خدا رو شكر
خدا رو شكر
Arm Ro Ba Photoshop Ham Misheh Dorost Kard
Aaalogo Behtarin Barnameh Arm Sazi Ast
dostan aziz
salam wa man jek khahesh daram che goneh mitawanam backgrond film ra joda wa afrad ra bar roje ghalicheje hazrate solejman beneshanam
ba ehteram Reza-Holland
سلام دوست مننوشته شده توسط reza001
اگه ميشه از اين به بعد لطفا فارسي بنويس عزيز![]()
با چه برنامه اي كار ميكني اگه با برنامه پريمير كار ميكني كه من روش خودم رو بهت ميگم ::
اول افراد و قاليچه رو هر دو در فتوشاپ به هر صورت كه ميخواي درستش كني و چون برنامه ادوبي پريمير فرمت PSD رو هم ساپورت میکنه اون رو به درون برنامه پریمیر بیار و موقعی که ازت میپرسه لایه ها رو چی کار کنی تو لایه ها رو هم همگی با هم وارد کن و بعد دوبار در قسمت زیرین در قسمتی که شما تمام آبجکت هاتون رو اونجا دارید کلیک کنید منظورم روی همون گزینه آخری متاسفانه به دلیل اینکه ریجستری ویندوزم الان به هم ریخته نمیتونم اسم های انگلیسیش رو بهت بدم
با این کار که شما انجام دادید تمام لایه ها به طور مجزا هر کدام در یک ویدیو تراک قرار میگیرند و بعد میتونی روی این لایه ها کار کنی این از برنامه پریمیر
اگه میتونی با برنامه ادوبی افتر افکت کار کنی که دیگه کار خیلی آسونتر هستش و بعد از ساختن فایل PSD در برنامه فتوشاپ میتونی اون رو به برنامه افتر افکت بیاری و حالا هر لایه در این برنامه قابل جابجایی و هزار و یک تغییر دیگه هستش و میتونی راحت هر جا که قالیچه میره افراد هم با اون حرکت کنند
اگه اولین بارت باشه که بخوای از فرمت PSD در برنامه های بالا استفاده کنی یه خورده مطلب برات گنگ هست ولی میتونی یه خورده باهاش ور بری و هر چی که اینجا بهت گفتم رو تو برنامه ها پیاده کنی
موفق باشید
یا حق
salam wa man jek khahesh daram che goneh mitawanam backgrond film ra joda
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)