همه چیزش خوبه ولی طبق تحقیقاتی که کردم مثل اینکه دو مدلی که الان پارس لپ تاپ گذاشته finger print+modem ندارن!
اصلا من خودم قصد خرید یکی از این دو مدل پارس لپ تاپ رو داشتم ولی ... .اگه این دو تا برات خیلی مهم نیس لپ تاپ خوبیه.
![]()
همه چیزش خوبه ولی طبق تحقیقاتی که کردم مثل اینکه دو مدلی که الان پارس لپ تاپ گذاشته finger print+modem ندارن!
اصلا من خودم قصد خرید یکی از این دو مدل پارس لپ تاپ رو داشتم ولی ... .اگه این دو تا برات خیلی مهم نیس لپ تاپ خوبیه.
![]()
Last edited by sahelezendegim69; 27-11-2008 at 20:02.
همه چیزو گفتی ولی نگفتی لپ تاپی که خریدی ساخت کدوم کشوره!(به نظر دوستان ساخت کدوم کشورا مه تشخیص اثر انگشت و نور پس زمینه صفحه کلید برای کار در تاریکی دارد)
![]()
Last edited by sahelezendegim69; 27-11-2008 at 20:05.
از من که خریدم لهیستانه
2.5- 6مگ کش
گرافیک dell studio 1535 چند بیت هست و تفاوتش با dell vostro 1510 که Gforce 8400M GS هست چه تفاوتی دارند؟
واینکه 8400M GS لپ تاپ با کامپیوتر های دسکتاپ یکی هست(از نظر قدرت)؟
من در انخاب vostro 1510 (cpu 2.5,6Mb catch و studio 1535 که تفاوت کارکردشون سر یک گرافیک هست دو دلم.میشه یکی راهنماییم کنه؟
میشه بگی تا حالا روش بازی need for speed under cover یعنی جدیدترین need for speed رو نصب کردی ؟ و اینکه تو بازی گیر میکنه ، کُنده ؟ یا اینکه نه مشکلی نداره و همه چیش خوبه ؟
باتری studio 1537 چطوری ؟ چند ساعت نگه میداره ؟اگه اطلاعی دارین بگین لطفا
![]()
کارت صدای xp نداره و با دانلود آن هیج جور کار نمیکنه
باطری 1537 برای فیلم دیدن نهایت 3 ساعت دوام میاره ( از روی dvd درایو ) و برای کار های عادی مثل اینترنت نهایتا 4 ساعت و نیم و البته میشه مدت رو بیشتر کرد مثلا نور صفحه رو کم کنین و خیلی کارهای مفید دیگه ...
من 1535 خریدم خیلی راضیم البته بیشتر به این خاطر که 2ghz و با رم 2g خریدم.چون یه چیزی حدود 200 تا 300 تومن سود کردم و کارامم کاملا میتونم انچام بدم.
به نظر من این خیلی مهمه که لپ تاپی با کمترین هزینه بگیریم و اون لپ تاپ همه نیازامونو بر طرف کنه.
لپ تاپ شیکیه. به شمام پیشنهاد میکنم بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)