تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: N73 بهتره یا ?5320express music

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام 5320 كه بهتره ولي به نظر من ميتوني بري يه p1 كاركرده تميز گير بياري يا اصلا ميتوني يه p990 بگيري هر چند قديميه تقريبا ولي گوشي خوبيه

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما فكر كنم دكتراي خزه شناسي داريد، درسته؟ 73 خيلي خزه...اصلا" هم گوشي بدي نيست...از كامل ترين گوشي هاي بازاره...82 هم هنوز خيلي راه داره تا به 73 برسه...
    پيشنهاد منم 5320 هست..هيچ مشكلي هم با N-Gage نداره...
    شما هم فکر کنم پستا رو درست نمی خونید من کجا گفتم خزیت n82 به n73 رسیده دقت کنید گفتم داره خز میشه دوباره تکرار میکنم داره خز میشه ولی بازم میگم خز رو بیخیال به این چیزا هیچوقت توجه نکنید دوست عزیز ما گفت مه ال سی دی بزرگ و دوربین 3 میخواد پس n73 بر اساس معیار های خواسته شده بهترین گزینه هست درسته؟ در ضمن الان k800 که رو دست n73 در خزیت زده ولی دلیل نیمشه کسی k800 نخره در مورد مشکلی با n-gage نداره گاهی صدای گیر میکنه اگه نقدشم در سایت های خارجی و ایرانی بخوانید در معیب نوشته شده فاقد کارایی کامل در بازی های n-gage ولی فقط در باز یهای سنگین این مشل رو داره و به کم پیش میاد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام 5320 كه بهتره ولي به نظر من ميتوني بري يه p1 كاركرده تميز گير بياري يا اصلا ميتوني يه p990 بگيري هر چند قديميه تقريبا ولي گوشي خوبيه
    n73 که محصول 2006 هست میگن قدیمیه توصیه نمیشه با اینکه اپدیت 2008 داره بعد p990 که محصول 2005 هست در اکثر تاپیک ها توصیه میشه نمیدونم چرا خیلی ها با n73 بد هستند با اینکه n73 الان ندارم ولی اصلا روش تعصب ندارم

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

n73 که محصول 2006 هست میگن قدیمیه توصیه نمیشه با اینکه اپدیت 2008 داره بعد p990 که محصول 2005 هست در اکثر تاپیک ها توصیه میشه نمیدونم چرا خیلی ها با n73 بد هستند با اینکه n73 الان ندارم ولی اصلا روش تعصب ندارم
    قبلا" كه داشتي خيلي روش مانور ميدادي...

شما هم فکر کنم پستا رو درست نمی خونید من کجا گفتم خزیت n82 به n73 رسیده دقت کنید گفتم داره خز میشه دوباره تکرار میکنم داره خز میشه ولی بازم میگم خز رو بیخیال به این چیزا هیچوقت توجه نکنید دوست عزیز ما گفت مه ال سی دی بزرگ و دوربین 3 میخواد پس n73 بر اساس معیار های خواسته شده بهترین گزینه هست درسته؟ در ضمن الان k800 که رو دست n73 در خزیت زده ولی دلیل نیمشه کسی k800 نخره در مورد مشکلی با n-gage نداره گاهی صدای گیر میکنه اگه نقدشم در سایت های خارجی و ایرانی بخوانید در معیب نوشته شده فاقد کارایی کامل در بازی های n-gage ولی فقط در باز یهای سنگین این مشل رو داره و به کم پیش میاد
    اگرم گير ميكنه به خاطر نداشتن چيپ گرافيكي هست...كه الان تو بازي هاي N-Gage هيچ بازي از چيپ استفاده نميكنه...پس گير كردن هم در كار نيست...من خودم تو فروم هاي خارجي ديدم كه خيلي ها رو 5320 نصب ميكنند و شكايت هم ندارند...
    اينم بگم اگه بازي رو 5320 گير كنه 100% رو 73 هم گير ميكنه چون چيپ نداره...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قبلا" كه داشتي خيلي روش مانور ميدادي...

روش مانور نمیدارم بلکه طرف حق رو میگرفتم
    اگرم گير ميكنه به خاطر نداشتن چيپ گرافيكي هست...كه الان تو بازي هاي N-Gage هيچ بازي از چيپ استفاده نميكنه...پس گير كردن هم در كار نيست...من خودم تو فروم هاي خارجي ديدم كه خيلي ها رو 5320 نصب ميكنند و شكايت هم ندارند...
    اينم بگم اگه بازي رو 5320 گير كنه 100% رو 73 هم گير ميكنه چون چيپ نداره...
    در n73 این مشکل رو ندیدم ولی خب یک سری معایب هم الکی میگیرند مثلا 5610 نوشته بود نمیشه از led به عنوان چراغ قوه استفاده کرد در صورتی که این اراد رو از دیگر گوشی ها که این قابلیت رو ندارند نگرفته بود

اره شکایت ندارند من بازی زیاد میکنم الان با 5610 دارم کلی بازی جاوا باحال روش نصب کردم god of war .wanted.gerid.crash... الان حدود 13 مگابایت بازی دارم واقعا بازی کردن با موبایل لذت خاصی داره من n-gage روی n73 بازی میکردم باحال بود روی 5700 مشکل بر خوردم بیخیال شدم ولی مشکل از خودم بود
    تعریف شما رو همهجا شنیدم و در حرفه ای بودنتون شکی ندارم ولی یکجا دیدم نوشته بود دید که 5610 محدودیت نصب داره در صورتی که نداره آیا شما ازمایش کردید؟ من هیج وقت حرف از روی کسی دیگه بر نمیدارم بلکه همیشه ازمایش میکنم مثلا یادمه همه می گفتند عکسی k810 از 5610 بهتره من می خواستم 5610 رو بفروشم ولی خدا را شکر فهمدم اینطور نیست بلکه در شب k810 بهتره تاپیک مخصوص خودش هم مقایسه رو گذاشتیم

از بحث تاپیک منحرف نشیم بر اساس معیار ها ال سی دی بزرگ و دروبین 3 در n73 هست که در 5320 نیست n73 گیزینه بهتری نیست با توجه به خواسته دوست عزیز؟
    Last edited by Punisher_2008; 09-10-2008 at 12:56.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

در n73 این مشکل رو ندیدم ولی خب یک سری معایب هم الکی میگیرند مثلا 5610 نوشته بود نمیشه از led به عنوان چراغ قوه استفاده کرد در صورتی که این اراد رو از دیگر گوشی ها که این قابلیت رو ندارند نگرفته بود

اره شکایت ندارند من بازی زیاد میکنم الان با 5610 دارم کلی بازی جاوا باحال روش نصب کردم god of war .wanted.gerid.crash... الان حدود 13 مگابایت بازی دارم واقعا بازی کردن با موبایل لذت خاصی داره من n-gage روی n73 بازی میکردم باحال بود روی 5700 مشکل بر خوردم بیخیال شدم ولی مشکل از خودم بود
    تعریف شما رو همهجا شنیدم و در حرفه ای بودنتون شکی ندارم ولی یکجا دیدم نوشته بود دید که 5610 محدودیت نصب داره در صورتی که نداره آیا شما ازمایش کردید؟ من هیج وقت حرف از روی کسی دیگه بر نمیدارم بلکه همیشه ازمایش میکنم مثلا یادمه همه می گفتند عکسی k810 از 5610 بهتره من می خواستم 5610 رو بفروشم ولی خدا را شکر فهمدم اینطور نیست بلکه در شب k810 بهتره تاپیک مخصوص خودش هم مقایسه رو گذاشتیم

از بحث تاپیک منحرف نشیم بر اساس معیار ها ال سی دی بزرگ و دروبین 3 در n73 هست که در 5320 نیست n73 گیزینه بهتری نیست با توجه به خواسته دوست عزیز؟
    درسته...من تو اون پست هم از شما تشكر كردم...
    ولي به نظر من گوشي بدون چيپ به درد N-Gage و كلا" بازي كردن به صورت حرفه اي نميخوره...چه 73 چه 5610 چه 78 و...
    منم رو K750 قبليم حدود 100 تا بازي جاوا داشتم...اون موقع با سيمبيان آشنا نبودم... ولي الان تو بازي هاي جاوا فقط Die Hard و Skecher رو دارم..
    ===============================
    به اين دوستمون هم بازم 5320 پيشنهاد ميدم...73 چيزي ازش كم نداره....5320 فقط چيزهايهجديدتره 73 رو داره....
    cpu بهتر
    ساپورت رم بيشتر...
    سيستم عامل بهتر...
    و...
    بازم خودش بياد يه نظر بده بهتره...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درسته...من تو اون پست هم از شما تشكر كردم...
    ولي به نظر من گوشي بدون چيپ به درد N-Gage و كلا" بازي كردن به صورت حرفه اي نميخوره...چه 73 چه 5610 چه 78 و...
    منم رو K750 قبليم حدود 100 تا بازي جاوا داشتم...اون موقع با سيمبيان آشنا نبودم... ولي الان تو بازي هاي جاوا فقط Die Hard و Skecher رو دارم..
    ===============================
    به اين دوستمون هم بازم 5320 پيشنهاد ميدم...73 چيزي ازش كم نداره....5320 فقط چيزهايهجديدتره 73 رو داره....
    cpu بهتر
    ساپورت رم بيشتر...
    سيستم عامل بهتر...
    و...
    بازم خودش بياد يه نظر بده بهتره...
    5610 که سیمبین نداره جاوا هست

ساپورت n-gage واسه گشی های سیمبین وجود داره و اکثرا چیپ گرافیکی ندارند ولی خیلی راحت ساپورت میکنند ولی من کلا با جاوا بیشتر حال میکنم سرعت جاوا یک چیزه دیگست الان شما god of war , wanted رو نصب کن حال میکنی عجب چیزیه

در مورد 5320 و 73 هم باهاتون موافقم
    Last edited by Punisher_2008; 09-10-2008 at 13:19.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

5610 که سیمبین نداره جاوا هست
    خوب شد گفتي...
    من كلا" دارم واسه بازي كردن ميگم چه جاوا چه سيمبين...

ساپورت n-gage واسه گشی های سیمبین وجود داره و اکثرا چیپ گرافیکی ندارند ولی خیلی راحت ساپورت میکنند ولی من کلا با جاوا بیشتر حال میکنم سرعت جاوا یک چیزه دیگست الان شما god of war , wanted رو نصب کن حال میکنی عجب چیزیه
    الان ساپورت ميكنن..2009 بت ميگم...همين الانشم بازي هست كه 73 و 78 و گوشي هايي كه چيپ ندارند توش بمونند...

در مورد 5320 و 73 هم باهاتون موافقم
    زحمت ميكشي، ممنون

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

چقدر تاپیک رفته تو جاده خاکی
    اگه این شرایطی رو که گفتی میخوای من یه گزینه خوب پیشنهاد میکنم
    5700
    السیدی 2.4 اینچ همونی که میخوای
    نسبت به n73 هم خیلی بالاتره سیستم عامل جدید و سی پی یو قویتر و امکانات خیلی خیلی بهتر از n73
    از لحاظ موزیک هم حرف اول رو میزنه
    شدیدا همین گزینه پیشنهاد میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چقدر تاپیک رفته تو جاده خاکی
    اگه این شرایطی رو که گفتی میخوای من یه گزینه خوب پیشنهاد میکنم
    5700
    السیدی 2.4 اینچ همونی که میخوای
    نسبت به n73 هم خیلی بالاتره سیستم عامل جدید و سی پی یو قویتر و امکانات خیلی خیلی بهتر از n73
    از لحاظ موزیک هم حرف اول رو میزنه
    شدیدا همین گزینه پیشنهاد میشه
    اول اینکه دوربین 3 مگاپیکسل نداره
    دوم اینکه 5320 بهتر از 5700 هست
    سوم ال سی دی 5700 2.4 نیست

n73 با داشتن دوربین بالاتر صدایی بلندتر ال سی دی بزرگتر از هردو گوشی برتری داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •