من این حرف رو قبول ندارم
دوربین 2 درست که دیگه توی این دوره ضعیف به حساب میاد
اما به نظرم جزو 2 های خوب به هست
در ضمن دوربینش فلاش , کاور , اتوفوکوس هم داره
من این حرف رو قبول ندارم
دوربین 2 درست که دیگه توی این دوره ضعیف به حساب میاد
اما به نظرم جزو 2 های خوب به هست
در ضمن دوربینش فلاش , کاور , اتوفوکوس هم داره
داستانهای مخالفت شما با سونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم شما انگار با کل سونی ها مشکل داری به نظر من کا550 سونی اریکسون یکی از بهترین ها تو این رنج است
سلام دوستان مثل این که تایپیک داره منحرف میشه خواهشا پست اول تایپیک رو قشنگ بخونید بعد.
من گفتم فقط نوکیا باشه.
در ضمن در مورد k550 هم باید بگم که با این که از 5220 بهتره از لحاظ امکانات و دگمه هاش خیلی بدن.
لطفا منو راهنمایی کنید تا بتونم گوشی رو که به نظرتون با حدود 150 تومان از نوکیا باشه رو بخرم و بحث کنید دربارش و در مرد معایب و مزایا ...
منم تمایلم به نوکیا بیشتره ولی اگه موتورولا یا . .. بود یا سونی اریکسون عیبی نداره ولی لطفا اگه پیشنهادی دارید بفرمایید بیشتر کدوم مشخصه مورد نظرم را دارد؟
ارادتمندیم
شما قیمت رو مشخص نکردین. ولی بین اونا من 880 رو بیشتر میپسندم.
هر چند خیلی نازکه!
چرا خب یه کم مشخص کردم
این ها رو هم درباره 880 دیدم گرچه کلی هم ازش درباره مدت پخش و نازکی تعریف شده بود:
تنها نقطه ضعف آن شاید فقدان رادیو باشد. طبق نظر کمپانی یک محصول نه تنها باید از نظر ظاهری جذاب باشد بلکه باید سرویسهای متفاوتی را پشتیبانی نماید.با وجود 40کانل صدای پلی فونیک، این گوشی در مقایسه با سایر مدلهای سونی اریکسون قابلیت خاص در پخش صدای3 mp ندارد.کیفیت صدای اسپیکرها خوب است و در خیابان صدای آن ضعیف می باشد.
با بالا رفتن صدا در حالت حداکثر، کمی صدای ناموزون تولید می شود. قدرت لرزش آن در حالت silent اندکی ضعیف می باشد. کیفیت گیرندههای صدا خوب است.از مدیریت پخش آهنگ هم تعریف شده بود.از قیافش بدم نیومد ولی خیلی هم ذوق نکردم یه کم واسه پیرمردی مثل من ژیگول طوریه.این گوشی مجهز به دوربین 2 مگا پیکسل با ماتریس CMOS و بدون قابلیت -focus Auto می باشد. دارای 3وضوح: 1280*960, 640*480 , 1632*1224 می باشد.
ولی خب حتما میرم قیافه اش رو از نزدیک میبینم.دیگه چه انتخاب هایی تویه این رنج هست؟
ارادتمند
اگه زیر 200 منظورتونه k770 با دوربین 3 مگ هم هست.
همون کا 550 که بالا توصیفش شد.
یا از نوکیا 6300
انتخاب زیاد دارین کلا !
880 هم الان من دستم گرفتم . با اینکه نازکه ولی دکمه هاش راحته کار کردن باهاشون. دکمه های بغلش مثل واکمن و ... اش شاید یکم کوچیک باشه .
770 رادیو اف ام داره وای تاکیدش بر دوربین شده بجای صدا.بهرحال قیافه ش خیلی کلاسیک بود.امیدوارم به سبکی 880 باشهموضوع:خرید گوشی چدود 150 تومن.
