با سلام
آقا ام آر تی 8 یا 9 سال سابقه داره و ما تازه اومدیم به دنبال ساخت ستاپ و پکیج ساختن البته منم از وقتی ام آر تی را دیدم افتادم تو این کار حالا نرم افزار هام رو فول ورژنش میکنم و اگه شد در وبلاگم قرار میدم و موقع نصبش نام خودم را بعنوان سریالش قرار دادم ضمناً اون هر چقدر هم کامپایل کرده باشه و پکش کرده باشه یعنی با اینو ستاپ برنامه هاش را میسازه وقتی ویروسی مثل جیفو که حجم 50 مگابایت رو تبدیل به صد کیلوبایت میکنه به راحتی وارد ستاپش میشه و برنامه را خراب میکنه البته ستاپ نال سافت (بدتره همین جوری خراب میشه یعنی به هیچ وجه نباید با ری سورس هکر ها یک نقطه جابجا بشه و اون زودتر از اینو ستاپ ویروس میگیره
ما دیگه از دستش خسته شدیم همه جا اسمش رو می نویسه کشت ما رو
منم میتونستم برنامه هام را بفروشم ولی طرف میگفت باید حتماً لیبل داشته باشه وگرنه بدردم نخوره که بفروشمش برات
راستی من هنوز نفهمیدم اون یرنامه هاش رو موقع استخراج به کدوم پوشه می فرسته آیا مانند وینرر عمل میکنه هیچی نشون نمیده
کاش که ام آر تی را احضار میکردیم تا سؤالاتمون رو ازش میپرسیدیم اونم که مطمئناً جواب نمیده انقدر تبلیغات میکنه اسم سایتش رو مینویسه میریم به سایتش چیزی بجز برای فروش نداره یادم باشه اساتید هک را به هک کردن سایت محمد رضا توکلی دعوت کنم
با تشکر : از شما جواد جورسرایی 5:37 بامداد 88/4/19
دوست عزیز
قبلا هم گفتم میره تو temp ویندوز شما و ازآنجا با پارامترهای خاصی مثل :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا
کد:
یا
کد:
و ...
به صورت پنهان ( Silent Setup ) اجرا شده و نصب اصلی برنامه اجرا میشه....
که این مرحله را شما نمی بینی و بعد از چند لحظه برنامه نصب شده و آماده است....
دوست گرامی
این کار زیاد به تجربه نیاز نداره... فقط یه کم زیرکی میخواد..
من با 2 سال پشت کامپیوتر بودن ( که اولشم فقط بازی میکردم )
همه ی اینا رو یاد گرفتم و یکی دو ماه پیش هم یک Assistant در سطح محدود ( 2000 کپی )
تولید و در سطح محدود پخش کردم که از مجموعه جناب MRT هم از نظر پک شدن برنامه ها یک مرحله جلوتره...
به هر حال موفق باشی ....
ببخشید پرحرفی کردم
همینجوری...