تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مناسب ترین ppc حال حاضر؟

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سامسونگ omnia

12 57.14%
  • سونی اریکسون xperia

9 42.86%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: مشاوره برای خرید بهترین Ppc

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته یه نکته ای که یادم رفت بگم در مورد اینترفیس بود.

من به اینترفیس جذاب تر هم خیلی اهمیت میدم.
    تا الان از اینترفیس X1 زیاد اطلاعاتی ندارم و عکسی ازش ندیدم.
    اما از اینترفیس Omnia خوشم اومده.

مخصوصا با این skin های جدید که دوستان زحمت کشیدن براش پیدا کردن !!!

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

البته یه نکته ای که یادم رفت بگم در مورد اینترفیس بود.

من به اینترفیس جذاب تر هم خیلی اهمیت میدم.
    تا الان از اینترفیس X1 زیاد اطلاعاتی ندارم و عکسی ازش ندیدم.
    اما از اینترفیس Omnia خوشم اومده.

مخصوصا با این skin های جدید که دوستان زحمت کشیدن براش پیدا کردن !!!
    مازیار جان قبل از هر چیز امیدوارم که شما هم هر گوشی خریدی ازش راضی باشی.
    اما نکته ای رو در مورد ویندوز مبایل لازم میدونم یاد آوری کنم. از آنجایی که هم Omnia و هم Xperia X1 هر دو از ویندوز
    مبایل نسخه 6.1 استفاده میکنند اینترفیس و یا Skin هر دو گوشی فرق آنچنانی با همدیگه نخواهند داشت. مثل
    اینه که بگیم شما ویندوز اکس پی که بر روی لپ تاپ نصب کردی با ویندوز اکس پی که من بر روی کامپیوتر نصب کردم
    فرق میکنه.
    تمام گوشی هایی که از ویندوز مبایل استفاده میکنند نیز این خاصیت را دارند. همانطور که شما در ویندوز اکس پی
    میتونید با نصب Theme و برنامه های فراوان دیگه محیط ظاهری آن را عوض کنید در ویندوز مبایل نیز به همین شکل
    میتونید این محیط ظاهری را هر وقت که دلتون خواست تغییر بدید و ربطی به نوع گوشی و یا برندهای مختلف
    نداره.
    درسته که ما در HTC برنامه TouchFLO 3D را میتونیم ببنیم که محیط ظاهری این گوشی را دوستانه تر میکند اما در
    Xperia هم شما پنل ها را دارید و در سامسونگ هم میتونیم پلاگین ها رو پیدا کنیم. تمام اینها فقط برنامه هستند
    اما هسته اصلی هر 3 گوشی ویندوز مبایل نسخه 6.1 است. و به همین خاطر است که وقتی کسی دنبال
    برنامه ای برای پاکت پی سی ها میگرده اولین چیزی که در مشخصات اون برنامه نگاه میکنه سازگار بودن با
    نوع سیستم عاملی است که بر روی پاکت پی سیش نصبه.
    در سایت هایی که بطور مثال دیکشنری ها و یا بازی هایی را برای پاکت پی سی ارئه میدهند شما میتونید به
    مشخصات اون برنامه جهت نصب پی ببرید. در این مشخصات شما کمتر میونید برنامه هایی را
    پیدا کنید که فقط
    برای سامسونگ ساخته شده باشد و یا فقط برای سونی اریکسون. معمولا
    در این مشخصات ذکر میشه که این
    برنامه بر روی Windows Mobile 6.1 استاندارد یا پرو قابل
    نصب است. و دومین چیزی که آدم باید نگاه کنه پشتیبانی
    کردن رزولیشن برنامه است تا مبادا
    بر روی رزولیشن مثلا Xperia کار نکنه.

پس اگر از Skin مخصوصی برای Omnia خوشتون اومده بدونید که همان Skin بر روی اکثر پاکت پی سی هایی
    که دارای ویندوز مبایل نسخه 6 به بالا هستند نصب میشه و همه میتونند از یک اینترفیس استفاده کنند.
    بزودی شاید هر کسی بتونه از پنل هایی که در Xperia وجود داره بر روی بقیه پاکت پی سی ها نیز استفاده بکنه.
    پس قشنگ تر بودن اینترفیس را برای یک انتخاب مفید ملاک قرار ندید چون همیشه میشه عوضش کرد و ربطی
    به نوع گوشی و یا برند نداره.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 14-10-2008 at 07:43.

3. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه.
    خب corey عزیز فکر میکنم ما با هم هم درد هستیم!!!
    من تا همین یک هفته پیش در مورد X1 اصلا تحقیق نکرده بودم و فقط یه اطلاعات جزیی ازش داشتم و گوشی انتخابیم Omnia بود.

ولی از 1 هفته پیش فکر میکنم که X1 هم میتونه گوشی فوق العاده ای باشه.

اما من هنوز گزینه ی مد نظرم Omnia هست.
    چون امتحانش رو دیگه کاملا پس داده. ریویوهای مختلفی ازش اومده و قیمتش تو ایران هم دیگه داره به حد معقولش نزدیک میشه.

اما X1 هنوز هیچ ریویویی ازش در نیومده که بخوایم در موردش نظر بدیم.
    البته باز هم به خودت بستگی داره.
    تجربه ثابت کرده گوشی هایی که از تاریخ معرفیشون تا ارائه به بازار زیاد طول بکشه خوب از آب در نمیان !!!!

ممکنه یه کم عجیب باشه ولی صادقه. نمونه ی بارزش هم Nokia N96 !!!!

اما فاکتورهایی که برای من مهمه:
    موزیک پلیر فوق العاده همراه با صدای هدفون با کیفیت.
    پخش ویدیو عالی (که Omniaاز این نظر عالی بوده)
    باتری خوب که هر دو این گوشی ها خوب جواب دادن.
    طراحی ظاهری که خب باز هم هر دو قابل قبول هستن.

اما یک چیزی رو شک دارم.
    اون هم اینه که X1 که کیبورد داره برای امثال من که اس ام اس زیاد میدیم در طولانی مدت دردسر نمیشه؟
    منظورم از دردسر اینه که چون کیبورد X1 حالت کشویی داره اگه مثلا روزی 60 بار باز و بسته بشه توی مدت طولانی مثلا 1 سال این حالت کشویی خراب نمیشه و مکانیزمشو از دست نمیده؟

این رو از این جهت میگم که پسر داییم N81 داره و اینقدر باز و بستش کرده که دیگه هرز شده و سر جاش بند نیست و 1 تا 2 سانتی متر بالا و پایین میره !!!!

امیدوارم که تو این تاپیک هم من و هم شما بتونیم جوابمون رو بگیریم.
    پس من فعلا نظرم روی Omnia هست و به همون هم رای میدم.
    حالا شما هم ناراحت نباش.
    ایشالا با هم میریم یکیشو میخریم !!!!!

ببخشید سرتو رو درد آوردم...
    راستش منم فعلا نظرم امنیا هستش و در حال حاضر بزرگ ترین برتری امنیا اینه که تو بازار ایران موجوده و قیمتش هم تقریبا به تعادل رسیده ولی خب در رابطه با امنیا ضد و نقیض زیاده ولی مثل اینکه با فریمور جدیدش تمام مشکلاتش رفع شده

در رابطه با طول کشیدن x1 هم راستش سونی اریکسون تو این مدت تقریبا تمام نواقصش از بین برد و خیلی تغییرات توش ایجاد کرد از ram بگیر تا دیزاین پشت گوشی و ...

در رابطه با پلیر من مطمئنم که x1 عالیه و علاوه بر ویندوز مدیا پلیر سونی اریکسون پلیر خودش هم تو این مدل قرار داده و دیگه تقریبا این همه قبول دارن که پلیر سونی اریکسون بهترینه
    ولی تو فیلم هایی که از امنیا دیدم پخش ویدئوش عالی بود

در رابطه با کیبورد هم من بعید میدونم گوشی با این قیمت و این همه سرمایه گذاری بالاخص روی کیبورد به این زودی ها به مشکل بخوره و نمونش htc که اصلا با این قضیه مشکل ندارم و به شخصه دوست دارم ppc کیبورد داشته باشه

فعلا بهترین کار صبر کردنه تا ریویوهای x1 بیاد و هین طور ریویوی مهران جان که از همه ریویوها کامل تره

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

كري جان اين امنيا چند فريم در ثانيه ويدئو پخش ميكنه...؟همچنين x1

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

به به !! اقا سعید
    بلاخره دردت رو با همه در میون گذاشتی
    خوب همه چیز رو همه گفتن !! خودتم ماشالله همه چیو میدونی !!
    راستش آقا مهران خودش ایکس وان رو خریدن و تو کلوپش عکساشو گذاشتن
    البته هنوز ریویوو کامل نذاشتن پس همگی باید منتظر بمونیم
    فعلآ

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش منم فعلا نظرم امنیا هستش و در حال حاضر بزرگ ترین برتری امنیا اینه که تو بازار ایران موجوده و قیمتش هم تقریبا به تعادل رسیده ولی خب در رابطه با امنیا ضد و نقیض زیاده ولی مثل اینکه با فریمور جدیدش تمام مشکلاتش رفع شده

در رابطه با طول کشیدن x1 هم راستش سونی اریکسون تو این مدت تقریبا تمام نواقصش از بین برد و خیلی تغییرات توش ایجاد کرد از ram بگیر تا دیزاین پشت گوشی و ...

در رابطه با پلیر من مطمئنم که x1 عالیه و علاوه بر ویندوز مدیا پلیر سونی اریکسون پلیر خودش هم تو این مدل قرار داده و دیگه تقریبا این همه قبول دارن که پلیر سونی اریکسون بهترینه

در رابطه با کیبورد هم من بعید میدونم گوشی با این قیمت و این همه سرمایه گذاری بالاخص روی کیبورد به این زودی ها به مشکل بخوره و نمونش htc که اصلا با این قضیه مشکل ندارم و به شخصه دوست دارم ppc کیبورد داشته باشه

فعلا بهترین کار صبر کردنه تا ریویوهای x1 بیاد و هین طور ریویوی مهران جان که از همه ریویوها کامل تره
    درسته. اين پلير سوني رو من هم قبول دارم.
    1 سال و نيم پيش يه W700i داشتم. پليرش اونقدر عالي بود که حتي 5700 هم نتونست حتي يه ذره مثل اون باشه. نه تو بلندي و نه کيفيت.
    تازه W700 جزو اولين واکمن ها بود. الان که ديگه واکمن هاي سوني خيلي پيشرفته تر شدن.

در مورد مهران عزيز هم قبول دارم که هيچ ريويويي از مال ايشون بهتر نيست. همه ي سايت ها اگه خودشون رو هم بکشن باز هم يه تعصبات خاصي دارن ولي اين دوست عزيزمون بدون تعصب واقعيت رو ميگه.

اما در مورد حرف هاي ضد و نقيض درباره امنيا نفهميدم منظورت چه حرفايي بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته. اين پلير سوني رو من هم قبول دارم.
    1 سال و نيم پيش يه W700i داشتم. پليرش اونقدر عالي بود که حتي 5700 هم نتونست حتي يه ذره مثل اون باشه. نه تو بلندي و نه کيفيت.
    تازه W700 جزو اولين واکمن ها بود. الان که ديگه واکمن هاي سوني خيلي پيشرفته تر شدن.

در مورد مهران عزيز هم قبول دارم که هيچ ريويويي از مال ايشون بهتر نيست. همه ي سايت ها اگه خودشون رو هم بکشن باز هم يه تعصبات خاصي دارن ولي اين دوست عزيزمون بدون تعصب واقعيت رو ميگه.

