سلام
1)
در محیط دات نت زبانهای دات نت برابر هستند، تنها تفاوت VC++.Net نسبت به دیگر زبانهای دات نتی (C#.Net و VB.Net و #J و Delphi.Net و...) امکان کد نویسی همزمان غیر دات نت است.
نتیجتاً من استفاده گسترده ای از VC++.Net ندیده ام. و به علت برابری در محدوده دات نت اکثراً ترجیح میدهند با C#.Net و VB.Net کار کنند، حتی خود مایکروسافت هم به نوعی مشوق این جریان است.
(مثلاً به ذات و در New Project گزینه ای برای شروع یک پروزه وب سایت تحت VC++.Net وجود ندارد، در حالی که خودتان با کمی کدنویسی و یک کم زحمت بیشتر (والبته بسیار بسیار بسیار راحت تر از ++VC) میتوانید با VC++.Net تحت asp.net به طراحی سایت مشغول شوید.)
2)
خیلی خیلی به ++C شبیه هستند ولی تفاوت هم وجود دارد.
همانطور که در تاپیک زیر هم بیان شد...
forum.p30world.com/showthread.php?t=272604
نمونه زیر یک کد ساده #C است...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خیلی از سینتکس ها هم تغییراتی داشته و سینتکس ها و کلمات کلیدی زیادی هم برای پشتیبانی نیاز روز اضافه شده.
=====
پیشنهاد میکنم اگر راجب انتخاب نهایی خود تردید دارید، VS2008 را کامل نصب کنید و عملاً مدتی با هر دو کار کنید، مانعی هم برای یادگیری همه وجود ندارد!!! اگر به یک زبان دات نتی مسلط بشوید، با صرف مدت بسیار اندکی میتوانید زبان دات نتی دیگری را هم یاد بگیرید.
معادل کد فوق در VC++.Net
کد:
معادل کد VB.Net نیز چنین خواهد بود:
کد:
و جالب است که هر سه کد فوق با وجود سینتکس و زبان متفاوت به یک کد مشترک و ثابت MSIL کامپایل خواهند شد!!!
در نهایت شما میتوانید هم به VC++.Net و هم C#.Net مسلط بشوید، کافی است کلمات کلیدی هر زبان و محل استفاده اش را یاد بگیرید.
به تفاوت محل sealed در #C و VC و NotInheritable در VB دقت کردید؟
یادگیری این تفاوت های بسیار جزئی میتواند شما را به جای یک VC++.Net و C#.Net و یا VB.Net کار به یک دات نت کار تبدیل کند!!
بعد از یادگیری تفاوت سینتکس ها میرسیم به کلاسس های فضای framework که این نقطه مشترک زبانهای دات نت و وقتی شما کار با کلاسس System.Net.Mail.SmtpClient را جهت ارسال ایمیل یاد بگیرید، دیگر با زبانش مشکلی نخواهید داشت!
کد:
باز هم هر سه کد به یک MSIL یکسان کامپایل خواهند شد.
شما باید اطلاعات خود در مورد کلاسس SmtpClient (یکی از هزاران کلاسس دات نت) با سینتکسی که دوست دارید تلفیق کنید.
سلیقه شما است، سینتکس ++C را دوست دارید؟ مشکلی وجود ندارد!
==============
فکر کنم پستم خیلی طولانی شد، میبخشید و موفق باشید.