من 5 سالیه 6600دارم.الانم هم ازش خسته شدم هم بنظرم سنگینه.(شایدم همون که دلم رو زده سنگینش کرده ).یه گوشی میخوام در درجه اول سبک باشه و در درجه دوم شکیل و درجه سوم بزرگ نباشه.صداش هم لااقل بد نباشه اگه عالی نیس.درجه چهارم دیکشنری جاوا روش بشه
منم امیدوارم انتخاب زیاد باشه ولی فروشنده ها مشخصات فنی و دقیق محصولاتشون رو نمیدونن
6300هم طراحی قشنگی داره.کوچیک اما سنگین.راستش دوستی دارم که از همین گوشی داره ولی تقریبا هم وزن گوشی خودمه.در هر حال موافقم گوشی خوبیه.اما کمی قدیمی نیس؟
بهرحال ممنون از راهنمایی.
ای گاش نظرتو راجع به 3120 هم میگفتی
یه مطلب مهم هم که باید اضافه کنم قابلیت خوندن ebookهست یعنی هم ebook پرنیان وهم فرمت fbook بتونه اجرا کنه.
البته فکر کنم یعنی یه جاوا پلت فرم جدید باعث بشه ساپرتشون کنه اما مطمئن نیستم
]
راستش از گوشی که عکسش رو پایین میذارم از لحاظ قیافه و شیکی خوشم اومده ولی خیلی سنگینه( 140 گرمه)
![]()
Last edited by sastwhc; 01-11-2008 at 12:49. دليل: اضافه کردن تصویر
گوشیای نوکیا بعضیاشون برای نصب برنامه جاوای سنگین اذیت میکنن!دیکشنری جاوا
مثلا 3110 که بابام داره اینجوریه. برنامه های بالای 1 مگ جاوا روشون نصب نمیشه!
واسه دیکشنری سونی اریکسونا خوبن ولی ...
ولی سونی اریکسونا برنامه های پرنیان رو بعضیاشون مشکل دارن باهاش.یه مطلب مهم هم که باید اضافه کنم قابلیت خوندن ebookهست یعنی هم ebook پرنیان وهم فرمت fbook بتونه اجرا کنه.
مثلا فارسی رو برعکس نشون میده و ...
البته من 990 دارم که جون میده برای کتاب خوندن تو موبایل ! فقط گوشیش گندس.
-------
اون گوشی پایینی اگه اشتباه نکنم خیلی باید گرون باشه ها !
وحید جان ممنون نظر مییدی.
الان دارم از ولیعصر میام.
880 دکمه هاش یه جوریه،نیس؟ولی خب واقعا نمیدونم.راستش هم از باریک بودنش خوشم اومد ولی از دکمه هاش و رنگش خوشم نیومد.
با دیکشنری باید چیکار کنم راستش این دو کاربرد دیکشنیری و کتاب های پرنیان و fbook واقعا برام خیلی خیلی مهمه.در حال حاض من با 6600 سه کار میکنم.1-تلفن 2-کتاب میخونم 3-از دیکشنری استفاده میکنم در حال حاضرم سه تا دیکشنری دارم یه دونه OXFORD یه دونه انگلیسی فارسیPMD(persian Mobile Dic)که 90 درصد این دو تا کارم رو راه میندازه.امایه دیکشنری دیگه NIAمال شرکت خدماتی نیاست.ماهی یه دفعه کارم بهش میوفته.خقیقت فرمت پرنیان روی 6600 ممن هنگ میکنه اما fbookبدون مشکل قابل استفاده است.البته با کمی حوصله میشه پرنیان رو دید اما نمیشه روش حساب کرد.
در مورد 770 میگفتن رنگ دکمه هاش میره.راستش چند جایی که رفتم ایراد هایی روی اون و 880 گذاشتن:
-باتری
-کیفیت دوربین
-کیفیت صدا
6120و5310و6300راپیشنهاد کردند.
چه اصراری داشتن که تنها انتخاب همین 6120 که عین ان 92 فقط دوربینش ضعیفه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)