دسته همتون درد نکنه.
بذارید بقیه هم نظر بدن ببینم چی میگن.
دسته همتون درد نکنه.
بذارید بقیه هم نظر بدن ببینم چی میگن.
دیگه کسی نظری نداشت ؟
حسام جون یه کم بیشتر در مورده اون کتابه توضیح میدی ؟
از کجا خریدی ؟
سرفصل هاش چین ؟
ممنونم میشم.
من تابستئن می خوام برم کلاس 3DsMax بابل؛اون از مبتدی شروع میکنه تا حرفه ای؛قیمتش هم 365 هزار تومان هست؛رفتم فریدونکنار؛اون میتدی تا متوسطه رو 180 تومان یاد میده و خودش میگه برو پیش اون بابلیه ؛ چون او کسی که بابل درس میده؛بهتر کار میکنه.... در هر حال قیمت کلاست رو کمتر از 179 هزار 500 تومن کمتر مظار که سرت کلاه میره...
سلام
خوبی عادل جان
من چند وقت پیش رفتم یه کلاس مکس ثبت نام کنم ( مبتدی _ متوسط ) گفتن اگه تعداد به حد نساب ( 12 نفر ) برسه نفری 45000 تومن میگیرن اگه کمتر هم باشین هزینه میره بالاتر .
حالا بستگی داره شما بخواین به چند نفر آموزش بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه کلاس رو در چند جلسه برگزار کنین .؟؟؟؟؟؟
قیمت رو من بگم؟
به نظر من مبتدی و متوسط رو هم 70 تومن بگیر
پیشرفته هم 40 تومن
میشه بگی این شکلکا رو از کجا میاری؟
از همه ممنونم. ایشاا... از فردا میرم دنبال چاپ آگهی تو روزنامه.
این شکلک ها برنامه ای داره به نام شهر شکلک تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی.
سلام عادل جان پس میخوای آموزشگاه بزنی؟؟؟کار خوبی کردی..یکی از آشناهامون توی آموزشگاه کوثر مایا درس میده 30 جلسه رو 430 تومان میگیره.
به نظرم پلاگین درس ندی بهتره کار خودت رو سنگین میکنی..
اگر هم میخواستی یاد بدی باید هزینش رو جدا بگیری.
بعد اگه میخوای از نحوه درس دادن بدونی حتما بگو تا ازش بپرسم.
موفق باشی دوست گلم![]()
Last edited by *PARASTOO*; 09-10-2008 at 00:26.
به نظر من جلسه ای 45 خیلی زیاده ! یعنی طرف باید مایه دار باشه شدیدا که بخواد بیاد کلاس !
به نظر من 10 جلسه بزار 70 تومن ...
چون این کلاس ها کم یاب هستند؛حتماً باید با قیمت بالا باشن مثل اون کلاس مایا ای که پرستو جون گفت؛430 هزار تومن... خب مَرده حق داره دیگه... چون من خودم اولین بارمه که کلاس "مایا" رو شنیدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)