خب پستمون رو كه پاك كردند. بيخيال كسي برندهاي ديگه خبر نداره كه تو ايرا ن امدند يا نه
خب پستمون رو كه پاك كردند. بيخيال كسي برندهاي ديگه خبر نداره كه تو ايرا ن امدند يا نه
قیمت این کارت حداکثر 120 خواهد بود!
مثل اینکه طوفان شده بود. فقط هم پست من و شما رو با خودش برد.![]()
يكي از بچه ها بد جوري پيله كرده به 4670 منم به شدت دنبال اين كارت ميگردم اگه كسي ردي اثري چيزي داره يا ميدونه كه كي مياد بگه ممنون ميشم
ممنون میشم خیلی...در غیر این صورت همین کارتهای سری 8 (8600به بالا) Nvidia و سری 3000 (3650 به بالا) کاملا کافی و جوابگو هست!با این حال اگه تو هاردم چیزی پیدا کردم یا رو سایتی دیدم اینجا میزارمشون
اون سایتی که واسه پاور گفتید رفتم اما e7300 توی cpu هاش نبود!
راستش درست نتونستم سر در بیارم..!
ایناست قطعات:
MAIN: asus P5QL-pro
CPU: core 2 due E7200
RAM: orsair xms2 2x1gb ddr2_800
POWER: green 530w
GERAPHIC: 4670 احتمالا
E7300 درست اندازه ی E7200 مصرف داره . و یک سی پی یو جدید هست. و اینتل E7400 رو هم معرفی کرده که بزودی روانه ی بازار خواهد شد.
شما که باقی قطعاتت رو نگفتی!؟هارد و مودم و فن! CD/DVD درایو و فلاپی درایو و USB و .....هم برق مصرف می کنن!!
پردازنده 7300 مثل 7200 مصرف می کنه.گرافیک 4670 نداشت ولی با توجه به پاور مورد نیازش (70 وات!) به عدد نهایی بیشتر از اون هم اضافه کردم!
ولی حداقل به 430 وات خروجی نیاز دارید!(حدودا!) که پاور گرین 530 می تونه انتخاب مناسبی باشه.
![]()
Last edited by Kianoosh; 22-10-2008 at 19:55.
همه اینا که گفتی دارم!! دوتا فن کوچیک و یه فن کمی بزرگتر هم روی سقف کیسه!! اینا زیاد برق نمیکشه...شما که باقی قطعاتت رو نگفتی!؟هارد و مودم و فن! CD/DVD درایو و فلاپی درایو و USB و .....هم برق مصرف می کنن!!
یه کارت TV هم ممکنه بگیرم!! :d
دوستان تبریک...!
من توی فرومهای لیون کامپیوتر خوندم که هفته آینده اقدام به خرید 4670 با برند His خواهند کرد...!
آقا چرا این سایت اینقدر به کلمه لین حساسه؟
میگم کسی درباره 4830 چیزی میدونه؟ گفتند اینم جدیده...
اینا مشخصات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید256 بیتی هست اما من هنوز نمیدونم 256 بیتی دربرابر 128 بیتی چه مزیتی داره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)