سلام.میشه سورس بازیو بذاری![]()
سلام.میشه سورس بازیو بذاری![]()
نه متاسفانه
رواین برنامه زحمت زیادی کشیدم نمیتونم سورس رو بزارم ولی اگه خواستی پیاده سازی قسمتی از برنامه رو بدونی میتونم بهت کمک کنم.
لطفا كد برنامه را براي من بقرستيد با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو کلا به نظر من خوب نوشتی. فقط دو نکته به ذهنم می رسه، یکی این اینکه خیلی جالب تر و حرفه ای تر بود اگه هر دفعه که بازی رو اجرا می کردی مارها و پله ها رو هم به صورت تصادفی رسم می کرد. من قبلا خودم یکبار این بازی رو البته با پاسکال در محیط Dos نوشته بودم به این شکل که هر دفعه مارها و پله ها رو به صورت تصادفی رسم می کرد.
یه مسئله دیگه که من متوجه نشدم در مورد بازی شما اینکه چرا در ابتدای بازی تا موقعی که بازی شروع بشه چند بار بدون استفاده تاس می اندازه؟
ولی کلا بازی رو به صورت تر و تمیزی در آوردی.
واسه اینکه مارها و پله ها بصورت تصادفی ایجاد بشن یه مشکل داشتم چون مار ها بصورت عکس هستن و بر نامه نمیتونه اونو طراحی کنه! واسه این کار باید کلی مار و پله در حالتهای مختلف طراحی میکردم . اگه میخواستم تو برنامه تغییر اندازشون بدم کیفیتشون افت میکرد.
واسه نکته دومت هم بگم که هر بازیکن تا موقعی که 6 نیاره باید تاس بریزه. بعد از اینکه اولین 6 رو آورد میتونه وارد بازی بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)