تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: سوال: center و middle کردن یه DIV در CSS به چه صورته!×!؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سنتر کردن عمودی !؟ یعنی مثلا لایه از بالا و پایین وسط صفحه قرار بگیره کلا این کار یکمی در لایه سخته و خیلی هم البته کاربردی نیست کلا کثرا دنبال سنتر کردن افقی هستن . در مورد استفاده از تگ Center هم دقت کن چون تگ منسوخ شده ای هست و همچنین استفاده از لایه در table که اصلا کار جالبی نیست .
    درسته عمودی
    برای صفحه های کوچیک خیلی کار آمده
    مثلا همین intro ی سایته خودم
    ولی چون نتونستم وسط بندازمش بهش margin بالا دادم

هر کدوم کاربردهای خودشون رو دارن

center رو بابا کی گفته منسوخ شده؟ عزیزه دله اگه از center نخوایم استفاده کنیم (البته تو اینجا قبلا گزاشتم و یادم رفت پاکش کنم! بود و نبودش یکیه!×!) یاید برای هر div یه style تعریف کنیم که حس و حال میخواد
    این دمه دست تره

در مورد استفاده از لایه در جدول هم داستانی بس خفن!!! داره برای خودش

خفنیشم اونجاس که اگه table آستفاده نمیکردم باید پیکسلی و دقیق برای هر کدوم میزاشتم که اصلا حس و حالش نیست!!!

برای div های بالای سایت همینکار رو کردم که جونم در اومد تا تو همه مرورگرها fix بشن
    این کار فعلا بهتره

چون مطالبه زیادی هم در بر نمیگیرن پس مشکلی تو render پیش نمیاد

ولی در کل از من به شما نصیحت:

هیچ وقت دنباله طراحی از صفره یه قالب و مخصوصا از نوعه گرافیکیش برای CMS ای که تا به حال باحاش کار نکردید نرید که بد دردسره!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته عمودی
    برای صفحه های کوچیک خیلی کار آمده
    مثلا همین intro ی سایته خودم
    ولی چون نتونستم وسط بندازمش بهش margin بالا دادم

هر کدوم کاربردهای خودشون رو دارن

center رو بابا کی گفته منسوخ شده؟ عزیزه دله اگه از center نخوایم استفاده کنیم (البته تو اینجا قبلا گزاشتم و یادم رفت پاکش کنم! بود و نبودش یکیه!×!) یاید برای هر div یه style تعریف کنیم که حس و حال میخواد
    این دمه دست تره

در مورد استفاده از لایه در جدول هم داستانی بس خفن!!! داره برای خودش

خفنیشم اونجاس که اگه table آستفاده نمیکردم باید پیکسلی و دقیق برای هر کدوم میزاشتم که اصلا حس و حالش نیست!!!

برای div های بالای سایت همینکار رو کردم که جونم در اومد تا تو همه مرورگرها fix بشن
    این کار فعلا بهتره

چون مطالبه زیادی هم در بر نمیگیرن پس مشکلی تو render پیش نمیاد

ولی در کل از من به شما نصیحت:

هیچ وقت دنباله طراحی از صفره یه قالب و مخصوصا از نوعه گرافیکیش برای CMS ای که تا به حال باحاش کار نکردید نرید که بد دردسره!
    دوست عزیز اینکه چی منسوخ ده رو من نمیگم W3C وضع میکنه و در آینده احتمال داره دیگه هیچ Browser ازش پشتیبانی نکنه .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوسته عزیز منظورت رو گرفتم
    شوخی کردم

ولی در هر صورت این کد ها فک نکنم منسوخ بشن چون جزوه html هستن و اگه منسوخ بشن چی به سره سایت های قدیمی میاد؟

4. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوسته عزیز منظورت رو گرفتم
    شوخی کردم

ولی در هر صورت این کد ها فک نکنم منسوخ بشن چون جزوه html هستن و اگه منسوخ بشن چی به سره سایت های قدیمی میاد؟
    کد که از بین نمیره هست. استفاده ازش منسوخ میشه. مثلا الان دیگه کسی از تگ فونت استفاده نمیکنه ولی هنوز ساپورت میشه و هست. وقتی جایی رسید که دیگه هیچکس از این تگ استفاده نکرد و اصلا از یادها رفت اون موقع W3C میگه خوب حالا که استفاده نمیشه بزار از لیست استاندازدهام بیارمش بیرون.

