واقعا از همتون ممنونم
واقعا از همتون ممنونم
بچه ها من به چندتا تون خصوصي پيغام دادم اما جواب ندادين ! لطفا بهترين جا براي خريد هاست و دومين ( و چيزاي ديگه چون مي خوام انجمن و اينجور چيزام داشته باشه ) رو بهم معرفي كنين ! اگه اين جا نمي تونين بگين پيغام خصوصي بدين ...
مرسي
دست همه كسايي كه پيغام خصوصي دادن درد نكنه ! فقط يك چيز ديگه !! الان من هاست لينوكس و دامنه خريدم . حالا phpnuke و انجمنvBulletin Version 3.7.3 را از كجا و چه جوري بخرم ؟ (بازم اگه اينجا نمي تونين بگين پيغام خصوصي بدين)
اولی رو سرچ کنید هست تو بخش سیستم های محتوا ..
دومی رو هم نول شده باید بگیرید
نول شده ؟ راستي اگه نمي شه روي vBulletin Version 3.7.3 ، phpnuke نصب كرد يه چيز خوب ديگه غير از phpnuke معرفي كنيد ... اصلا ميشه مشخصات همين p30world رو بگين كه هاستش ويندوزه يا لينوكس و ...
مرسي
بچه ها من الان به يم مهم پي بردماينكه phpnuke و joomla مجاني هست !! پس چند تا سوال :
1- vBulletin Version 3.7.0 روي joomla نصب مي شه يا phpnuke ؟
2- vBulletin Version 3.7.0 هم مجانيه ؟ از كجا بايد بگيرمش ؟
3- يعني در كل خرج يك سايت زدن دامنه و هاستشه كه مثلا يك ساله در كل مي شه 30000 تومان ؟
با تشكر از همه دوستان
سلام
1- جوملا (یا نیوک) ربطی به وی بولتین نداره که بخوای وی بی رو رو اون نصب کنی. اینا دو تا CMS مختلف هستن که هر کدومش جدا باید توی هاست نصب بشه!
2- وی بولتین مجانی نیست! استفاده از وی بولتین نال شده هم کار درستی نیست هم از نظر اخلاقی و هم قانونی (ممکنه هاستت رو از دست بدی) احتمالاً مشکل فنی هم پیدا میکنی! این همه فروم رایگان هست از اونا استفاده کن مثلاً phpbb یا smf یا mybb...
3- اگه بخوای وی بولتین نصب کنی و بازدید درست و حسابی هم داشته باشی باید سرورت قوی باشه که خرجش به مراتب بیشتر از 30 تومن میشه (به جز هزینه لیسانس وی بی) اما اگر از اون فروم ها که گفتم بخوای استفاده کنی آره همین حدود 30 تومن متعارفش هست
بله مرسي ! سرورت قوي باشه يعني چي ؟ بولتين اصل از كجا بايد بگيرم و اينكه يك بار مي گيرم براي هميشه با نسخه هاي جديد يا بايد هر سال باز تمديدش كنم ؟
اگه سوالات بالا رو جواب بدين ممنون مي شم و همچنين بهترين جا براي خريد هاست و دامنه ( از طريق پيغام خصوصي ) ...
سرور قوی باشه یعنی با CPU و حافظه ای که به یک حساب معمولی میدن کار نمیکنه یعنی کار میکنه ولی یه کم که ترافیک بره بالا سریع سهمیشو استفاده میکنه و سایت داون میشه! گذشته از اون سرور mysql قابل اعتمادی هم لازم داره که توی ترافیک بالا جواب بده.
در مورد لیسانس وی بی میدونم که چند نمونه مختلف داره اما جزئیاتش رو نمیدونم. اینکه از کجا بخرید و با قیمتی رو شرمنده نمیتونم چیزی بگم بحث تبلیغ هم نیست فقط میترسم معرفی کنم بعداً مشکل پیدا بشه همین!
neopersia مرسي ... در مورد قالب چه طور ؟ يعني مجاني چه جاهايي هست و يا اينكه سفارش درست كنن ؟ و يك سوال ديگه اينكه اگه من مثلا فعلا هاست 100 مگابايت بگيرم بعد مي تونم هروقت خواستم ارتقاش بدم يا نه بايد واستم تا تموم بشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)