البته به نظرم نقشه تهرانی که برای موبایل ساخته شده بد نیست ها؟؟؟
از اون استفاده کنی کارتو راه میندازه
البته به نظرم نقشه تهرانی که برای موبایل ساخته شده بد نیست ها؟؟؟
از اون استفاده کنی کارتو راه میندازه
د نه دیگه مهدی جون ، کوچه پس کوچه ها رو مقایسه کن ، نمی دونی چقدر می تونه مفید باشه ، البته من خیلی از ماشین استفاده نمی کنم ، اما تو ماشین دوستان می شینم که ، تو تهران شرط زنده بودن و گیر نکردن تو ترافیک های ساعتی ، همین کوچه پس کوچه هاست ....![]()
دوست عزیز اگر میخواید مسیرهای کوتاه رو در شهر تهران و چند شهر دیگه پیدا کنید پیشنهاد میکنم از GPS های شرکت مگافورس استفاده کنید . این شرکت رفته شهر تهران رو کوچه به کوچه و خیابون به خیابون گشته ( طبق گفتهء خودشون ! ) و یه نقشهء دیجیتالی کامل با جزئیات از شهر تهران تهیه کرده . شما با اون GPS ( سیستم موقعیت یاب جهانی ) به ماهواره متصل میشید و با اون نقشهء تهران میتونید از امکانات زیادی برخوردار بشید . از جمله جستجو و هدایت از طریق کوتاهترین مسیر ( عبور از کوچه پس کوچه و... ) یا مسیری که از بزرگراهها عبور کنه و ... البته بدیش اینه که قیمت بالایی داره ( حدود 460 هزار تومن ) . گذشته از قیمت خود بنده هم میخواستم اون وسیله رو بخرم ( شرکتش اسمش رو گذاشته جی پاد ! شاید کلا اسمش همینه ! ) اما کسی رو پیدا نکردم که داشته باشدش تا بتونم امتحانش کنم وگرنه اگه امتحان میکردم و خوب بود صددرصد میخریدمش . از طرفی در فرومی هم پستی از کسی دیدم که گفته بود خریده اما راضی نیست . ( فروم phalls )
در کل پیشنهاد میکنم یه تحقیقی روی این وسیله انجام بدید و نیم نگاهی بهش داشته باشید . برای اطلاعات بیشتر هم به سایت شرکتش که در زیر قرار دادم برید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا ...
همشیره دارن ، بودجه ما به این برج ها نمی رسه ...
من هم چنان منتظر نظر دوستان هستم ....![]()
GPS موجود روی PDA ها یا گوشیهای جدید در ایران چندان کارآیی ندارند . چون مهمتر از خود سخت افزار GPS نقشهء محل مورد نظره که متاسفانه در ایران چندان روی اون کار نشده ( مثل اکثر مسائل دیگر ) . یا بهتر بگم مزیت اصلی GPS استفاده جهت ناوبریه که در ایران بدلیل نبود نقشه های دیجیتالی مورد نیاز این امکان بر روی گوشهای GPS دار وجود نداره . تنها همون شرکت مگافورس فعالیت در زمینهء تهیهء نقشه های دیجیتالی مخصوص GPS رو شروع کرده که اونهم بدلیل نبودن قانون کپی رایت ( که البته به نظرم بیشتر براشون بهونس تا دلیل واقعی ) نقشه های دیجیتالی که تهیه کرده رو در اختیار دیگران قرار نمیده ( تا بشه مثلا روی گوشیها استفاده نمود ) و تنها روی GPS خودشون میشه از این نقشه ها استفاده کرد . البته اگر یک هکر درست حسابی و بقول معروف پاکار توی این مملکت پیدا میشد که در رشتهء برق هم سررشته داشت میتونست نقشه های دستگاههای شرکت مگافورس رو استخراج کنه و در اختیار عموم قرار بده . اما از این بخارها دیده نمیشه .
الان تا اونجا که بنده اطلاع دارم تنها یکی دو نقشهء دیجیتالی از ایران برای نصب روی گوشیهای GPS دار وجود داره که یکیش از جاده های ایران هست دیگری هم فکر میکنم نقشهء تهران باشه اما هر دو قدیمی و بدون جزئیات هستند بخصوص نقشهء تهران که فکر کنم حداقلِ استفاده رو داشته باشه . به همین دلیل مردم فلکزده خودشون دست به کار شدند و نقشه های چاپی رو اسکن کردند و کالیبره نمودند تا بشه روی GPS گوشیها استفاده کرد . اما اینها مهمترین کارکرد GPS یعنی ناوبری رو ندارند و به نظر من با این نقشه ها GPS بیشتر یه اسباب بازیه تا یک وسیلهء کارآمد جهت ناوبری و جستجوی مسیر .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)