بله... ظاهرا ربطی به سیم کارت نداره و هر سیم کارتی باشه پیداش می کنن ...... در مورد جواب سوالم هم .... تو
فکرش هستم باید تا دو ماه دیگه که ان شا ا... گوشیم پیدا میشه یکی دیگه دستم باشه![]()
بله... ظاهرا ربطی به سیم کارت نداره و هر سیم کارتی باشه پیداش می کنن ...... در مورد جواب سوالم هم .... تو
فکرش هستم باید تا دو ماه دیگه که ان شا ا... گوشیم پیدا میشه یکی دیگه دستم باشه![]()
خوب .............. گوشی 6680 من رو هم 3 هفته پیش دزدیدن ( تهدید با قمه )، همه ی کاراشو( آگاهی و ... ) انجام دادم . توکل به خدا !
گوشی i8510 منم که چند روز قبل خریده بودم دزدیدن می خواستم بدونم که میشه سریال این گوشی و کلا سریال گوشی های سامسونگ رو عوض کرد و اینکه راه دیگری برای ردیابی گوشی هایی که دارای گیرنده gps داخلی هستند وجود داره و اگر سیمکارت ایرانسل که ثبت هم نشده باشه روی این گوشی بره دیگه از طریق مخابرات قابل ردیابی هست یا نه ؟
همچنین دادگاه یا کلانتری نامه ای برای ردیابی سریال نامبر به ایرانسل میده یا نه و آیا پرینت ریز مکالمات گرفته شده توسط مخابرات میتونه مدرکی معتبری برای دادگاه باشه ؟
Last edited by ferizebele; 05-01-2009 at 00:01.
دوستان من یک سوال داشتم
شمار یکنفر رو دارم میخوام پیداش کنم چجوری میونم پیداش کنم این کسی که میخوام پیداش کنم یک کلاه بردار هسش که از چندنفر دزدی کرده شمارش هم 093662127,.... هستش میخواستم بدونم راهیی داره که بتونم طرف رو پیدا کنم از رو خطش؟
باید آشنا تو ایرانسل داشته باشی تا بتونی همینطوری آمارشو بگیری.
یه راه هم هست که بری بگی ازش شکایت داری که مزاحمت کرده شاید اسم یا مشخصاتش رو بهت گفتن !
یا این که اصلا به پلیس بگی !
گوشی من که تو دو ماه اول پیدا نشد و لی گوشی یکی از دوستام پیدا شد .
دوســـت من براي پيگيري اگه همين شماره اي كه دادين تو ايرانسل ثبت شـــده باشـــه و تو ايرانسل آشنا داشته باشي سريع اسم و نشاني طرف رو پيدا ميكني و اگه ثبت نشـــده طرف سيم كارت رو خاموش ميـــكنه و ميزاره كنار كسي هم پيگيري نميتونــــه بكنــــه
بخاطر همينـــه كه ايرانسل تازگي ها بعد از خريد خط بايد بدي تو شركت ثبت بشـــه اينجوري بعد از گذشــت خط رو قطع ميكنن
موفق باشيد!![]()
سلام: اگر سریال گوشی چنج باشد یعنی سریال گوشی عوض شده باشد به هیچ عنوان پیدا نمیشود ولی اگر سریال اصلی باشد کلانتری به شما 3 تا نامه میدهد یکی برای همراه اول یکی برای ایرانسل و یکی هم تالیا. حالا اگر توی گوشی دزدیده شده یه سیمکارت بذارند که سند به نام شده باشد خیلی زود گوشی را پیگیری کرده و صاحب سند را میگیرند. تا یکی دو ماه پیش ایرانسل اهمیتی به سند زدن خطها نمیداد ولی جدیدا دولت به ایرانسل گیر داده که باید تمام خطها به نام یک نفر باشد تا جلوی دزدی و مزاحمت و... را بگیرند
دوستان بیچاره شدم گوشی من هم از دستم رفت
نمیدونم گم کردم ازم زدن اصلا نمیدونم چه طور شده
تو نظرآباد بودم بعد از نیم ساعت از آخرین تماس از نبود گوشی رو کمربندم مطلع شدم
حالا موندم چه کنم تهران هستم
باید چه خاکی تو سرم بریزم
گوشی ای که دارم ان 95 8 گیگ هست به نظر شما امیدی هست که پیدا بشه ؟؟؟
اول از همه در دسترس نبود بعد هم اخر شب خاموش شد ( از باطری گوشی کاملا مطمئن هستم که پر بوده )
تو رو خدا راهنمایی کنید که با کمترین اتلاف وقت بتونم به گوشیم برسم !!!!
دوست عزیز اگر گوشی را دزدیده باشند هیچ راهی برای بازگشت گوشی وجود نداره مگر اینکه گمش کرده باشی و طرف مقابل ادم خوبی باشه.گوشی را بهت برگردونه.اما با توضیحاتی که دادی مشخص هست که دزدیدند؟متاسفانه باید یک گوشی دید بخری و از این اتفاق تجربه کسب کنی و بیشتر از این مراقب باشی.چه بسا این تجربه باعث بشه از یک اتفاق بدتر از این در اینده جلوگیری کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)