من همچنان منتظرم
من همچنان منتظرم
این سوال هارو بهتره تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسین
سلام
پرسیدم ولی ترتیب اثر داده نشد .
ممنون
اگه ميخاين ip رو پيدا كنيد به اين تايپيك مراجعه كنيد
اگر سوالي هم داشتيد همونجا بيان كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوووووووووووووووووووووووه . چقدر پشت سر هم....؟
خب سعی میکنم یکی یکی جواب بدم.
علیک سلامسلام
لطف کردید پیدا کردید.من از یاهو IP مورد نظر را پیدا کردم .
حالا از کجا بفهمم از کجاست ؟نه شما و نه من نمیتونیم جای دقیقش رو بفهمیم.
اگه IP استاتیک باشه میتونند سیستم رو هک کنند. ولی به ایمیل ربطی نداره.از این آدرس چه سوء استفاده های میشه ؟
آیا امکان داره بتونن email یا system را هک کنند .؟
خودتون گفتید که..... با فیلطرشکن. یا برنامه های IP Chenger .چجوری میشه IP را تغییر داد تا هنگام email زدن IP واقعی نیفته ؟
اگه دایال آپی باشید، U92 اصلا مناسب نیست.
بهترش رو پیدا کنید.
فکر کنم بستگی به فرستنده اش و امکانات سرور داره.1 - میخوام بدونم آیا میشه فهمید که email ارسال شده خوانده شده یا نه ؟
مثلا من شنیدم که اونایی که اکانت پولی یاهو رو میگیرند، میتونند این کار رو بکنند. یعنی ایمیلهاشون بعد از خوانده شدن توسط فرد، به فرستنده اطلاع داده میشه.
عمرا؛ به هیچ وجه نمیتونید.2- آیا میشه فهمید کسی که email را خونده از چه IP بوده ؟
بله... این سایتها حتی میتونن خیابون رو هم نشون بدند ولی به هیچ دردی نمیخوره.سایت پیدا کردم کشور ip را نشون می ده
بذارید با یه مثال روشن تون کنم.
من از شرکتی که اینترنت میگیرم ، از ماهواره برای دیتاش استفاده میکنه. و طبیعیه که IP هاش ایرانی نیستند.
تا حالا چندین نفر هکر بهم گفتند که آیا من اهل یونان هستم...؟ یا اینکه مهاجرت کردم به یونان....؟؟؟؟
با اینکه هیچ کدوم نیست. فقط IP من یونان هست. وقتی با IP Locator هم نگاه میکنی، یه جایی رو در کشور یونان نشون میده
با اینکه من الان خونه مون هستم.
البته تمام جوابهایی که دادم نسبی هستند.
بدین معنی که شما و من و هر چی آدم معمولی هست نمیتونه این کارا رو بکنه.
ولی مثلا اگه پلیس بخواد از روی IP محل فرد مورد نظر رو پیدا کنه سه سوته این کارو انجام میده.
با مراحل خیلی ساده:
اول اینکه معلوم هست که IP مربوط به کدوم ISP هست.
با اون ISP ارتباط برقرار میکنه و میفهمه که در فلان زمان، IP مورد نظر، به چه شماره ای ارائه داده شده.
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 09-12-2008 at 04:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)