بله. چون بنچمارها با بهترین قطعات تست شدن ولی مثلا اونی که شما بستی ، قطعاتش با فنوم و برد با چیپAMD هماهنگتر بوده . یا مثلا قطعات با هم فرق میکرده .
بله. چون بنچمارها با بهترین قطعات تست شدن ولی مثلا اونی که شما بستی ، قطعاتش با فنوم و برد با چیپAMD هماهنگتر بوده . یا مثلا قطعات با هم فرق میکرده .
به نظر من هم برداشت شخصیتون کاملا درسته!
عجب .
خیلی ممنون از راهنماییتون
خب حالا بهترین مادربورد تا بودجه 130 که به 7200 بخوره و بهترین امکانات رو داشته باشه چیه؟![]()
من بالا گفتم نظر شخصي من بوده
در ثاني كاربرايي كه ميان بيشترشون بودجشون معمول هست و توان خريد مادربورد گرون قيمت رو ندارند پس با توجه به قيمت بهترين جواب رو گرفتم خيلي مهم هست
از طرفي شما بازم با بهترين قطعات اينتل رو تست كن و هم AMD رو بازم برد با AMD هست اگه درست قابليت هاشو بفهمي دارم ميگم قابليت مولتي تسكينگ بالا اين خيلي مهم هست شايد براي كاربري كه كل كارش يه نرم افزار ساده و يه پلير باشه محسوس نيست ولي زماني كه از پردازنده كار ميكشي و زير فشار قرارش ميدي خودت ميتوني مشهود ببيني كدوم سرتره
مادربورد با اين قيمت با چيپ P43 بگير مثلا ASUS P5QL-Pro و اگه بودجت بيشتره ASUS P5Q با چيپ P45 بگير حدود 150
خودم هم روی همین فکر میکردم.
ممنون![]()
سلام.
میگم این لیون کامپیوتر الان E7300 رو با قیمت 136 تومن وارد کرده که جای بحث داره. فرکانس هر هسته : 2666 مگاهرتز.
Last edited by Professor Massoud; 07-10-2008 at 13:59.
سلام آقا مسعود خسته نباشید.سلام.
میگم این لیون کامپیوتر الان E7300 رو با قیمت 136 تومن وارد کرده که جای بحث داره. فرکانس هر هسته : 2666 مگاهرتز.
خب هر هستش یعنی تقریباً 100 مگا بالاتر از e7200 هستش و قیمتش 7-8 تومن گرونتر
یعنی کاراییش بهتره ؟؟؟
به نظر من نه چون فرق ديگري ندارند
پس کلک پوله !به نظر من نه چون فرق ديگري ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)