مشکلی نیست!اگه اصل فایلها که میگی 170 طرح 3 بعدی هست دستت باشه اونها با 5 عدد کاری نمیتونند بکنند!هر چه سریعتر برای برقراری ارتباط با شرکتهای خارجی یه کاری بکن!
مشکلی نیست!اگه اصل فایلها که میگی 170 طرح 3 بعدی هست دستت باشه اونها با 5 عدد کاری نمیتونند بکنند!هر چه سریعتر برای برقراری ارتباط با شرکتهای خارجی یه کاری بکن!
تشکر از راهنمایی-------------------------
Last edited by p30world user; 01-08-2011 at 20:32.
نه این طور ها هم نیست .شرکت های دولتی اسمشون خودرو سازه ولی خودرو نمیسازند!!! شما مطمئن باش !!! به هرحال برای جلوگیری از دزدی طرح واینکه از دست دلال ها در امان باشه اولین کاری که باید بکنید ثبت طرحته! تازه می تونی هم زمان طرحت رو به کشور های خارجی تولید کننده تحویل بدی!
شما اگه می خوای یه طراح بدنه باشی در ایران جایی نداری. نهایت فعالیت کمپانی های داخلی در فیس لیفت اون هم از نوع فاجعه, خلاصه می شه. ( مثل انواع سمند).
اون کمپانی تبریزی هم باید با یه کمپانی خارجی قرارداد بسته باشه و مدل هاشو مونتاژ کنه.( در صورت صحت قضیه). در نتیجه باز هم فیس لیفتی صورت نمی گیره. مگر اینکه مثل ایران خودرو امتیاز اون ماشین رو بخره. (مثل 405 و 206) تا اجازه دست بردن تو ظاهر و باتن ماشین رو داشته باشه.
در نتیجه امکان اینکه از طرح شما سوء استفاده بشه خیلی زیاده. ( در صورتی که طرح شما نو آورانه و کاربردی باشه).
حتما خودتون بهتر می دونید که یک تیم طراحی بزرگ, با پشتوانه اطلاعاتی و صنعتی قوی, یک مدل رو دیزاین می کنن. و یک طرح بدنه به تنهایی فقط به درد نشان دادن قابلیت های فردی طراح می خوره. و با اراعه دادن اونها به کمپانی هایی که قادرند ماشین های جدید تولید کنند, طراح می تونه بعد از برتری بر دیگر طرح ها, در اون کمپانی مشغول بشه. و تازه طرح هایی واقعی با در اختیار داشتن مختصات دقیق قسمت های دیگه ماشین ( توسط طراحان تخصصی اون قسمت ها) بزنه.
نتیجه: با توجه به تنوع محصولات ایران ( یعنی هیچی) , شما از خیر وطن بگذر و تمرکزت رو روی کمپانی های خارجی بذار.
تشکر از نظرات و راهنمایی شما دوست عزیز
Last edited by p30world user; 01-08-2011 at 20:34.
بفرست بره مجله ماشین اگر میخوای تو اون مسابقات طراحی شرکت کنی , مجله ماشین تو مسابقات پژو طرح ها رو میفرسته فکر کنم اینو قبلا بحثشو کردیم . از طریق ایمیل و این چیزها انتظار نداشته باش یه کمپانی خارجی بهت جواب بده .
مجله ماشین و مسابقات بازتاب حرفه ای نداره-------------------------------
Last edited by p30world user; 01-08-2011 at 20:34.
چند تا نکته دوست عزیز:
1.نامه رو با کمک کسی که به زبان انگلیسی و حتی ترجیحاً کسی که زیان کشور مورد نظر مسلطه تهیه کن چون حتی یک ایراد گرامری کوچیک می تونه حرفه ای بودن شما رو زیر سوال ببره
2.طوری وانمود نکن مه از اینجا رونده از اونجا مونده ای و هیچ راهی نداری(مثلاً اون قسمت که نوشتی «چون در ایران کسی من رو ساپورت نمیکنه») چون در اینصورت اون کمپانی حق شما رو صایع خواهد کرد و خیلی کمتر از حق واثعی شما بهتون پرداخت می کنه
3.به هیچ وجه نام برنامه ای رو که باش طراحی کردین رو در مکاتبه اولیه ننویسید چون باعث سو برداشت می شه و امکانات سو استفاده رو فراهم می کنه
3.نامه رو بصورت پست عادی(تأکید می کنم که ایمیل نفرستید) خطاب به مدیر فنی کمپانی بفرستید.همچنین حداکثر 2 نمونه حرفه ای و دندان شکن از طراحی های خودتون رو همراه نامه بفرستید
4.بعد از مکاتبه اولیه مقدمات سفر خودتون برای مذاکرات رسمی و حضوری رو فراهم کنید
(یک نمونه از نامه براتون آپ کردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------
Last edited by p30world user; 03-11-2010 at 18:27.
دوست عزیز، من تا فردا ظهر براتون از مجله ماشین سوال میکنم و حتما جوابشون بهت میدم.
برای ارتبلاط با کارخانه های بزرگ هم هیچ خیالی نیست. اونو هم براتون جور میکنم (تا حد اکثر 24 ساعت) ، فقط یه نکته هست اینه که بیشتر مواظب طرحت باش.
فقط یه نکاتی هست .
نباید انتظار داشته باشی همین بار اول و با یک طرح شما پرواز کنید
حتما بیشتر از طرحت محافظت کن.
از کجا مدونی من که فرشاد هستم به حای اون شرکت تبریزی خودمو جا نزده باشم؟
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)