تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: اصل قفل گذاری با اتوران سی دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در ضمن خود مولتی مدیا بیلدر قادر هستش که قفل تلفنی درست کنه...و همچنین میتونه با یه برنامه نویسی ساده در صورت ایمیج گرفتن با الکحول یا کلون دیگه اتوران کار نکه.......و خیلی پروژه های دیگه قفل گذاری که با Mmb درست میشن و من تمام پروژه های آموزشیش رو دارم....اما با این تفاصیل دیگه غلططططططططط بکنم حرفی بزنم....فقط نگاه میکنم....(هیچ وقت از خودتون پرسیدید که چرا اکثر سی دی های قفل دار یه فایل مولتی مدیا بیلدر دارن )متاسفانه من جوابشو میدونم ولی افسوس..............

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام وتشكر از شما دوست من شاهرخ بابت آپلود فايلها
    دوست من شاهرخ من فايل آموزشي شما يعني همون سورس مولتي مديا بيلدر رو داونلود كردم

فايل جالبيه بايد روش كار اسكريپت هاش رو بايد بررسي كنم تا ببينم چي به چيه

هیچ وقت از شما انتظار یک چنین برخورد زشتی رو تو تاپیک ASPI نداشتم...حقا که من خیلی در مورد رفاقت شما ها اشتباه میکردم.
    من كه نفهميدم چي باعث شده شما به اين نتيجه گيري برسي؟!!
    انتقاد؟ يعني شما تا اين حد شكننده هستيد؟

چون تا چیزی داری میخوانت ولی اگه ازشون چیزی بخوایی با یه لگد پرتت میکنن بیرون
    دوست من يه تاپيك در اين سايت به من نشون بده كه كار بري چيزي خواسته و اون رو با لگد پرت كردند بيرون
    مثلا شما اگه سئوالي در سايت بپرسي يا مثلا در صورتي كه فايلي در خواست بكني كار بران در صورتي كه فايل رو داشته باشند برات آپلود مي كنند اگر او آپلود نكند ديگري خواهد كرد ! كافيست درست سئوال كني

آيا دوستون mjo0t زماني كه شما و دوستمون mehdi AZIZI براي در خواست برنامه اي كه سورس مولتي مديا بيلدر رو استخراج كنه تلاش مي كرديد وقت نگذاشت وساعت يك نيمه شب فايل رو آپلود نكرد؟

آيا او جواب دوستان وپيگيري هاي شما رو با توهين وفحش وناسزا داد؟ يا گفت در خواست خود را به ايميل من بفرستيد؟ آيا او شما را با لگد از تاپيك پرت كرد بيرون؟
    اگر شما نتوانستي به موقع فايل رو از طريق ياهو يا هر سايت ديگري آپلود كني اين مشكل ديگران نيست مشكل عدم وجود مهارت شماست

در هر حال هم متاسفم كه چنين طرز فكري داري هم خوشحالم كه جووني ومدتها وقت داري تا ياد بگيري
    Last edited by mahramasrar2; 06-11-2008 at 15:49.

3. این کاربر از mahramasrar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام به همگی من اولین پستم است در این مورد
    من حدود 3 سال با Mmb بزرگ شدم--خیلی باهاش کار کردم-حدود 200 عنوان سی دی هم تولید کردم-
    اما هیچ وقت نتونستم روی فایل های اجراییم قفل بذارم و یا حتی از کپی گرفتن اونها جلوگیری کنم
    یادمه آخرین مجموعه ای که درست کردم از شرکت آموزشی شرق بود-فنون رزمی-می خواست روی سی دیش قفل بذاره می گفت حاضرم 2 برابر پول بدم ولی سی دیم قفل داشته باشه--ولی حیف که من بلد نبودم
    اگه میشه یه توضیح بدید؟؟!!
    مثلا برای قفل تلفنی؟

