خوب اینا بر اساس آی پی میگن احتمالا pap آی اس پی شما تو مشهد
الان من تو سبزوار اگه از دیال آپ استفاده کنم مزنه سبزوار ولی تو adsl میزنه تهران
خوب اینا بر اساس آی پی میگن احتمالا pap آی اس پی شما تو مشهد
الان من تو سبزوار اگه از دیال آپ استفاده کنم مزنه سبزوار ولی تو adsl میزنه تهران
بابا این که به درد نمی خوره خوبه شهر رو مشخص کنه جدا از موقعیت pap یا Isp . البته می دونم همچین whois ی وجود نداره در حالت عادی و در سطح پیشرفته مطرح می شه و یه نوع هک محسوب میشه
اين isp شما رو مشخص ميكنه isp تون هم شماره تلفن و شهر شما و محل سكونتتون را مشخص ميكنه كه اصلا هم اين كار براش مشكل نيست و در عرض چند دقيقه ميتونه اين كارو بكنه![]()
و هيچ ربطي به هك نداره بايد به اطلاعات isp دست پيدا كني تا ادرس كانت شونده را پيدا كني
gog ucdc
میشه بفرمایی چطوری شماره تلفن و شهر شما و محل سكونتتون را پیدا کنیم .مثلا ip رو واینکه متعلق به کجا وچه شهریه
حالا چطوری بفهمم
کدوم اکانت با چه مشخصه ای مثلا بهم ایمیل داده
دوست عزيز بري اينكه بفهميد ايميلي كه براي شما فرستاده مي شود از كجا امده به اين مطلب مراجعه كنيد توضيحات كامل را انجا داده ام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gog2000; 05-11-2008 at 13:40.
عزیز من شما هم یه چیزی میگی بر فرض من Ip شما رو داشته باشم می شه بگی چطوری منکه یک کاربر عادیم ادرس شما رو بدست بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من تا الان از Ip فقط تونستم صاحب ثبت شده Ip که معمولا شرکت های خدمات دهنده( و در بعضی جاها نام شرکتی که اختصاصی ثبت کرده) رو ببینم ولی هیچ وقت ندیدم بشه اطلاعات استفاده کننده Ip رو دید.تا انجا که می دونم برای پیدا کردن استفاده کننده Ip از طریق خدمات دهنده میشه اقدام کرد( که ان هم موارد حقوقی و قانونی دار)
این مکان شرکت رو هم من نفهمیدم چرا هر دفعه Ip عوض کردم شهرم عوض شد ولی نامش درست می موند؟؟؟
من اینو تست کردم، عالی جواب میده... خیلی ممنون![]()
دوست عزیز، نه من متوجه شدم و نه مرور گرم.
لطفا داخل کد قرار بدین.
ممنون
موفق باشید![]()
این دوستمون gog2000 هم فکر کرده تا پلاک رو می ده , آقا اگه شما بتونی از طریق حقوقی ( که نمی تونی ) وارد عمل بشی شاید بشه وگرنه اینکه این ای پی ماله کدوم شرکته چه فایده ای داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)