HD بخاطر اون LCD عظیمش و interface جذابش منو گرفتار خودش کرده،من خودم امنیا رو خیلی قبول دارم ولی هرکاری میکنم نمیتونم بیخیال HD بشم،حالا که بعضی از دوستان X1 رو هم انقدر پرقدرت معرفی کردند واقعا دیگه واسه خرید دچار مشکل شدم
HD بخاطر اون LCD عظیمش و interface جذابش منو گرفتار خودش کرده،من خودم امنیا رو خیلی قبول دارم ولی هرکاری میکنم نمیتونم بیخیال HD بشم،حالا که بعضی از دوستان X1 رو هم انقدر پرقدرت معرفی کردند واقعا دیگه واسه خرید دچار مشکل شدم
فکر کنم تنها مشکل hd همون نداشتن فلاشه که واسه منم مهمه
ظاهرا اینترفیس touchflo رو روی X1 هم پورت کردن.تاپیک X1 رو ببینید.
ولی اون KCD عظیم HD واقعا وسوسه کننده هست.
من شنیدم روی امنیا هم اینکارو کردن درسته؟ یعنی واقعا میشه ؟
تنها عیب HD همون نداشتن فلشه !
ولی touch flo ش خیلی سرتر از i900 هستش
htc شرکتی هست که به اصطلاح پیشکسوته تو زمینه ppc و حالا حالاها مونده تا سامسونگ و سونی اریکسون و نوکیا بتونن به پای htc برسن
من اگه پول داشتم حتما HD میخریدم
من که از htc راضیم
شما اگه فلش خیلی برات مهمه دیگه ppc نباید بخری
اگه ppc قدرتمند و جذاب برات مهمه قید این (ببخشید) سوسول بازیا رو باید بزنی (sorry)
ایشاا... که تونسته باشم کمکت کنم
راستی اگه LCD برات مهم نیست و فلش بیشتر به کارت میاد TOUCH PRO بگیر
اینو که htc تو ppc از همه سرتر هست و قبول دارم ولی اگه فلاش هم برای hd قرار میداد که ضرری نداشت اخه دوربینش 5 مگاپیکسل ها .یعنی چه دلیلی وجود داره دوربین 5 داشته باشه ولی فلاش نداشته باشه!
اینجا چرا کسی از memory حرف نمیزنه!!!!!
امنیا 16G حافطه داره ولی HD هیچی!!!
تنها برتری HD اون LCD بزرگه که من خیلی دوست دارم... ولی من که Omnia خریدم ازش راضیم... قبلا با diamond کار کردم خیلی کند بودولی omnia خیلی سریعتر برنامه هارو باز میکنه و من اینو دوست دارم.....
تا وقتی که HTC از cpu های 528 Mhz استفاده میکنه من Omnia رو ترجیح میدم...............
منم با اقا امیر موافقم cpu i900 خیلی قوی من که خیلی ازش راضیم ال سی دی i900 هم به اندازه کافی فکرکنم بزرگ باشه حداقل بزرگتر از برندهایی مثل سونی اریکسون(x1) به نظر من اول hd البته با صرف نظر کردن از فلاش دوم i900 واخرش هم x1.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)