سلام. من نمي تونم با garena كانتر سورس بازي كنم. وقتي وارد بازي مي شم در قسمت lan سرورها رو مشاهده ميكنم ولي به هر كدومشوم كه مي خوام كانكت شم با اين ارور مواجه مي شم:
dl defer from server
البته متن ارور دقيق يادم نيست ولي يك همچين اروري بود.
حالا بايد چي كار كنم ؟
احتمالا ورژن کانتر شما با سرور اون ها نمی خونده . در ضمن شاید هم شما برنامه ی آنتی چیت رو فعال نکرده بودی .(نمی دونم بازی های لن هم مثل اینترنتی هاش نیاز به آنتی چیت دارن یا نه !) و یا پینگ شما زیاد بوده در نتیجه سرور شما رو به اصطلاح کیک می کنه .(اخراج می کنه)
منم این نرم افزارو دوست دارم لطفا لینک بدین برای دانلود . ممنون
این سایت اصلیش هست که توی صفحه ی اول چند گزینه برای دانلود گزاشته . شما بر حسب نیازت انتخاب کن . ولی گزینه ی اولیش معموله و همون رو دانلود کنی کافیه .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من این نرم افزار رو دانلود کردم و خودمون گیم نت داریم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید که چه جوری میتونم از این نرم افزار استفاده کنم و باید حتماً کانتر 1.6 باشه و چه جوری میشه با سرورهایی دیگه بازی کرد خواهشاً کمک کنید ؟
این هیچ ربطی به سرور نداره ! یک شبکه هست که شما می تونی اون جا به صورت فری روم برای اکثر بازی هایی که گارنا پشتیبانی می کنه یک روم بسازی و افراد رو توش جمع کنی . بیشتر به نظرم به درد کامپیوتر های خانگی می خوره . تقریبا یه گیم نت مجازیه . البته من از این استفاده نکردم ولی اگه اشتباه نکنم این هم مثل هاماچی حالت سرور لن Lan به بازی می ده .
منظور از ping در نرم افزار كارنا چیه و من چگونه پینگ داشته باشم من وارد نرم افزار شدم ولی هیچ پینگ ندارم
(وارد شدن به هر Room شما در سمت چپ صفحه لیستی از بازیکنان حاظر در آن روم را مشاهده میکنید ( مثل برنامه یاهو ) که جزییاتی از قبیل کشور و لول بازیکن مورد نظر و همچنمین Ping بازیکن مورد نظر از آن قسمت قابل تشخیص میباشد ( توجه شود که Ping به صورت خط نشان داد میشود و اگه خط ها رنگ آبی داشتند یعنی Ping فرد مورد نظر مناسب است و اگر رنگشان قرمز بود یعنی Ping مناسبی ندارد و هر چه خط ها نیز کمتر باشند نشان از Ping کمتر دارد)
منظورم من این نوشته ها بالا بود
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کن .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید