بله بعد از 2 ساعت بارتی و رم ها رو به طریقی که گفته شد وصل کنید.
بهتره که سیستم رو از برق بکشید.
بله بعد از 2 ساعت بارتی و رم ها رو به طریقی که گفته شد وصل کنید.
بهتره که سیستم رو از برق بکشید.
سلام توحيد جان
منم الان همين مشكل رو دارم و لود ويندوز خيلي طوي ميكشه
پس من كامپيوترم رو خاموش كنم و از برق بكشم و هارد و رم ها و باتري رو خارج كنم و در همون حالت كه كامپيوتر به برق وصل نيست بزارم 2 ساعت بمونه ...
بعد از 2 ساعت باتري و هارد رو وصل كنم ولي رم ها رو وصل نكنم و كامپيوتر رو به برق بزنم و روشن كنم و پس از اينكه صداي بوق رو چند بار شنيدم كامپيوتر رو خاموش كنم ...
بعد رم ها رو هم وصل كنم و كامپيوترم رو روشن كنم
بعد توسط دكمه F2 يا F11 برم به BIOS Setup و تنظيمان بايوس رو كه گفتي انجام بدم و بعد ذخيره كنم و برم بيرون
درسته ؟ مراحل كار رو درست متوجه شدم ؟؟؟
و 2 سوال داشتم :
1) باتري بايوس (همون باتري روي مادربرد) الان نزديك 3 الي 4 ساله كه داره كار ميكنه، عوض كنم و يه نو بگيرم يه نه خوبه ؟
2) با انجام اين كار برنامه هاي نصب شده و ويندوز كه پاك نميشه و از كار نمي افته ؟ يعني هر چي همين الان نصب شده پس از انجام كار هم هست ديگه ؟
ممنون ميشم راهنمايي كني ..
كوچيك شما : Vahid_203
![]()
ممکن سیتم شماویروس گرفته باشه![]()
دوست عزیز عمرمفیدباتری10ساله ونیازی به گرفتن باتری جدیدنیست
سلام
تشكر دوست عزيز ... ممنون ميشم جواب سوال زير رو هم بديد و منو راهنمايي كنيد
با انجام اين كار برنامه هاي نصب شده و ويندوز كه پاك نميشه و از كار نمي افته ؟ يعني هر چي همين الان نصب شده پس از انجام كار هم هست ديگه ؟
سلام
بله روست عزیز کاری که دوستمون گفتن انجام بده تموم نرم افزارات هست و پاک نمیشن در ضمن این حرکت هیچ دلیل علمی نداره امتحان کن اگه درست شد بگو ماهم به علممون اضافه بشه
ممنون میشم
اين راه رو کجا نوشته ؟! اين کار 100% کار اشتباهيست !!!
اين مشکل دلايل ديگری هم ميتونه داشته باشه ! بهترين کار اينه که هار ديسک رو بويسله HirentBootDisk و در قسمت TestTools اسکن کنيد و به دنبال رفع ايراد باشيد ! اين مشکل از 2 حالت خارج نيست ، يا ويروس گرفته ! يا اينکه به مرور زمان و طی نصب و آنيستال کردن مکرر دچار ايراد شده و هيچ ربطی به رم يا CPU نداره !
اگه شما هارد خود رو هم کامل فرمت کنيد باز هم احتمال ويروسی بودنش هست ، پس بهترين کار اينه که سيستم را با يک آنتی ويروس قوی و آپديت شده اسکن کنی اول و سپس به فکر رفع عيب آن به وسيله Hirentbootdisk و يا يک تولز مشابه باشی .
شما اگر با SafeMode وارد شويد و نتيجه رو گزارش دهيد ، اگر سرعت لوگين خوب بود پس مشکل شما در زير قالب windows نهان شده و ربطی به هارد نداره ...و ديگر اينکه ميتونيد هارد خودتون رو روی يک سيستم ديگه بوت کنيد و نتيجه رو ببينيد .
سلام آقا وحید گل.....
کاملا درست فرمودید وحید جون.
به چندین نفر از دوستانم که اینم مشکل رو داشتند، این راه رو گفتم مشکلشون حل شده.
موفق باشید دوست خوبم.....
دوست عزیز، شما درست میگید، ولی اونی که شما میگید زمانی ست که بتوانیم مثلا برنامه ای رو که ایرادات هارد رو پیدا کنه (مثل مکس بلستر و .....) اجرا کنیم.
در این مشکل، هارد به گونه ای میشه که به هیچ وجه نمیشه از CD Rom یا هر وسیله ی دیگه ای بوت گرفت....
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)