این مدل چرخ منه ولی مال من چون سفارشی بود کمک وسطش بادی نصب شده.یعنی کمک فنرشو برداشتن به جای اون یه کمک بادی گذاشتن.
مدل های بهتر از اینم داشت ولی همین جوریش که کمک وسطشو برام عوض کردن 60هزار تومان پام آب خورد.
این از چرخی که من دارم بهتره مثلا یه شتاب توپ داره که یه دفه از جا کنده میشه.![]()
Last edited by davidjoker; 12-10-2008 at 09:39.
علاقه مندان اگر در خرید چرخ مشکلی دارید بپرسید.
دوچرخه های آساک از مقاوم ترین مارک هاست.
اگه من دنبال مقاومت نبودم، بی شک یا یه پژو میخریدم یا یه tpg . به خاطر سبکی شون. ولی اگه از فروشنده های با وجدان و حرفه ای هم بپرسی میگن که آساک از بقیه محکم تره و خرکار تره و همچنین عمر بیشتری داره.
یادش بخیر، من اولین بار با یه دوچرخه کبری یاد گرفتم که بدون مانع و بدون سرعت 2 تا چرخ رو با هم بلند کنم.
در مورد شتاب هم دوچرخه مثل ماشین نیست که بگیم شتابش مثلا از 0 تا 40 کیلومتر بر ساعت 10 قانیه هست یا هر چی.
چرا که در دوچرخه عواملی که توی شتاب تاثیر داره، ببیشتر در دوچرخه سوار هست تا دوچرخه.
هر چی سرعت رکاب زدن و زوری که به رکابها میده بیشتر باشه، شتاب بیشتر میشه.
نوع دنده ای که برای آغاز استفاده میشه مهمه.
================
برای حرفه ای سواری زیاد نمیشه از دوچرخه های کمک وسط استفاده کرد. چرا که حتی در هنگام تک چرخ زدن هم تعادل به هم میخوره. ولی در عوض برای افرادی که از دوچرخه به عنوان یه وسیله استفاده میکنن و در عین حال دوست دارن که زیر پاشون نرم باشه دوچرخه های فنر وسط خوبه.
===============
راستی اگه ممکنه پست های پشت سر همتو توی یه پست بده. اونجوری هم تاپیک مرتب تر میشه و هم تراکم علمیش میره بالا.
مگر اینکه موضوع دو تا پستت متفاوت باشه .
![]()
کی تا حالا دو چرخه رالی سوار شده لطفا در مورد اون توضیح دهید.اگه کسی در مورد چرخهای شرکت فراری می دونه توضیح بده.
آره اگه کسی چیزی میدونه بگه منم مشتاقم بدونم
دوستان من یه دوچرخه میخوام که در نوع خودش عالی باشه
البته این شکلی که شما گذاشتین نباشه و قیافش ساده و کلاسیک باشه
اگه ممکنه خیلی سبک باشه و شتاب و سرعت بالایی داشته باشه و این که کیفیت ساختش هم خوب باشه
ببینم میتونم همچین چیزی تو مایه های 200 پیدا کنم؟ با باید قیمت رو ببرم بالا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)