حوصله ت سر نرفت تو اين 7 ساعت ؟
ما كه با adsl كمتر از يك ساعت آپديت كرديم حوصله مون سر رفت و زياد علاقه اي به آپديت دوباره نداريم .
چه تغييرات جديدي حس كردي ؟
كيفيت دوربين فرقي نكرده ؟
حوصله ت سر نرفت تو اين 7 ساعت ؟
ما كه با adsl كمتر از يك ساعت آپديت كرديم حوصله مون سر رفت و زياد علاقه اي به آپديت دوباره نداريم .
چه تغييرات جديدي حس كردي ؟
از چه لحاظ تغیر کرده من گوشیم را عابدیت کردم سرعتش خیلی رفت بالا ولی تغیر دیگه نکرد
تغييرات ظاهري كمتره ، بيشتر روي حل كردن باگ ها كار ميشه ...
تو فريمور قبلي يه ذره صدا رو افزايش داده بودند نسبت به قبلش ، مي خواستم ببينم اگه تغييرات خاصي شده كه منم آپ كنم
راستش من تا حالا آپدیت نکرده بودم و اولین آپدیتم بود ولی تغییراتی که من توو این یه روز فهمیدم ایناست :چه تغييرات جديدي حس كردي ؟
سرعت خود گوشی فوق العاده بیشتر شده
سرعت save کردن bluetooth توو مسیجها هم خیلی خیلی خیلی بیشتر شده
من نمیتونستم از بعضی گوشیای SE مثله K810 یا S500 یا K750 به راحتی بلوتوث بگیرم یعنی ارتباط بلوتوث برقرتر نمیشد که اینم حل شده
صدای خود گوشی بلندتر شده
کیفیت دوربین رو دقت نکردم چون عکس نگرفتم و توو کامپیوتر نگاه نکردم تا تغییری رو بفهمم
شب گذاشتم آپدیت شه ، صبح بیدار شده دیدم رووی 89 درصدهحوصله ت سر نرفت تو اين 7 ساعت ؟
ما كه با adsl كمتر از يك ساعت آپديت كرديم حوصله مون سر رفت و زياد علاقه اي به آپديت دوباره نداريم .![]()
میشه بعضی تغییرات ظاهری و غیر ظاهری رو که بعد از آپدیت اتفاق میفته بگین ... مرسی
اصلا تغییر ظاهری توو گوشی اتفاق میفته ؟
Last edited by m.s.f; 31-10-2008 at 19:40.
آپدیت :
سرعت خود گوشی بیشتر میشه
ممکنه دوربینشم هم کمی بهتر بشه ولی به چشم نمیاد
صدای گوشی ممکنه بلندتر از قبل بشه
ولی بیشتر سرعت گوشیت بیشتر میشه و کمتر هنگ میکنه
اين كه بديهيه ، تو آپديت هاي قبلي هم اتفاق مي افتاد .
صداي گوشي هم كه الان با هك افزايش پيدا ميكنه ...
پس اتفاق خاص ديگه اي نيفتاده ؟
سلام
چرا یه اتفاق دیگه هم میافته اونم اینه که خطر ریسک بعضی از هک ها میاد پایین.
چون اکثرا این هک ها رو گوشی آپدیت شده تست شده و جواب داده.
موفق باشید.
اپدیت ربطی به شارز باتری هم داره یا نه
اگه ربط داشته باشه و یاتری زود خالی کنه چی
mr30
تا اونجايي كه من فهميدم آره يه ربطي داره . مثلا من وقتي گوشيم رو آپديت كردم شارژ باتري 100 % نبود الن بعد از آپديت هر موقع گوشي رو شارژ ميكنم تا 98 درصد بيشتر پر نميشه و بين چند درصد خيلي زود خالي ميشه و بين چند درصد ديگه طول ميكشه تا خالي بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)