بنظرم فقط گوشی W960 i سونی اریکسون بخر
فرهوده اومد البته با یه او بیشترولی با همون کیفیت و نظرات قبلی![]()
N96 رو بیخیال.....به نظر من یا N95 8GB بگیر .....
یا N85 : که گوشیه بسیار عالی هست و به نظر من کاملترین گوشیه سری N هست .... (البته اگر از ----H ان96 بگذریم ....)
![]()
Last edited by Majid393; 22-10-2008 at 15:12.
ان85 قیمتش بالای 900 هست درسته ؟ اگر اینجوری باشه نمیتونم بخرم.
عقلم میگه N95 بگیرم.چون امتحانش رو پس داده .عملکرد باطریش خیلی بهتر شده.مهمتر از همه اینها پردازشگر قویتری نسبت به N96 داره.جنس صفحه کلیدش طوریه که برخلاف N96 زیاد اثر انگشت روش باقی نمیمونه.در صورتی که N96 مشخصه که زود کثیف میشه.
اما احساسم میگه N96 بگیرم.چون جدیدتره و هنوز هر کسی نداره .----H داره.امکانات نرم افزاری بیشتری نسبت به N95 داره.و مهمتر از همه ظاهرش رو میسندم.
در کل میدونم خریدن N96 یک ریسکه .چون معمولا نوکیا اکثر گوشیهاش خوبش رو بعد از مدتی اصلاح کرده.
مثل N73 ME و N80 IE و N95 8G .حدس میزنم همین بلا سر N96 هم بیاد و پردازشگر و باطریش در اینده اصلاح بشه.
هنوز هم نمیدونم کدوم رو بگیرم ! فکر میکنم در اخرین لحظه و توی مغازه سکه بندازم و یکیش رو انتخاب کنم.
درسته ... قیمتش فعلا" کاذبه .....
همین N96 هنگام ورود به بازار قیمتش بالای یک میلیون بود ....
هر جور صلاحه.... ببین عقلت بهتر میگه یا احساست ؟؟؟
من که میگم عقلت بهتر میگه .....
![]()
Last edited by Majid393; 22-10-2008 at 15:31.
سي پي يو 95 بيشتر به خاطر چيپ گرافيكي كه داره قويتره...
96 نداره...ضعيفتره...و خب قيمتم پايينتر...
ضمنا" 85 تا هفته ديگه 700 بعدشم پايينتر مياد...![]()
به نظر من بهترین وبهترین پیشنهادات مال یونس و مجیده..
الان اگه ان85 نخری به نظر من شما کاملا ضرر کردید....
از همه لحاضی عالیه...
اگه میخوای پول مفت ندی یا 95 8گیگ یا82....
دوست عزیز اگر میخواهی گوشی بگیری با یه نفر وارد برو گوشی رو بگیر.البته اگه خودت وارد باشی که هیچ.اگه گوشی شناس باشی میتونی تو مارک نوکیا تقلبی رو از اصل تشخیص بدی در کل جنس تقلبی از 2 کیلومتری داد میزنه.n95 8gb تقلبیش قیافش خیلی تابلویه ولی n96 تقلبیش رو این چینی ها تقریبا شبیه خودش در اوردندولی باز هم دقت کنی معلوم میشه که تقلبیه.از لحاظ گارانتی هم باید گفت که گوشی رو با گارانتی خریدن و پول اضافی دادن بخاطر گارانتی در ایران ارزش نداره.ببین دوست عزیز در کل مغازه ای که گوشی میخواهی ازش بخری خیلی شرطه سعی کن از مغازه مطمئن گوشی بخری که جنس کار کرده و دست دوم رو بجای نو بهت نفروشند.موفق باشی.
N96 بگير چون كه خودت از اين تعريف كردنت معلومه كه خيلي تو كفشي اگه هم نگيري بهت قول ميدم هر گوشي ديگه اي رو كه بخري ازش ناراضي هستي
با توجه به مشخصاتش روی کاغذ و و قیافه ظاهریش N96 رو بیشتر دوست دارم.
اما نظرات کاربران مختلف رو که توی سایتهای خارجی خوندم ،کسانی که این گوشی رو خریده بودن به دیگران توصیه نمیکردند و کسانی که هر دو گوشی رو تست کرده بودند N95 8G رو برتر میدونستند.
مشکل هنگ کردن و ریست شدن ،همچنین سرعت کم گوشی در پخش فیلم رو از ایراداتش میدونستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)