دوست عزیز من این دلیل میگم که k770 کیفیت دوربین چندان مناسبی نداره یک سری با کلوپش بزن ولی u700 دوربینش به مراتب بهتره در ضمن زیباتر خشدستر و با کلاستره و همینطور باریک حیرت انگیزی داره
در مورد 5610 و k770 دوست عزیز درسته 5610 یک موزیکفون هست ولی دوربین 3.2 با فوکوس خودکار..... و LED دوگانه داره که نوره خیلی زیادی رو تولید میکنه که با 3 حالت تنظیم مایشه روشن خاموش اتوماتیک و دارای حالت شب و portrite mode و تنظیمات wiht balance هست و شما اگه دقت کنید حتما میبینید که دوربین k770 نمیتونه به 5610 برسته عکس زیر با 5610 گفته شده سایز عکس 1.14mb هست کیفیت رو ببین خودت تا اخرش بگیر 5610 چی میکنه ولی خب اگه تونستم مقایسه k770 و u700 هم مزارم واستون اگه بتونید پولتون رو به 250 تومان برسانید میتونید 5610 بگیرید علاوه بر کیفیت صدای عالی و ال سی دی عالی و دوربین خوب و کلید حرکتی navislide داره دوست عزیز ولی اگه نمیتونید هامون u700 گزینه مناسبیه ال سی دی بزرگتری هم داره مال k770 1.9 i هست که بنظر من خیلی کوچیک بهنظر میرسه
در مورد سایبرشات بودن ببینید شما هم مثل بعضی دیگه از دوستان فکر میکنید هر گوشی سایبرشات هست از همه بهتره ولی اینطور نیست من یک مثال میزنم ببینید مثلا k850 لنز سایبرشات داشت با تنظیمات دوربین های سونی سری T بود ولی کیفیت نداشت و ا زn82... شکست خورد فکرشو بکن ولی ناگفته نماند که k770 هم عکاسی خوبی میکند کلا مهم نیست دوربین 2 باشه یا 8 مهم اینه که شما عکاس باشید کیفیت عکساش خوبه نمیشه گفت بده در کل خوبه در ضمن فراموشن نشه جاوا k770 بهتر از u700 بوده کلا جاوا سونی اریکسون بهتره از سامسونگ هست
5610:
با تشکر