تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 23 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 226

نام تاپيک: I Am Alive

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یه دمو دیدم خیلی باحال بود توی مجله بازی رایانه ولی توش از گیمپلی خبری نبود کسی دمو گیم پلی نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض اولين اطلاعات از I Am Alive

بازي I Am Alive يكي از جنجالي ترين بازي هاي امسال Ubisoft خواهد بود. مجله GamesTMدر شماه جديد خود اولين اطلاعات را درباره اين بازي فاش كرده است.

هر چند اين بازي به طور رسمي در E3 2008 معرفي شد و در همان زمان توانست جايزه بهترين Trailer نمايشگاه E3 را از سايت Game Trailers دريافت كند اما مدتي قبل از شايعه شده Jade Raymond تهيه كننده بازي Assassin's Creed در اين پروژه حاضر خواهد بود. Alexis Goddard تهيه كننده ارشد بازي بلاخره اين شايعه را رد كرد و اعلام كرد كه Jade Raymond هيچ دخالتي در اين پروژه نخواهد داشت.

Darkworks تيم سازنده اين بازي كه به خاطر دو بازي Cold Fear , Alone in The Dark : The New Nightmare سابقه دارند قصد دارند اين دفعه يك بازي بسيار واقعي تر را تحويل خريدارن دهند.

Alexis Goddard مي گويد:" خرابي و بدبختي يك موضوع تكراري براي صنعت سرگرمي از بدو تولد ان بوده است. ما جدا نمي خواهيم چنين موضوعي را تكرار كنيم بلكه قصد مخلوط كردن چندين عنصر با هم را داريم. بيشترين كاري كه ما انجام ميدهيم اين است كه شما را به ياد چيز هاي جالبي كه ديده ايد و يا شينده ايد مي اندازيم. Robert Neville در فيلم I Am Legends به تدريج انسانيت و عقل خود در فاجعه نيويورك از دست داد. در The Day After Tomorrow و War of the Worlds شما ديديد كه شهر هاي غرب چگونه توسط يك نيروي نامشخص از هم پاشيدند."

Goddard همچنين بازي را با Armageddon , Titanic , Cloverfield , Jericho , Lost مقايسه كرده است. داستان بازي درباره فردي به نام Adam Collins است. بعد از زلزله مهيب و غير طبيعي شيكاگو وي بايد به دنبال دوست دختر خود بگردد و به قدر كافي بازمانده پيدا كند تا توجه نيرو هاي دولتي را به خود جلب كند. Goddard معتقد است لحظه به لحظه game play اين بازي چيزي است كه تا به حال تجربه نكرده ايم. و انها بسياري از سنت هاي موجود را تغيير داده اند.

وسايل به خصوص اسلحه و مهمات بسيار كم ياب تر از ديگر بازي هايي هست كه تا به حال بازي كرده ايد. حتي كمتر از ميزان استفاده در بازي هاي survival horror مثل Resident Evil. هدف اصلي بازي كسب كردن وسايل مورد نياز براي زنده ماندن است. وسايلي همچون بطري اب و ... . در بازي اب به عنوان يك وسيله شفا دهنده استفاده مي شود.

" مبارزه يكي از راه هاي روبرويي با گروه هاي خشن است اما كمتر مي شود اين روش جواب دهد. ما كاري در بازي كرديم كه بازيكنان ترغيب به استفاده از تاكيك و احتياط كردن شوند. شما در بازي ممكن است يك shotgun پليس را پيدا كنيد كه خالي از گلوله است. اما چه كسي جز شما متوجه ميشود كه اسلحه خالي است ؟ شما مي توانيد با اين كار موجب ترس افراد شويد و وسيله مورد نظر خود را تامين كنيد."

با توجه به اينكه اين بازي يك بازي FPS است و عواملي شبيه استفاده بسيار كم از اسلحه باعث مي شود بسيار شبيه Mirror's Edge به نظر بيايد. اين در حالي است Goddard معتقد است I Am Alive مي بايست يك بازي FPS باشد تا به شما همه چيز را منتقل كند.

" ما مي خواهيم بازيكن واقعا متوجه قدرت طبيعت شود و حس كند خطراتي كه توسط خراب شدن ساختمان و ويراني به وجود مي ايد چگونه است. حس اين كه هرج و مرج چگونه است و هيچ ]چيزي به جز زوايه ديد اول شخص ( first-person ) اين حس به شما منتقل نمي كند."

I Am Alive براي PC , X360 , PS3 در تاريخ نامشخصي از 2009 عرضه خواهد شد.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اااااااااااااااهههههههههه ههههههه
    پس چرا اول شخص؟؟؟
    اینطوری که جالب نمیشه...من فکر کردم سوم شخصه
    cold fear و alone in the dark سوم شخص بود که البته alone رو میشد اول شخص هم کرد
    به نظر من همچین بازی روی حالت سوم شخص جذاب تر در میاد
    چون دید بهتر و بیشتری روی محیط داریم
    خیلی حیف شد

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که خودم FPS را بیشتر دوست دارم!!!
    منتظر یک سورپرایز با این بازی باید باشیم!!امیدوارم یوبی باز نخواد بازی را Open World کنه!!!
    یوبی سافت شرکتی هست که کار ضعیف کم دیدیم ازش!!!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اااااااااااااااهههههههههه ههههههه
    پس چرا اول شخص؟؟؟
    اینطوری که جالب نمیشه...من فکر کردم سوم شخصه
    cold fear و alone in the dark سوم شخص بود که البته alone رو میشد اول شخص هم کرد
    به نظر من همچین بازی روی حالت سوم شخص جذاب تر در میاد
    چون دید بهتر و بیشتری روی محیط داریم
    خیلی حیف شد
    دید کلی داشتن روی محیط اطراف مطمئنا همچین احساسی را که باید القا کنه نخواهد کرد. کار درستی کردن که اول شخصه. باید احساسات بازی از دید شما به نظر بیاد همچون واقعیت مخصوصا در همچین بازی ها. من خیلی خوشحال شدم که Mirrior's Edge اول شخص بود.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

امیدوارم یوبی باز نخواد بازی را Open World کنه!!!
    تازگي ها منم از هرچي بازي Open World هست حالم به هم ميخوره !! از چهار بازي آخري كه رفتم سه تاش OW بود ( بعديش هم Open World هست!)
    روي اين بازي هم حساب ويژه اي باز كردم ؛ بعضي بازيها هستن كه اصلا اطلاعاتي ازشون ندارم ولي عاشقشون ميشم!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

امیدوارم یوبی باز نخواد بازی را Open World کنه!!!
    شديدا موافقم!!!مسخره ترين open world هم بازيه FarCry2 بود!!!
    گند زدن توي بازي رفت!!!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقیقا مشکل اساسی این بازیها Open World مخصوصا Farcry 2 که اساسی بود خسته کننده بودنش بود!!!منکر بازی خوبش نمیشم ولی این مشکل ضربه زد به بازیش!!!

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

معلومه که بازی توپی
    فکر می کنید سیستم مورد نیازش چی بخواد 8 گیگ رم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

ایده ی بازی ناب ـه... !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •