نه دوست من تو عکس دوم دوستمون یادش رفته حالت کلوز اپ رو فعال کنه معلومه......
اره شایدم به خاطره اینه که تو ان 82 خیلی خیلی دوربینو نزدیک تر از 810 گرفته وبخار پیتزا (شاید یا مثلا همون نزدیکی زیاد)باعث وضوح کمتر شده
نه دوست من تو عکس دوم دوستمون یادش رفته حالت کلوز اپ رو فعال کنه معلومه......
اره شایدم به خاطره اینه که تو ان 82 خیلی خیلی دوربینو نزدیک تر از 810 گرفته وبخار پیتزا (شاید یا مثلا همون نزدیکی زیاد)باعث وضوح کمتر شده
Last edited by prince72; 31-10-2008 at 14:23.
النته فلش جی 810 نسبت به جی 800 خیلی بهتر شده چون واقعا یه فلش ال ای دی از زنون جی 800 بهتره ...ولی فلش جی 810 خیلی بهتر شده حتی می تونم بگم در حد کا 800 هستش حتی اگه ایزوش رو ببرید بالا عکسها خیلی روشن تر میشن(البته بانویز بیشتر)
ممنون مهیار جان
تو سری اول در کل میشه گفت که عکس های 810 بهتره ولی تو سری دوم عکس های 82 خیلی بهتره و از نزدیک بدون اینکه عکس سفید بشه گرفته
نه دوست عزيزنه دوست من تو عکس دوم دوستمون یادش رفته حالت کلوز اپ رو فعال کنه معلومه......
من كاملآبه تنظيمات هر سه برند معروف آشنا هستم و بهترين تنظيمات رو توي عكس دوم براي هر دو گوشي اعمال كردم
(برايتنس رو كم !ايزو رو كم ! و ماكرو رو هم روشن كردم)
در عكس اول هم حالت اتوماتيك + فلاش بوده
من هر دو گوشی را داشتم عکسهای سامسونگ در فضای روشن بهتره ... ولی عکسهای با فلاش n82 از هر گوشیه دیگری بهتره یعنی تکه ...
پس ان82 رو نزدیکتر گرفته بودین.............
خودم هم قاطی کردم که اینجا مقایسه ان 82 با جی 810 یا ان95 با جی 810 . فقط عکسای ان95 وجی 810 رواینجا بزارید !
بهترين 5 مگي سامسونگ جي810 هست و بهترين 5 مگي نوكي هم ن82 هست
پس بهتره باهم مقايسه بشن !! البته من كاري ندارم !! من خواستم عكس گذاشته باشم ! شما كه عكس نميذاري
خوبه بازم بذار که زنده باد 82.............
دوربین ان82 و ان95 8گیگ فقط فرقشون تو فلش هست ( البته این حرف gsmarena هستش ) پس برای همین فرقی نداره که عکس های ان95 8گیگ باشه یا ان82
Last edited by corey; 02-11-2008 at 11:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)