من تو مهرآباد نتونستم.
تو فرودگاه کیش هم همینطور.
من تو مهرآباد نتونستم.
تو فرودگاه کیش هم همینطور.
آقا من تحقیق کردم تو فرودگاه مهر آباد هست . به زودی سرعتش رو هم اعلام میکنم. فکر نکنم بیشتر از 512 باشه
سرعتش خیلی بالا نیست
یا حداقل من اینجوری احساس میکنم
جدیدا این اتفاق افتاده یا از قبل بوده؟؟
من که یک سال بیشتره هر موقع میرم فورودگاه یه ناخونکی به اینترنتش میزنم
ولی اطلاع دقیقی از زمان راه اندازیش ندارم
به نظر شما این اینترنت در تمام فرودگاه ها اجرا می شه یا فقط تو فرودگاه های بزرگ؟
در فرودگاه های بین المللی که حتما هست در فرودگاهای کوچیک مونده به مدیر و ریس بازی های اون جا .
در خود مهراباد سال پیش بود منتها خیلی ضعیف در حد دیال اپ بود شاید او زمان مشکلی داشت.
در رابطه با کیش که دیگه همه جاش همینجوری داره میریزه از هتل تا پاساژ اونم رایگان.
یک برنامه ای هست که میتونه هر جا وایرلس هست نشون بده در خیابان یا کوچه و ... . روش کارش نمیدونم چطوری هست ولی درست نشون میده. toolbar msn مسنجر رو نصب کنید توی قسمت پلاگین هاشه .
بر علاوه بر اون تو تبریز که از بعضی محلها عبور کنی و سرچ وایرلست on باشه میتونی از اونها هم استفاده کنی خیلی باحاله پس و رمز هم ندارند و بیشتر از این کاربران خانگی adsl هستند.
تو مهآباد سرعت دانلود چه قدر بود؟تو تبریز رایگانه؟
حالا تو فرودگاه مهرآباد پولی هست؟
من نفهمیدم شما دنبال چی هستی ولی فکر کنم خونتون بقل فرودگاه هست می خوای مفته بزنی تو گوشش
ببین عزیز خوب اگه اینترنت وایرلس تو فرودگاه ها باشه حتما برای استفاده ی عموم است و نبایستی پس داشته باشه
و شما هم اگه می خوای از اینکه فرودگاه خاصی داره یا نه با خبر بشی یه سر تماس بگیر بپرس همین و اگه داشت هر موقع رفتی یه حالی بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)