Align='center' هم همچین وضعیتی داره. یواش یواش داره از دید میافته. قبلا بخاطر اینکه توی باید text-align رو center میکردی و توی فایرفاکس maargin: 0px auto میدادی تا وسط بیافتن میومدن از این استفاده میکردن ولی جدیدن مثل اینکه IE داره یه مقدار آدم میشه و یه چیزایی رو میفهمه برای همین هم دیگه کسی فکر نمیکنم بره سراغ اینا. ولی من خودم هنوز تگ center استفاده میکنم چون فعلا داره ساپورت میشه و دردسری هم برام نداره ولی وقتی ببینم راه بهتری هم هست از اون استفاده میکنم.

درباره سایتهای قدیمی هم چاره ای نیست. کسی که عقب بمونه و پیشرفت نکنه محکوم به نابودیه. سایت هم باید چند وقت یه بار طبق تکنولوژی و استانداردهای روز آپدیت بشه وگرنه از بین رفتنش بهتر از موندنشه.

6. 2 کاربر از peyman1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

کد که از بین نمیره هست. استفاده ازش منسوخ میشه. مثلا الان دیگه کسی از تگ فونت استفاده نمیکنه ولی هنوز ساپورت میشه و هست. وقتی جایی رسید که دیگه هیچکس از این تگ استفاده نکرد و اصلا از یادها رفت اون موقع W3C میگه خوب حالا که استفاده نمیشه بزار از لیست استاندازدهام بیارمش بیرون.

Align='center' هم همچین وضعیتی داره. یواش یواش داره از دید میافته. قبلا بخاطر اینکه توی باید text-align رو center میکردی و توی فایرفاکس maargin: 0px auto میدادی تا وسط بیافتن میومدن از این استفاده میکردن ولی جدیدن مثل اینکه IE داره یه مقدار آدم میشه و یه چیزایی رو میفهمه برای همین هم دیگه کسی فکر نمیکنم بره سراغ اینا. ولی من خودم هنوز تگ center استفاده میکنم چون فعلا داره ساپورت میشه و دردسری هم برام نداره ولی وقتی ببینم راه بهتری هم هست از اون استفاده میکنم.

درباره سایتهای قدیمی هم چاره ای نیست. کسی که عقب بمونه و پیشرفت نکنه محکوم به نابودیه. سایت هم باید چند وقت یه بار طبق تکنولوژی و استانداردهای روز آپدیت بشه وگرنه از بین رفتنش بهتر از موندنشه.
    مرسی
    والا منکه کلا با اون کده استایله شما آبم توی یه جوب نرفت
    ولی در کل خیلی سایت های استاتیک هستن که سالهاس آپدیت نشدن ولی مطالبه خوبی دارن ( برای زمان HTML 2 و ...)
    فک نکنم در کل کدی حذف بشه!

Bad Religion\Live at thePalladium (Proper DVD 2006) - Punk\010-bad_religion-los_angeles_is_burning_(live)_-_.mp3
    Last edited by DaRiOuShJh; 11-10-2008 at 22:28.

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

9. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

شرمنده!
    بنده کاملا بی گناهم!
    این برای خودش موقعه ویرایش نمیدونم چی شد که اون پست که مربئط به یه تاپیکه دیگه بود رو کپی کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها امروز مقادیری وقت کردم و این کد رو در قالب چپاندم!
    ولی متاسفانه بازم align= "center" به مشکل خوردم
    چون باید بهش float: left بدم که زیره div های دیگه قرار بگیره

حال میگویید چه کنم همی؟

margin left بدم بهش تا بیاد وسط؟

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب برای پایین افتادن یه DIV نیازی نیست float بهش بدی. اگه کدت و چارچوبت همونجوری باشه که من تصور میکنم یه چیزی تو مایه های clear جواب میده و نیازی به float نیست.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

با clear تا به حال کار نکردم×!
    توی همون قسمته layout هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •