تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: کمک برای زدن سایت !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

واقعا از همتون ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها من به چندتا تون خصوصي پيغام دادم اما جواب ندادين ! لطفا بهترين جا براي خريد هاست و دومين ( و چيزاي ديگه چون مي خوام انجمن و اينجور چيزام داشته باشه ) رو بهم معرفي كنين ! اگه اين جا نمي تونين بگين پيغام خصوصي بدين ...
    مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دست همه كسايي كه پيغام خصوصي دادن درد نكنه ! فقط يك چيز ديگه !! الان من هاست لينوكس و دامنه خريدم . حالا phpnuke و انجمنvBulletin Version 3.7.3 را از كجا و چه جوري بخرم ؟ (بازم اگه اينجا نمي تونين بگين پيغام خصوصي بدين )

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولی رو سرچ کنید هست تو بخش سیستم های محتوا ..
    دومی رو هم نول شده باید بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نول شده ؟ راستي اگه نمي شه روي vBulletin Version 3.7.3 ، phpnuke نصب كرد يه چيز خوب ديگه غير از phpnuke معرفي كنيد ... اصلا ميشه مشخصات همين p30world رو بگين كه هاستش ويندوزه يا لينوكس و ...
    مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها من الان به يم مهم پي بردم اينكه phpnuke و joomla مجاني هست !! پس چند تا سوال :

1- vBulletin Version 3.7.0 روي joomla نصب مي شه يا phpnuke ؟
    2- vBulletin Version 3.7.0 هم مجانيه ؟ از كجا بايد بگيرمش ؟
    3- يعني در كل خرج يك سايت زدن دامنه و هاستشه كه مثلا يك ساله در كل مي شه 30000 تومان ؟

با تشكر از همه دوستان

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    1- جوملا (یا نیوک) ربطی به وی بولتین نداره که بخوای وی بی رو رو اون نصب کنی. اینا دو تا CMS مختلف هستن که هر کدومش جدا باید توی هاست نصب بشه!
    2- وی بولتین مجانی نیست! استفاده از وی بولتین نال شده هم کار درستی نیست هم از نظر اخلاقی و هم قانونی (ممکنه هاستت رو از دست بدی) احتمالاً مشکل فنی هم پیدا میکنی! این همه فروم رایگان هست از اونا استفاده کن مثلاً phpbb یا smf یا mybb...
    3- اگه بخوای وی بولتین نصب کنی و بازدید درست و حسابی هم داشته باشی باید سرورت قوی باشه که خرجش به مراتب بیشتر از 30 تومن میشه (به جز هزینه لیسانس وی بی) اما اگر از اون فروم ها که گفتم بخوای استفاده کنی آره همین حدود 30 تومن متعارفش هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بله مرسي ! سرورت قوي باشه يعني چي ؟ بولتين اصل از كجا بايد بگيرم و اينكه يك بار مي گيرم براي هميشه با نسخه هاي جديد يا بايد هر سال باز تمديدش كنم ؟
    اگه سوالات بالا رو جواب بدين ممنون مي شم و همچنين بهترين جا براي خريد هاست و دامنه ( از طريق پيغام خصوصي ) ...

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرور قوی باشه یعنی با CPU و حافظه ای که به یک حساب معمولی میدن کار نمیکنه یعنی کار میکنه ولی یه کم که ترافیک بره بالا سریع سهمیشو استفاده میکنه و سایت داون میشه! گذشته از اون سرور mysql قابل اعتمادی هم لازم داره که توی ترافیک بالا جواب بده.
    در مورد لیسانس وی بی میدونم که چند نمونه مختلف داره اما جزئیاتش رو نمیدونم. اینکه از کجا بخرید و با قیمتی رو شرمنده نمیتونم چیزی بگم بحث تبلیغ هم نیست فقط میترسم معرفی کنم بعداً مشکل پیدا بشه همین!

10. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

neopersia مرسي ... در مورد قالب چه طور ؟ يعني مجاني چه جاهايي هست و يا اينكه سفارش درست كنن ؟ و يك سوال ديگه اينكه اگه من مثلا فعلا هاست 100 مگابايت بگيرم بعد مي تونم هروقت خواستم ارتقاش بدم يا نه بايد واستم تا تموم بشه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •