seagate بهتر از western digital هستش
یه کم بیشتر هزینه کن سیگیت بگیر
seagate بهتر از western digital هستش
یه کم بیشتر هزینه کن سیگیت بگیر
هارد سیگیت و مکستور یکی شدن یعنی انبار مواد اولیشون مشترک شده مثل بی ام و و بنز .
پس میشه گفت کیفیت ساختشونم حدودا یکی چون مواد اولیشون یکی.
هارد 250 حدودا 45000 و هارد 320حدودا 55000 و هارد 500 حدودا 67000حیف نیست بخاطر 10 الی 20 تومان هارد 500 نگیری .
هارد سیگیت و مکستور هم صداشون یکی و نسبت به مدلهای قبلی صداشون خیلی کم شده و اگه خواستی هارد مکستور بگیری اول 500 گیگا بایت DiammondMax 22 بگیر چون 32 مگ بافر دوم اینکه با گارانتی 3 سال الماس یا سازگار بگیر سوم اینکه ببین روش نوشته شده باشه made in thailand چون میگن بعضی از اونها که نازکن هم بافرشون (سرعتشان) کم است هم اینکه چینی بی کیفیت هستن حتی با گارانتی بالا. (اینهای که گفتم نظر فروشندهای پاسازاهای کامپیوتر است)
موفق باشی !؟![]()
Last edited by AKBARPARS; 26-10-2008 at 01:47.
نمونه اون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هارد 500 سگیت رو از کجا میشه خرید؟
تو پاسازهای ولیعصر ورضا تو 3 الی 4 مغازه اش دیدم .
هارد سیگتSeagate 7200.11 500 گیر مآید؟ قیمت الان چنده؟
امروز تمام بازار رضا و ایران را زیر رو رو کردم 500 سیگت اصلا نبود! کسی نمیدونه کجا داره؟؟؟
کسی نمیدونه کجا میشه گیر آورد؟
نوچ منم دیروز کشتم نیست که نیست من خودم آخر سامسونگ F1 گرفتم به پایه سیگیت 7200.11 نمیرسه ولی بازم خوبه البته اونم با بدبختی گیر اوردم . بنظر من اگر میتونی یکمی صبر کن تا هارد بیاد تو بازار اگرم میتونی هزینه کنی 130-140 تومن 1 ترابایت بگیری بازم خوبه میتونی سامسونگ f1 یا سیگیت بگیری .
همون f1 از کجا گیر اوردی؟ من که رفتم نمایندگی فروش سامسونگ بازار رضا اصلا نمیدونست f1 چیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)