تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: ايده ساخت ماشين زمان و مكان!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

كس ديگه اي نيست نظر بده؟
    يا درمورد خواب مصنوعي يا هيبنوتيزم يه خورده توضيح بده؟

پروفشنال vahide's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

1

يه سريالي از تلويزيون پخش ميشد نميدونم شايد اسمش "بسوي آينده" بود و ماجرا از اين قرار بود كه روزنامه روز بعد مي رفت در خونه يه طرفي و اون هم جلوي اتفاقات بد رو مي گرفت! حالا كه چي ؟ خب منظور من هم همينه كه بريم به آينده خودمون ببينيم كه نتيجه اين كاري كه الان كرديم خوب ميشه يا بد ؟ بعد بيايم سعي كنيم اون كارو انجام نديم يا جلوشو بگيريم!
    بعله این سریالو منم نگا میکردم...خیلی جالب بود...
    نظر خودم اينكه يا براي اون مردم زمان حال زمان متوقف ميشه و همه برمي گردن عقب ولي پس از بازگشت ما هيچي متوجه نمي شن يا اينكه وقتي ما به جلو يا عقب مي ريم به يه مكاني شبيه به مكان اصلي مي رويم و چون زياد به جزئيات دقت نمي كنيم فكر مي كنيم همون مكان اولي هستيمx
    بنظرم زمان برا مردم زمان حال نمیتونه متوقف شه.چون این فقط شما هستین که با تمرکز یا هیبنوتیزم واینا... به زمان دیگه ای رفتین. قاعدتا بقیه باید زندگی عادی داشته باشن و اون فرد یا باید اصلا دیده نشه یا تو خواب باشه...

حالا یه نظری هم من دارم ،اینه که شاید همه ی زمان ها با هم در حال اتفاق باشن؟! شما چی فکر میکنین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

تا اونجائی که من میدونم و شنیدم گذر از زمان حال (چه آِینده - چه گذشته) امکان پذیره و حتی جائی خوندم با قوانین فیزیک هم اثبات شدست . ولی اینکه انسان کی به این حد از شعور و درک از عالم پیرامون و تکنولوژی برسه که بتونه چنین کاری رو انجام بده فکر کنم بمونه تا خود آقامون بیاد و اون بقیه علم های موجود دستیافتنی شه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

10

بعله این سریالو منم نگا میکردم...خیلی جالب بود...

بنظرم زمان برا مردم زمان حال نمیتونه متوقف شه.چون این فقط شما هستین که با تمرکز یا هیبنوتیزم واینا... به زمان دیگه ای رفتین. قاعدتا بقیه باید زندگی عادی داشته باشن و اون فرد یا باید اصلا دیده نشه یا تو خواب باشه...

حالا یه نظری هم من دارم ،اینه که شاید همه ی زمان ها با هم در حال اتفاق باشن؟! شما چی فکر میکنین؟
    راستش اين به ذهن خودم هم رسيده بود اما لازمه اون اينكه ميليون ها نسخه از جهان وجود داشته باشه و با زمان هاي مختلف! و وقتي كه به يه زمان خاصي برويم در واقع به اون نسخه خاص از جهان مي رويم مثلاً جهان در زمان t ولي اين نه با با عقل من جور در مي آد نه با احاديث و آيات قرآن! چون آدم هاي توي زمان گذشته كه الان توي برزخ حال مي كنن و آينده هاي هم كه دقيقاً‌ نمي دونم الان كجا هستند! تازه از اونها گذشته خود ما مثلاً دوران بچگي ،‌ نوجواني ، ميانسالي و ... همه بايد باهم باشه كه نمي تونيم الان توي همه اين دوران ها باشيم!
    نظر خودم بيشتر روي همه محيط شبيه سازي شده است!

5. این کاربر از lovelykid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

10

تا اونجائی که من میدونم و شنیدم گذر از زمان حال (چه آِینده - چه گذشته) امکان پذیره و حتی جائی خوندم با قوانین فیزیک هم اثبات شدست . ولی اینکه انسان کی به این حد از شعور و درک از عالم پیرامون و تکنولوژی برسه که بتونه چنین کاری رو انجام بده فکر کنم بمونه تا خود آقامون بیاد و اون بقیه علم های موجود دستیافتنی شه.
    درست ميگي اما چرا توي زمان ما و چرا ما اينكارو نكنيم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

6

درست ميگي اما چرا توي زمان ما و چرا ما اينكارو نكنيم؟!
    آقا بسم ا.. شروع کنیم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

12

خب براي شروع نظرت يا هر چيزي كه فكر ميكني مفيد است رو بگو استفاده كنيم

پروفشنال vahide's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ساخت ماشین متوقف شده آیا؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •