سعید جان، قسمت دومش رو کی میذاری؟
این راننده های لامبو و جی تی 3 انگار زیاد خوششون از راننده مارتینه نمیادزیاد سر به سرش میذارن.
سعید جان، قسمت دومش رو کی میذاری؟
این راننده های لامبو و جی تی 3 انگار زیاد خوششون از راننده مارتینه نمیادزیاد سر به سرش میذارن.
مرسی , دوست عزیز .
کیفیتشون بد نیست ! خوبه !
خودتون upload میکنید ؟بله دوست عزیز خودم آپلود میکنم , کیفیتشونم سعی میکنم جوری کم کنم که صدا و تصویرش نابود نشه با این حال چون میدونم اکثر دوستان Dailup دارن هنوز حجم سعی میکنم در بهینه ترین حالت ممکن بشه حجم نسخه هایی که من دارم چون زیاده مثلا همین فیلم در حالت عادی حدود 200 مگ میشد که من کیفیتش رو اوردم پایین .سعید جان اگه خودت آپلود میکنی سعی کن از 40 مگابایت بیشتر نشه که دوستانی که اکانت رپید ندارن مثل خودم بتونن مستقیم دانلود کنند .
دوستانی که میخوان لینک رپید رو به مستقیم تبدیل کنن از این سایت میتونن استفاده کنند ( تا 40 مگابایت )
rapidshare.info.tm
موفق باشید .
فایل ها هم WMV هست اگر فکر میکنید با فرمت دیگه ای ممکن حجمشون کمتر بشه و کیفیت بهتری داشته باشن بگین تا با اون فرمت فیلم ها رو بزارم .
به زودی قسمت دومم میزارم منتظرم حداقل یه 5-4 نفری فیلم اول رو دانلود کنن چون فقط دو بار دانلود شده تا الان . اینا 3 تا هم مجریهای برنامه TopGear هستن معروفشون همون راننده لامبورگینی هست جرمی کلاکسون که یجورایی برنامه بره اونه اصلا و یه راننده نسبتا حرفه ای هم هست, دومی ریچارد هامن هست که قدشم خیلی کوتاهه و جرمی هم اکثرا مسخرش میکنه سره همین قدش و سومی که شما میگی جمیز هست که, رانندگی خوبی هم مثل اون دوتا نداره ولی در عوض ایده هایه تقریبا عجیبی میده به قولی مخش بهتر از اون دو تا کار میکنه که حالا در فیلم های بعدی که بزارم میبنید ولی کلا از اون دوتایه دیگه بنگ تره یکمی (اون بوگاتی ویرونه رو هم یادت باشه همین تست کرد) . سربه سر گذاشتن هم تو این TopGear همینطوریه از اول تا آخرش فقط همیندیگه رو سره کار میزارم و تو مسابقات میخوان فقط از هم ببرن .سعید جان، قسمت دومش رو کی میذاری؟
Last edited by milky way; 30-10-2008 at 15:19.
اینم قسمت دوم رانندگی در بهترین جاده دنیا .
اسم : TopGear Best Road In The World (قسمت دوم)
حجم : 32 مگ
زمان : 16:17 دقیقه
فرمت : WMV
کیفیت : 15 فریم درثانیه / 240kbps TotalBitRate / اندازه 320x240 / صدا 24kbps
پسورد فایل : ندارد
لینک غیر مستقیم فایل »
منتظر نظرات هستم , کلیپ بعدی رو هم به زودی میزارم که کلیپ خیلی خیلی جالبیه منتظر باشین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم سعید جان
چقدر اینجا ما سعید داریم .حتما دان میکنم .
میخوام کلیپ دوم رو آپلود کنم فقط میخوام مطمئن بشم کسی اصلا دانلودش میکنه که من الکی آپلود نکنم .
سعید جان مگه حجمش چقدره؟
من که دانلود میکنم همشون رو.
ولی برای یکی دو نفر آپ کردن نمی ارزه.
سلام
کارت خیلی درسته
من دانلود می کنم
عزیز جان من پیشنهاد می کنم از adrive.com یا 4shared.com برای آپلود استفاده کنی
خیلی دوست دارم کارت رو ادامه بدی
من از آئودی فیلم می خوام فیلم های جدید هرچی با کیفیت تر و بیشتر ، بهتر :-)
بازم ممنون منتظرم ، یا علی
با سلام .
نمیدونم چقدر با برنامه ی Pimp My Ride آشنایی دارید .
گفتم بیام تو این تاپیک معرفیش کنم خوبه .
چون برنامه ی واقعا باحالیه .
تو این برنامه یه شخصی هست به اسم XZibit ( رپر سیاه پوست خیلی معروفی هم هست ) که میره مناطقی که زیاد وضعشون خوب نیست و ماشین های درب و داغون دارن . توی هر برنامه میره خونه یه نفر و ماشینش رو میبره یه تعمیرگاه معروف و از اون حالت درب و داغون به یه سوپر اسپرت تبدیلش میکنند ! بدون اینکه هزینه ای از طرف بگیرن .
مثلا برنامه ی دیشب یه Honda Civic 1992 رو که مشکلات زیادی داشت رو بردن تعمیرگاه . یه عروسکی ازش درآوردن وقتی صاحبش دید گریه میکرد !
به سفارش فرشاد عزیز جواب بعضی از سئوال هاشو اینجا میدم :
این برنامه که شما گفتید چه وقتایی پخش میشه؟
فکر کنم روزای 4 شنبه ساعت 10 شب به وقت ایران .
چه شبکه ای؟
MBC Action
اصلا تلویزیون هست یا ماهواره؟
ماهواره
( منبع سئوالات در پروفایلم ! )
من زیاد اطلاعی در مورد این برنامه ندارم ولی هرکسی سئوال داره بپرسه تا اونجا که میتونم جواب رو میدم
این برنامه بازیش هم هست.واسه کنسول ps2 دیدمش و بازی کردم.
برنامه از شبکه MTV هم پخش میشد.البته حالا نمیدونم بازم پخش میشه.
من بیشتر دیدم ماشینای قدیمی رو تیون میکنن.
کمتر پیش میاد که ماشینای تقریبا جدید تیون کنن.فقط یه دفعه دیدم یه کورولا رو درست کردن که همه جاش مانیتور داشت حتی روی سپراش.
البته تو گاراژشون که نشون میداد فراری F430 و Gallardo و... ماشینای خوف زیاد بود.
تو این برنامه وقتی می خوان یه ماشین از یه کشور دیگه بیارن و درستش کنن Lil jon میاد برنامه اجرا میکنه.
![]()
Last edited by A1ONE; 22-02-2009 at 13:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)