راستي در مورد سوكت كردن هم يه توضيح كوچولو ميديد كه آيا احتياج به لخت كردن سيم ها هست يا اينكه موقع پرس كردن سوكت خودش لخت ميشه؟
راستي در مورد سوكت كردن هم يه توضيح كوچولو ميديد كه آيا احتياج به لخت كردن سيم ها هست يا اينكه موقع پرس كردن سوكت خودش لخت ميشه؟
نه نیازی نیست خودش لخت میشه . فقط حواست باشه برای این که درست پرس بشه شما فقط باید یه بار و محکم پرس کنی . اگه چند بار پرس کنی خوب در نمیاد. وقتی دستگاه پرچ رو گرفتی به فروشنده بگو طرز کارشو اونجا بهت نشون بده
ntlog و farshif جان واقعا ازتون ممنونم. خيلي بهم كمك كرديد.
اميدوارم هميشه كامروا باشيد. اگه مشكلي پيش اومد بازم مزاحمتون ميشم.
ممنون![]()
سلام
آقا من بازم سوال دارم
تو اين روش شبكه كردن اگه كامپيوتر سرور خاموش باشه كامپيوترهاي ديگه ميتونن با هم ارتباط برقرار كنن؟
بله میشه ارتباط برقرار کنن . ولی اگه بخوای از اینترنت استفاده کنی باید اون کامپیوتری که adsl رو اونه روشن باشه
manam az router to khone estefade mikonam raziam hastam 2 ta comp hamsayamonam behesh vasle
behtare adsl routerio bekhari ke noize telle ro ham begire injori sedaye khesh khesh teletam gat mishe hododan 50000 tomane
bede foroshande khob barat perch kone
on tori majbori acharesho bekhari geron vasat dar miad
سلام به همه
دوستان من هم يه مشكل كوچولو با شبكه كردن دارم .راستش تويه شركتي كارميكنم به هواي شمادوستاني كه تو پي سي ورلددارم سينه رو دادم جلو و گفتم كه بابا من خودم اين كارام و انجام شبكه بي سيم اصلا تخصص منه راستش نخواستم كم بيارم اونام نامردي نكردن و گفتن هرچي لازم داره تهيه كنيد؟ حالا منم و چهارتا كارت شبكه بي سيم _ اي بيت _ و يك اكسس پوينت ديلينك و يه دنيا علامت سوال حالا ديگه بيبين چيكار ميتونين بكنين . يه كم خودموني تر ...... كمممممممممممممك!
البته شبكه با هاب رو كمي بلدم و لي وايرلس رو اصلا كار نكردم اين قطعات رو هم از بازار خرديداري كردم .....
سلام دوستان من .
روش هایی برای درست کردن شبکه ای داخلی وایرلس + اینترنت ADSL
* توضیح : برای جلوگیری از Noise بر خط تلفن زمانیکه از ADSL استفاده میکنید می توانید قبل از ورود سیم به مودم ADSL از " میکروفیلتر " استفاده کنید به ورودی آن سیم تلفن وصل میشود و در خروجی قسمت Line به تلفن و قسمت Phone به مودم متصل میشود.
--------------------------------------------------------
قطعات مورد نیاز :
1. کارت شبکه وایرلس برای هر کامپیوتر 1 عدد
2.مودم وایرلس 1 عدد ( انواع مودم موجود است ، که فرقشان در مارک و فاصله های ساپورتشان است
توصیه میکنم از مارک D-Link یا LinkSys)Sisco) استفاده کنید. )
خط تلفن را به مودم وایرلس متصل کنید به صورت اتوماتیک آی پی مودم 192.168.1.1 است
و از بازه 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 را پشتیبانی می کند
که قابل تغییر است.
اگر چراغ ADSL روشن بود به منزله این است که خط تلفن اینترنت دارد و به سرور در مخابرات متصل است ، اگر چراغ Alarm روشن بود یعنی خط رجار نویز است ( که بهتر است گوشی های تلفن را از خط جدا کنید ).
برای کانکت شدن 2 راه وجود دارد :
1. ایجاد کانکتشن در خود مودم :
د خود مودم در قسمت Setup یک PPPOE تنظیم کنید. ( تنظیم آن بستگی به شرکت سرویس دهنده شما دارد ، با پشتیبانی تماس بگیرید ) ، این کانکشن اینترنت را به تمام کامپیوتر هایی که با وایرلس مودم شبکه هستند سرویس می دهد.
2. ایجاد کانکتشن در یکی از کامپیوتر ها ( که کامپیوتر سرور تلقی میشود ):
داخل کامپیوتر یک PPPoE ایجاد کنید ( در حالت ساده آن را Share کنید ).
در قسمت Sharing می توانید دسترسی به دیسکانکت کردن اینترنت کانکشن را محدود کنید .
روش بهتر غیر از Share کردن اینرنت کانکشن است که بستگی به سیستم عامل شما دارد.
اما تنظیم هر کامپیوتر نسبت به سرور .
1. کارت های شبکه وایرلس را نصب کنید .
2. در قسمت کانفیگ آی پی ها به این ترتیب عمل کنید
IP Address : 192.168.1.X
Subnet Mask : 255.255.255.0
Defualt Geteway : IP Address Server Or Modem
Preferred DNS serve : P-DNS IP ADSL Server -Route IP
Altenrate DNS server : A-DNS IP ADSL Serve -Route IP
محل X برای وارد کردن عدد است اما آن عدد باید مختص یک کامپیوتر باشد ( در حالت عادی از عدد 2 شروع کنید )
آدرس آی پی سرور یا مودم همان آی پی است که به صورت عادی دارند مثلا آی پی مودم معمولا 192.168.1.1 است .
اگر سوالی داشتید می توانید تماس بگیرید
09361792775
امین صلحی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)