اگه بنظرت با نيومدن من ارزش كاراي اين يارو بالا ميره
مارو بخيرو شما رو به سلامت
اگه بنظرت با نيومدن من ارزش كاراي اين يارو بالا ميره
مارو بخيرو شما رو به سلامت
دیگه خیلی داری تند میری ! بهتره هیجانات و مشکلات روحی خودتون و یه جا دیگه تخلیه کنید
واقعا برای این آلبوم نمیشه گفت کدوم بهتر بوده و کدوم بدتر..همه عالی بودن...اما اونی که بیشتر من تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم کجاست..؟!..بگو.!! بود
من به که قله ی خوشبختی رای دادم .... الانم دارم گوشش میدم ....
اگه به یکی دیگه هم میشد رای بدم ، دلتنگی ( track10 ) رو انتخاب میکردم ...
ای ول ! چه طرفدارهای با احساسی !![]()
ترک عصا فکر کنم واقعا عالی بود .
ايکاش 2 گزينه اي بود من يه شاخه نيلوفر رو تا الان 9 بار پشت هم گوش دادم دارم ميرم تو 10 بار ولي اين my bitter weeks يه چيز ديگست
واقعا نشون داد که چرا سلطانه : سکوتي که بعد سالها ترکيد
پيشنهاد به اونايي که هوم تياتر دارن حتما توي اون گوش بدين ديوانه کنندست مخصوصا ابتداي بغض که با گيتاره
من که موهام تاحالا سيخ مونده . تجربه ي باحالي بود . من تا حالا داداشم اکثر آلبومها رو اورجينال ميگرفت ولي خودم تا حالا 10 تا از اين آلبوم رو کادو دادم به دوستام
الحق قيمتش مناسب بود توي اينجا از موسسه ي باربد فقط مقواييش بود که 11000 ريال بود
خدايي ....
راستي از همه به خاطر معرفي اين آلبوم توي تاپيک اصليش م م نون
اميدوارم اين آلبوم اولين آلبومي باشه که طرفدارن موسيقي اورجينالش رو تهيه کردن چون واقعا در حق چاووشي کوتاهي شده بود
دم با معرفتهاش گرم
با حفظ سمت آهنگهای کجاست بگو و دلتنگی من خاکستر را انتخاب می نمایم
بغض
ولی اگه این رای گیری رو چند وقت دیگه میذاشتی بهتر بود چون هنوز قضاوت کردن زوده
من يه چيزي راجع به اين آلبوم استثنايي بگم كه هر ديقه دارم گوش ميدم و همش چيزاي تازه تري بدست مياد
اولا كه محسن چاوشي واقعا استاده و علاوه بر اينكه تونست موسيق سنتي (تار ، ني و...) رو نوآوري درش ايجاد كنه سبك راكش هم واقعا زد رو دست همه ثانيا كسايي كه ميگن اين آلبوم شبيه آلبوماي قبلي هست اينطوري نيست چون سبكش رو حفظ كرده و در اين آلبوم هم چيز هاي تازه تري آورده . در مورد آهنگ يه شاخه نيلوفر هم بايد بگم اگه به جاي اين آهنگ "اينترو" ميذاشت خيلي توپ ميشد چون اين آهنگ هم خودش يجور مقدمه بود براي شروع حال و هواي آلبوم مخصوصا با دكلمه اي كه وسط آهنگ ميخونه به همه ثابت كرد كه صدا مال خودشه فقط و افكتي نيست.
اما با اينكه همه ي آهنگها فوق العاده ان من آهنگاي قله ي خوشبختي ، خاكستر و تبريك رو به فوق فوق العاده ميدونم.
اگه بخوام يه آهنگ انتخاب كنم هم خاكستره چون تركيب زيبايي از سبك راك و موسيقي سنتيه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)