خواهش ميكنم دوست عزيز !![]()
سلام دوستان
من هم يه بار برام همچين مشكلي پيش اومد يعني وقتي ميخواستم يه فايل رو باز كنم چندين ثانيه طول ميكشيد ولي من قبل از اين كه اين مشكل برام پيش بياد حدود چندين هزارتا فونت ريخته بودم به خورد ويندوزم
البته فرمايشات محمدرضا جان در مورد تسك بار كاملا درسته و من هم از اونجا نگاه كردم و ديدم كه درصد اطلاعات رد و بدل شده در سي پي يو روي 100 درصد بود كه هر چي نگاه كردم نفهميدم مشكل از كدوم يكي از اونها بود خوشبختانه من يك رستور قبل از ريختن فونتها گرفته بودم و كامژيوترم رو ريستور كردم
نميدونم اين مشكل من بود و تجربه من گفتم شايد بدردتون بخوره چون من دوبار همين كار رو كردم يعني هر دوبار فونت هاي زيادي ريختم و همين مشكل برام پيش اومد
موفق باشيد
يا حق
"خدا"..... مشكلت حل شد؟ من هم دقيقاَ مشكل شما رو دارم. اگه مي دوني به ما هم بگو
سلام
دوستان من هم يه زماني همين مشكل رو داشتم كه وقتي فتوشاپ رو با ز مي كردم 8 دقيقه طول مي كشيد تا باز بشه و تو اين مدت سيستم اصلا جواب نمي داد و در مورد برنامه هاي ديگه هم همينطور كه بردم مشكل از mail board بود و مجبور شدم اونو كارت گرافيك رو عوض كنم كه بعدش خوب شد
آقا میدونید مشکل من چی بوه سی پی یو ام 3000 بود و مادر بوردم ساپورت نمیکرده به خاطر همین هر کاری میکردم با مکس انجام میداد رفتم مادر بورد را تبدیل کنم ولی مادر بردی که 3000 را ساپرد کنه را پیدا نکردم خلاصه 2800 انداختم درست شد
ممنون از همه شما عزیزان
چی شد؟؟؟؟؟...... واقعاً دلیلش این بود؟ پس من که لپ تاپ دارم چی می شه؟ مال من از اول مشکل نداشت نمی دونم چه برنامه ای نصب کردم که این جوری شد؟ فکر نکنم این ایراد سخت افزاری باشه..... ولی خوب ...... نمی دونمنوشته شده توسط dost1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)