اما در مورد حرف هاي ضد و نقيض درباره امنيا نفهميدم منظورت چه حرفايي بود.
    مثلا سرعت که بعضی ها زیاد از سرعت گوشی راضی نبودن و همچنین ram گوشی که م گفتن پایینه البته تمام این مشکلاتمثل اینکه تو فریمور جدید حل شده و همچنین فضای خالی ram هم بیشتر شده

مسئله دوم دوربینش بود هر چند که دوربین تو ppc ها زیاد مهم نیست ولی عکس هایی که با امنیا انداخته بودن کیفیتش نسبت به عکس هایی که تو ریویوها گذاشته بودن خیلی پایین بود

در کل فعلا که باید صب کنیم چون هنوز نه x1 اومده و نه مایکروتل امیا عرضه کرده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

كري جان اين امنيا چند فريم در ثانيه ويدئو پخش ميكنه...؟همچنين x1
    راستش دقیق نمیدونم یونس جان ولی تو فیلم هایی که تو کلوپ این گوشی گذاشته بودن کیفیتش پخش ویدئوش واقعا عالی بود مخصوصا با اون ال سی بزرگش

10. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام corey عزیز.

خب من تصمیمم رو برای خرید PPC گرفتم و امیدوارم که اشتباه نکرده باشم. SAMSUNG Omnia...

با خودم فکر کردم و دیدم که فاکتورهایی که من دارم همگی توی این گوشی هستن و دلیلی نداره که تا چند وقت دیگه برای Xperia صبر کنم.
    موزیک پلیر خوب- پخش ویدیو فوق العاده- دوربین عالی- واز همه مهم تر سرعت بالا با وجود رم کم !!!
    و رزولیشن تصویر و کیبورد مسایلی نبود که من بخوام Xperia رو ترجیح بدم.

انشاءا... امروز عصر اگه زنده بودم این گوشی رو میخرم.
    سعی میکنم تا جمعه هم یه ریویو کامل ازش براتون بنویسم.

چه شما و چه بچه های دیگه انجمن سوالی داشتن در خدمت هستم.
    فقط این رو هم در نظر داشته باشید که اولین PPC من هست و خیلی از چیزا رو بلد نیستم.

ممنون...
    Last edited by Maziar_69; 21-10-2008 at 10:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام corey عزیز.

خب من تصمیمم رو برای خرید PPC گرفتم و امیدوارم که اشتباه نکرده باشم. SAMSUNG Omnia...

با خودم فکر کردم و دیدم که فاکتورهایی که من دارم همگی توی این گوشی هستن و دلیلی نداره که تا چند وقت دیگه برای Xperia صبر کنم.
    موزیک پلیر خوب- پخش ویدیو فوق العاده- دوربین عالی- واز همه مهم تر سرعت بالا با وجود رم کم !!!
    و رزولیشن تصویر و کیبورد مسایلی نبود که من بخوام Xperia رو ترجیح بدم.

انشاءا... امروز عصر اگه زنده بودم این گوشی رو میخرم.
    سعی میکنم تا جمعه هم یه ریویو کامل ازش براتون بنویسم.

چه شما و چه بچه های دیگه انجمن سوالی داشتن در خدمت هستم.
    فقط این رو هم در نظر داشته باشید که اولین PPC من هست و خیلی از چیزا رو بلد نیستم.

ممنون...
    خب منم تصمیمم همون امنیا هستش و تو این هفته گوشی میفروم و انشاالله هفته دیگه میخرم

راستش xperia عالیه ولی ارز منتظر موندن و دادن مبلغ بیشتر نسبت به امنیا نداره

راستش ریویو کامل هم دیگه این گوشی نمیخواد چون همه سایت ها رییوش منتشر کردن من فقط برام کیفیت ال سی برام مهم و پخش ویدئوش این جور چیزاش
    ماشاالله ما یک سوال یک ماه پیش از امنیا داران پرسیدیم ولی کسی جوابمون نداده

منم امنیا اولین ppc خواهد بود و راستش اولش احتمالا باهاش مشکل دارم ولی با هم ردیفش می کنیم

راستی مازیار جان من امنیا 16 گیگ برام زیاده مایکروتل 8 گیگ هم عرضه کرده؟؟؟؟؟؟

13. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •