يك نكته جالب در مورد اين نرم افزار اينكه وقتي ريجيستريم دچار اشكال شده بود خود ويندوز اخطار ميداد كه اين برنامه رو دانلود كنم
يك نكته جالب در مورد اين نرم افزار اينكه وقتي ريجيستريم دچار اشكال شده بود خود ويندوز اخطار ميداد كه اين برنامه رو دانلود كنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز وقت نكردم امتحان كنم ولي به احتمال خيلي زياد درسته چون چند نفر قبلا امتحان كرده بودن.
پس احتمالا اسپای ور هست اگه تروجان نباشه ضمن این که سازنده سایت مشخصی نداره![]()
نه ادرس سايتش الان يادم نيست مال خود مايكروسافته وگرنه اگه به قول شما تروجان بود كه ديگه اينهمه درد سر براي رجيستر شدن نمي خواست؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدا ادرس سايتشو با اخطاري كه گفتم قرار ميدم.
اقلا عکسشو بذار ببینیممایکروسافت همچو چیزی نداره یکی قدیمی داره که مجانیه سریال نمیخواد
منظورم از مايكروسافت اين بود كه خود ويندوز اخطار ميده و ازش و ساپورتش ميكنه حالا اينكه مال مايكروسافته يا نه نميدونم؟؟
اين سايت اصلي برنامه
براي دانلود برنامه روي دكمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كليك كنيد
سريالشم كه داري پس حله
((البته نترس يهو كامپيوترت منفجر نميشه))
![]()
من الان ناد 32 دارم ولی بعدا با کسپر چک میکنم ببینم چیه منتها اینش خیلی جالبه:
میگه اوپن رو بزن.
من توی VMware Workstation نصبش کردم اولا هیچ جایی برای دادن سریال وجود نداره در ثانی همش میخواد به اینترنت وصل بشه.
در مجموع گزینه جالبی نیست اگر هم خطر ناک نباشه
در ضمن اینجا توضیح دادن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reb; 03-11-2008 at 19:43.
هنگام نصب برنامه نبايد به اينترنت وصل باشي و گرنه ميره به سايت اصلي و ايميل و.. ميخاد
البته من كه گفتم هنوز امتحان نكردم امتحان ميكنم خبرشو ميدم چون كامپيوتر خودم فعلا خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)