ممنونم دوست عزيز برنامه اي كه معرفي كردي يه تروجان بود و مك آفي اون رو پاك كرد !
ممنونم دوست عزيز برنامه اي كه معرفي كردي يه تروجان بود و مك آفي اون رو پاك كرد !
تو ويندوز آلوده نصب نشد مجيد جان !
همون خطاي run-time رو ميده
از طريق ويندوز اول پاكسازي كردم ( درايو سي )
در ضمن ديگه از ويروس antivirus2009 خبري نيست ولي هنوز كنار ساعت سيستم عبارت VIRUS ALERT هست
سيستم كند شده و از كانكشن خبري نيست بايد از طريق كنترل پنل كانكت بشم و با خاموش كردن مودم دي سي بشم
برنامه SUPERAntiSpyware رو هم امتحان ميكنم ببينم چي ميشه ولي اگه يه نسخه با كرك معتبر معرفي ميكردي خيلي عالي بود !
فایل معرفی شده آلوده نیست و یک خطا توسط مک آفی رخ داده
خب شما به همان روش دستی تمام ردو پای آن را نابود کنید
در ضمن برنامه SUPERAntiSpyware یک برنامه رایگان هستش که برای پاکسازی سیستم های شدیدا آلوده استفاده میشود
با سلام و تشكر مجدد
پروسه هاي بند 1 چطور غير فعال ميشه؟
كليدهاي رجيستري رو در آدرسهاي اعلامي پيدا نكردم دقيق گشتم !
در محيط CMD فايلهاي DLL ذكر شدده شناسايي نشد !
غير ازفرمت ويندوز راه ديگه اي مونده ؟
در ضمن اين SUPER Antispyware عجب برنامه خوش دستيه !!!
شما اصلا کارت رو راحت کن و برو داخل Safe Mode و تمام فایلهای گفته شده رو حذف کن
اگر هم مسیر رجیستری گفته شده موجود نیست یا بدلیل عدم آشناییتون به بخش رجیستری بوده
یا آنتی اسپایور های قبلی توانستند کلیدهای رجیستری این تروجان رو پاک کنند
مجيد جان باور كن ادرسها رو درست رفتم و هيچ اثري از فايلهاي مربوطه نبود
در ضمن اين برنامه سوپر انتي اسپايور نسخه اديشن و پروفشنال رو نصب و اسكن كردم كه نتيجه اين شد:
ولي هر بار كه فايلها رو ريموو ميكرد و سيستم ريستارت ميشد دوباره با اسكن جديد همين آلودگي پيداش ميشه
اگر فكر ميكني موثره جواب بده والا ديگه خسته شدم ميرم براي فرمت !
بهر حال ممنونم ! تجربه خوبي بود هم براي من هم براي يكصد و خورده اي بازديدكننده اين تاپيك !
دوست عزیز
قبلا SUPERAntiSpyware هم قادر به پاکسازی اون بود ولی گویا مجددا شاهد جهش در این مخرب بوده ایم
کلا این تروجان هر روز با یک شکل ناشناس وارد وب میشود
معمولا در صورت مشاهده این تروجان برنامه Malwarebytes Anti-Malware یا SpyHunter پیشنهاد میشه
( که عملکرد Malwarebytes Anti-Malware دقیق تر است )
چون قادر به شناسایی گونه ها مختلف آن هستند
هرچند انتی ویروس های قوی هم قادر به مقابله با اون هستند
بهر حال بعنوان آخرین راه حل برای شما روش پاکسازی دستی آن را برای شما عنوان کردم
( خودم بارها چنین آلودگی هایی را بدون داشتن هیچ برنامه امنیتی در سیستم ها مختلف پاکسازی کردم )
حال چرا برای شما پاسخ نداد شاید بخاطر این باشه همزمان دو برنامه مخرب تقلبی را نصب کرده اید
پس از نصب مجدد ویندوز یادتان باشد استفاده از یک آنتی ویروس درجه یک درکنار گاد غیرفعال چند آنتی اسپایور
در روزهای مبادا حسابی به کار شما میاد
طبق بسیاری از گزارشات مک آفی و نورتون جز ضعیف ترین نرم افزارهای امنیتی هستند . ببینید نود32 و کاسپر اسکای مشکلتان را حل می کنند یا نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)