بهتر نيست min ي رو انتخاب كنيد كه RAM DD3 رو پشتيباني كنه و RAM رو هم DDR3 انتخاب كنم !
بهتر نيست min ي رو انتخاب كنيد كه RAM DD3 رو پشتيباني كنه و RAM رو هم DDR3 انتخاب كنم !
من تازه پست قبلیم رو دیدم بدون cpu هستش !
cpu رو همون 8500 بردار
نه این کار هنوز غلطهبهتر نيست min ي رو انتخاب كنيد كه RAM DD3 رو پشتيباني كنه و RAM رو هم DDR3 انتخاب كنم !
مي شه دليلش رو كامل واسم توضيح بدي !![]()
با کمی جستجو در انجمن میتونی بفهمی چرامي شه دليلش رو كامل واسم توضيح بدي
فقط به طور مختصر میگم
رم های ddr3 هنوز گرونن و همینطور مادربوردهای ddr3 اکثراً کمبو هستند.
نه . اکثرا کمبو نیست . مادربردهای Ddr3 ساپورت خوب ، گرونقیمته . مثلا Maximus Extreme الان 320 تومنه . همونطور که شما گفتی رمهای Ddr3 هم گرون هستن . رم 4 گیگ Ddr3 با باس 1333 ، 320 تومنه .
میدونی یه سری رمهای ارزون قیمت ddr3 هم هستند خیلی دوست دارم کسی تست کنه ببینه مثلاً این رم pcx که 1 گیگش با فرکانس 1333 قیمتش 50 تومنه . آیا به درد بخور هست یا نه؟؟!
یا مثلاً patriot قیمت 2 گیگش با فرکانس 1066 هست 89 تومن
سلام
من نمیدونم چرا وقتی کسی سوال میپرسه همه اینقد روی اینتل کلید میکنن!
دوست عزیز به نظر من! سی پی یو Amd خیلی بهتره برای اینجور کارا! در ضمن سرعتشم بیشتره! قیمتشم پایینتره! گارانتیشم بیشترو بهتره! و از همه مهمتر مادربردایی که برای Amd ساخته میشنم خیلی بهترن!
دوست عزیز برای این حرفات دلیل و مدرکی هم داری؟
بله!
شما کافیه برید بازار! 2تا سی پی یو که فرکانس کاریشون یکیه اما یکی اینتل و اونیکی amd هست رو قیمت کنید! دلیلشم نوع طراحی و معماری متفاوت این دوشرکت و همچنین اینکه amd در پردازنده های خودش از مس استفاده میکنه! درحالی که اینتل از الومینیوم! همین یکی از دلایل تفاوت قیمته! در ضمن amd همیشه در تکنولوژی پیش گام بوده!
دلیلش اینه-------------> من توی 3 سال 5 تا pc عوض کردم 3تا اینتل! هر سری مینم خراب شد ! اما 2 سریه آخر amd! عالی! راضیم ازش! سرعت بالا! مخصوصا توی زیپ و اکسترکت کردن! convert کردن فیلم ها! رندر کردن تصاویر با cinema 4d! Bryce! Poser! Maya!
خیلی ممنونم از دلایل قانع کننده که اوردین !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)