نهایتیه مطمئنم خوشت میاد حس خلاقیت آدم رو شکوفا می کنه. امیدوارم موفق باشی
    منم یه بار یه ملم زد مایا کار کنم از همین آموزشا استفاده کردم ........ خیلی خوبه....اما چون حسش نبود ولیدم مایا رو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام مریم خانوم.از کمکت خیلی ممنونم.زبانم خوبه. ولی فعلا یه کتاب گرفتم دارم از رو اون شروع می کنم.خیلی ایده دارم.می خوام زودتر شروع کنم. مطمئنم شما و دوستان هم کمکم می کنید.
    پول هامو جمع کنم حتما می خرم.
    بازم ممنون!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •