دوست عزیز، شما سوال بنده رو دقیق نخوندی، نمی خوام فونت رو تغییر بدم. فقط می خوام سایز فونت ها رو تغییر بدم.![]()
دوست عزیز، شما سوال بنده رو دقیق نخوندی، نمی خوام فونت رو تغییر بدم. فقط می خوام سایز فونت ها رو تغییر بدم.![]()
سلام
من کم خوابی شدیدی دارم یکی دوجای دیگه هم بد خوندم و جواب دادم معذرت میخوام
اینم نمیشه عزیز دل به همون علت
فقط یک کاری میشه کرد اونم زیرنویس رو به عکس تبدیل کنی که میشه هر دیالوگ یک عکس بعد اونها رو بزرگنمایی کنی و تغییر بدی و اینا که یکبار با امین بود فکر کنم این روش بررسی شد و در نهایت عطاش به لقاش بخشیده شد
پس اینم نمیشه![]()
سلام
بازم نمیشه
چون زیرنویس گرافیکی در واقع عکس هستش نه نوشته
یه راه حل وجود داره
که زیاد راحت نیست
خروجی خوبی هم نداره
اما به هر حال ...
زیرنویس sub/idx رو به عکس تبدیل میکنید (bmp)
کل عکس ها حدودا 1-2 گیگی میشه
بعد عکس ها رو به کمک یه برنامه resizer به صورت کلی بزرگ میکنید (مثلا میزنید 20% بزرگ بشن)
بعد دوباره عکسها رو به زیرنویس تبدیل میکنید
ممنون از راهنمایی. فقط یه سوال:
برای این 2 تا کار برنامه ای می شناسید؟ (مخصوصا دومی) :
اگه معرفی کنید ممنون می شم.بعد عکس ها رو به کمک یه برنامه resizer به صورت کلی بزرگ میکنید (مثلا میزنید 20% بزرگ بشن)
بعد دوباره عکسها رو به زیرنویس تبدیل میکنید
سلام
با تشکر از امین جان عزیز.
اگر میخواید زیر نویس ها رو موقتی بزرگ کنید در هنگام نمایش فیلم ، میتونید از نرم افزار JetAudio کمک بگیرید.
وقتی فیلم پخش شد با دکمه های Alt + UP زیر نویس بزرگ و با Alt + Down زیر نویس سایزش کوچیک میشه.
هر بار هم که فیلم رو تماشا میکنید لازم نیست این کارو بکنید چون خود نرم افزار اتوماتیک این تنظیمات رو برای تماشای فیلم های بعدی نگه میداره.
موفق باشید![]()
ممنون از راهنمایی. ولی jet audio هم نتونست تاثیری روی زیرنویس بذاره. احتمالا فقط می تونه زیرنویس های srt رو بزرگ بکنه(مثل km-player).
سلام
واسه انجام دادن کاری که امین جان گفتند به لینک زیر برو :
و واسه تبدیل IdxSub به Srt به لینک زیر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون از راهنمایی. تبدیل sub به srt که نتیجه ی جالبی نداره. لینک اول رو هم Not Found می ده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)