5. این کاربر از Saha Software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همگی من اولین پستم است در این مورد
    من حدود 3 سال با Mmb بزرگ شدم--خیلی باهاش کار کردم-حدود 200 عنوان سی دی هم تولید کردم-
    من خودم خوراکم mmb هستش..و مجموعه های زیادی رو هم درست کردم....ولی حیف که یه قسمت جدا واسه این نرم افزار قدرتمند نذاشتن...من همه جوره در خدمت هستم...ولی به شرطی که شما کارهای رو که با این نرم افزار انجام دادید و خیلی زیبا و مبتکرانه هستش رو واسم آپلود کنی.......در ضمن بعضی چیزهارو برات با پیغام خصوصی میفرستم...به دلایل امنیتی...شما هم اگه اتوران شرکتی رو داری با پیغام خصوصی آپلود کن تا واسه شرکتها هم مشکلی پیش نیاد و خلاف قوانین انجمن هم نباشه........در مورد قفل تلفنی با mmb باید بگم که اگه دست کرکرهای این سایت بیفته سه سوته آنپکش میکنن...پس زیاد امنیت نداره....البته یه راههایی برای جلوگیری از آنپکش وجود داره....ولی اگه قفل تلفنی میخوایی حتما بهت میگم که باید چیکار کنی...در ضمن من هفته ای یه بار اینترنت پر سرعت دارم...پس آگه فایلها یه کم حجمشون بالا بود یه کم صبر کن تا آپلودش کنم....فعلا یه چشمه بیا بالا...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

shahrokh 2008 جان ....
    ظاهرا اون فایل آموزش قفل گذاری با aspi * فل*ت*ی*ر* شده . اگه تونستی این فایل را یکجا دیگه آپلود کن
    اگه این کارو بکنی خیلی ممنون می شم . لطف بزرگی می کنی اگه این کارو بکنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام هخامنش عزیز
    شما آموزش قرار دادن قفل aspi که shahrokh2008 اینجا آپلود کردند را دارید
    دیدم کسی جواب نمی ده گفتم از شما یک درخواستی بکنم اگه این فایل یا هر فایلی که در رابطه با قرار دادن قفل aspi روی سی دی باشه را آپلود کنین . از لطفتون ممنون می شم اگه این کارو بکنین

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

سلام هخامنش عزیز
    شما آموزش قرار دادن قفل aspi که shahrokh2008 اینجا آپلود کردند را دارید
    دیدم کسی جواب نمی ده گفتم از شما یک درخواستی بکنم اگه این فایل یا هر فایلی که در رابطه با قرار دادن قفل aspi روی سی دی باشه را آپلود کنین . از لطفتون ممنون می شم اگه این کارو بکنین
    از اینجا دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Mohsen_Hoseyni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من آخر نفهميدم قفل aspi يعني چي!! دوستان يه سري شركتهاي قفلگذار از اين توابع استفاده ميكنند براي چك كردن قفلشون!همين aspi قفل نيست كه تو همه درخواستها ميگيد قفل Aspi اگه برنامه نويس هستيد يه سرچ كنيد ببينيد اصلا Aspi چيه من زياد دنبال اين قضايا بودم و به اين نتيجه رسيدم بايد كار رو به كاردان سپرد محصولاتم رو هم دادم به يه شركت معتبر و راضي هم هستم بعد از 5ماه هنوزم كپي نشدن محصولاتم! بيخيال شيد يه ذره هزينه كنيد از همه بهتره كسي خواست بگه بهش بگم كدوم شركتها بهترينن تو اين مورد يا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز aspi قفل نیست بلکه یک تابع چک کننده سی دی است . در اصل وقتی dll مربوط به درایور aspi رو در ویندوز نصب می کنید
    می توانید با سی دی رام و یا دی وی رام ارتباط برقرار کرد و از اون طریق فایلهای لازم را برای چک کردن روی سی دی بررسی کنید
    مثلا نرم افزارهای nero و clone cd و ... برای برقراری ارتباط با سی دی رام ها از توابع aspi استفاده می کنند و از اون طریق می تونند فایلهای ما رو روی سی دی رایت کنند . حالا وقتی ما تونستیم با سی دی رام ارتباط برقرار کنیم ( به وسیله این تابع ) می تونیم قفلی بنویسیم که یکسری فایلهای خاص رو روی سی دی چک کنه و اصلیت آنها را بررسی کنه تا پس از رایت و یا اجرای اون در درایو مجازی
    با پیغام سی دی اصلی نیست مواجه بشه . بنابراین aspi قفل نیست و نمی توان به آن قفل گفت اما چون در سی دی بعضی از شرکت ها یک پوشه به اسم aspi وجود داره به قفل aspi معروف شده . من در همین حد اطلاع داشتم . حالا می خواستم بدونم کسی آموزشی از روش قرار دادن این نوع قفل روی سی دی یا دی وی دی رو داره یا نه ؟ تو رو خدا هر کی بلده یک آموزش بذاره تا بقیه هم بتونند استفاده کنن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هخامنش عزیز ....
    از لطف شما بسیار سپاسگزارم . دارم فایلو دانلود می کنم . امیدوارم خوب باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •