خیلی جالب بود. بازهم کارهای شما خاصند.
خیلی جالب بود. بازهم کارهای شما خاصند.
از لطف شما ممنون . امیدوارم که نظر بقیه خواندگان عزیر رو هم جلب کرده باشه .
پیروز باشید
بهروزی فر
از همه شما عزیزان که لطف می کنید و بنده رو شرمنده می کنید کمال تشکر رو دارم .
پیروز باشید
بهروزی فر
Last edited by behroozifar_s; 13-11-2007 at 16:31.
من تا اینجا حفظم!!!
3.141592653589793
واقعاً براتون متاسفم.
به جای اینکه به جنبه ریاضی این عدد بپردازید، دارید این عدد رو حفظ میکنید!!!
این عدد رو که یه بیسواد هم میتونه حفظ کنه!
دوست عزیز :
از اینکه برای هدر رفتن وقت من اضهار تاسف کردید و به فکر وقت من بودید ممنون .
مطلب بالا قسمت از مقاله ای است که در دوران پهلوی به چاپ رسیده بود . ( دورانی که یا افراد سواد درست و حسابی نداشتن و یا اگر هم داشتن به جز اعداد طبیعی یا حد اکثر اعداد صحیح عدد دیگری را نمی شناختن ، چه برسه به عدد پی . )
به هر حال من همیشه گفتم بیان این گونه مطالب هم یه زنگ تفریح کوچیکه و هم یاد گیری ریاضی رو برای اون هایی که این رشته رو دوست دارن متنوع تر می کنه . البته این تجربه ای بود که من سر کلاسهای بچه های المپیادی به دست آوردم ، شاید هم خیلی مفید نباشه .
هنر این نیست که به زبانی حرف بزنیم که فقط عده ای اون رو بفهمن که توی اون رشته تخصص دارن ، هنر اونه که ریاضی رو جوری توصیف کنی و مسائل اون رو طوری تحلیل کنی که همه بفهمن تا تعداد علاقه مندان بیشتر بشه نه همه از این درس یا رشته فراری باشن !
پیروز باشید
راستی دوست عزیر جناب sub :
خوشحالم که بهم یاد آوری کردید که کارم مشکل هم داره . خوشحال می شم شما هم نظر بدید و بگید چه مطالبی بذارم بهتره .
با تقدیم احترام
بهروزی فر
این دقیقاً کاری هست که اویلر انجام داد (در حل مسئله شهر گونیسنبرگ (یه نامی تو همین مایهها داشت. بهش گیر ندید!))
من بیشتر دوست دارم از نحوه کار ریاضیدانان با اطلاع بشم. مثلاً همین که چطوری اویلر با زبانی ساده، یک مسئله گراف رو برای ساکنان اون شهر حل کرد که همه قبول کردند!
ما که وقتی به یه دانشآموز رشته ریاضی میخوایم یه مطلب ساده ریاضی رو بفهمونیم، باید کلی بحث کنیم تا بالاخره با کلی شک و تردید راضی بشه. (البته تقصیر از این کتابها هست که مطالبشون گسسته و اثباتهاشون بیربط به یکدیگه هستند!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)