کجاش قدیمیه؟فرانت پیج هم دیگه استاندارد هاش تا حدوده زیادی قدیمی شده:3!: ها؟ ها ها؟
فرانت پیج جدید به اینو خوفی رو بگیر لذت ببر
Microsoft Expression Web![]()
کجاش قدیمیه؟فرانت پیج هم دیگه استاندارد هاش تا حدوده زیادی قدیمی شده:3!: ها؟ ها ها؟
--------
به نظرم بهترین برنامه ویرایش و ساخت وب سایت هست و خیلی هم خووبهفقط یکم با فایر فاکس مشکل داره البته مشل از فایر فاکس
![]()
خوب فرزندکم!کجاش قدیمیه؟:3!: ها؟ ها ها؟
این چه سنمی به فرانت پیج داره؟
اسمش شبیهه یا ...؟
شباهتشون فقط اینه که مایکروسافت جفتشون رو داده بیرون
همونطور که دوستمون هم اشاره کردن نرم فزار خوب و جامعی است برای حالا
مشکل دار بودن به برنامه ای که داری طراحی میکنی نیستفقط یکم با فایر فاکس مشکل داره البته مشل از فایر فاکس![]()
من الان تو این مدتی که تو کاره طراحی سایتم خیلی خیلی خیلی کم واسم پیش اومده که با مرور گری طرحم مشکل داشته باشه!!( بزن تخته رو)
استاندارد طراحی کنی هیچ مشکلی نیست![]()
كاملآ تاييد ميشهمشکل دار بودن به برنامه ای که داری طراحی میکنی نیست
من الان تو این مدتی که تو کاره طراحی سایتم خیلی خیلی خیلی کم واسم پیش اومده که با مرور گری طرحم مشکل داشته باشه!!( بزن تخته رو)
استاندارد طراحی کنی هیچ مشکلی نیست
اصلآ ربطي به برنامه نداره كه قالب شما بهم ريخته ميشه
ببينيد دوستان بهترين راه براي درست طراحي كردن اينه كه خودتون بشينيد كد بنويسيد منظورم اينه كه دستي بنويسيد اينو بدونيد كه هيچ وقت كدي كه خودتون مي نويسيد با كدي كه برنامه براتون درست ميكنه يكي نيست
منظورم اين نيست كه بشينيد يه notepad باز كنيد تو اون كد بنويسيد توي همين اديتور ها مثلDreamweaver كدهاتون بنويسيد(ديگه اون زمون گزشت)
ولي استانداردها را رعايت كنيد تا يه وقت قالبتون تو يكي خراب نباشه بعد تو يكي درست.
بهتره قالبي را كه طراحي ميكنيد در هر مرحله از كار يكبار تو همه مرورگرها امتحان كنيد اينجوري بهتره.
هه هه ههمشکل دار بودن به برنامه ای که داری طراحی میکنی نیست
استاندارد طراحی کنی هیچ مشکلی نیست![]()
یه مقدار گرافیکی کار کنی و سایت های سنگین تر به اندازه جمیعه مویه!!! بچه های انجمن مشکل میاد سرت!
به قوله باسر گچ دیوارای اتاقت میریزه!
مگه همین Microsoft Expression Web 2 چشه؟مثلDreamweaver
چون من از کاربرای قدیمیه front pgae بودم با محصوصلات مایکروسافت راحت ترم
چیزی به نامه استاندارد!!! وجود نداره در حاله حاضرولي استانداردها را رعايت كنيد تا يه وقت قالبتون تو يكي خراب نباشه بعد تو يكي درست.
مرورگرها سازه خودشون رو میزنن هر کدوم
فقط در بیشتر موارد باید با آزمون و خطا و نصبه چندین مرورگر مختلف و تست با اونها مشکلات رو بفهمید
آفرین! تضمینی ترین و بهترین کاربهتره قالبي را كه طراحي ميكنيد در هر مرحله از كار يكبار تو همه مرورگرها امتحان كنيد اينجوري بهتره.
نخندهه هه هه
یه مقدار گرافیکی کار کنی و سایت های سنگین تر به اندازه جمیعه مویه!!! بچه های انجمن مشکل میاد سرت!مرد جدی باش( چی گفتم؟!)
سایت سنگین داریم تا سنگین
در حد سیکل صحبت کنبه قوله باسر گچ دیوارای اتاقت میریزه!
تایید میکنم 10000%بهتره قالبي را كه طراحي ميكنيد در هر مرحله از كار يكبار تو همه مرورگرها امتحان كنيد اينجوري بهتره.
هرچی من میگم شما فقط تکذیب کن باشه/>؟چیزی به نامه استاندارد!!! وجود نداره در حاله حاضر
مرورگرها سازه خودشون رو میزنن هر کدوم![]()
مگه خونه داییه هر کی به سازه خودش برقصهشیر داریم و خر ! ( مثال رو حال کردی؟
) هردو حیوونن ولی خوب شکل و قیافه فرق دارن
![]()
بابا داريوش خان از شما بعيده كه اين حرفو ميزنيچیزی به نامه استاندارد!!! وجود نداره در حاله حاضر
مرورگرها سازه خودشون رو میزنن هر کدوم
اگه اينجوريه بايد بريم در w3c را گل بگيريم ديگه
به نظرم شما به خاطر مشكلاتي كه تو طراحي اون قالبت داشتي داري اين حرفو ميزني اونم به خاطر IE زيقيه.
من باهاش كار نمي كنم و نگفتم هم بده يا به درد نميخوره درحد يه مثال بودمگه همین Microsoft Expression Web 2 چشه؟
برام هم فرقي نميكنه با كدومش كار كنم ولي ترجيح ميدم ماكروسافتي نباشه
امان از دست اين سرما خوردگي كل بدنم داره درد ميكنه
Last edited by David.Jn; 25-10-2008 at 18:27.
بابا حرف تکذیب و ... نیست!
باید کار کنی و سرت بیاد تا بفهمی چی میگم
بابا منم صرفا برای تمثیل گفتم
منظوری در کار نبود
در زمینه ی استاندارد ها هم w3 به چیزای جزیی اشاره کرده نه خیلی کلی
دوستان عزیز بحث جالب بود اگه من بخواهم یک منو مثل قسمت های کاربری مثلا منوی اصلی یا لینک دونی خود قالب با چه کدی و چطوری میشه من کد ساخت منوی وب رو می خواهم ممنون میشم اصلا مقالی هست برای طراحی قالب اصولی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)