LCD لمسی نداره
پایینش 3 تا دکمه حسی وجود داره نه لمسی
گوشی خیلی باحالیه من که خودم خوشم میاد شاید یه مدت با داداشم عوض کردیم![]()
LCD لمسی نداره
پایینش 3 تا دکمه حسی وجود داره نه لمسی
گوشی خیلی باحالیه من که خودم خوشم میاد شاید یه مدت با داداشم عوض کردیم![]()
دوست عزیز ایشون تا 250 هزار تومان میخوان برای k850 باید 40 تا 50 تومان روش بزارند که اگه بزارند خیلی خوب میشه
هامون حالا منظورم همونه
ال سی دی لمسی نداره کیلید لمسیه یعنی به قول دوستان حسی هست
من از دستتون عصبانيم دوستان
شما به جاي اينكه جواب منو بديد داريد كاراي خودتونو ميرسيد واقعا كه......................
دوست عزیز ما جواب شما رو دادیم
اگر دوربین 5 مگاپکسل و فلش زنون میخوای K850 و صدای خوبی هم داره ال سی دی هم رده بالا هست
اگر دوبین 3.2 با فلش دوگانه LED و طراحی زیبا و بدنه ضد خش و ال سی دی با کیفیتر و صدای با کیفیت میخوای 5610
5610 بیشتر یک موزیک فون هست ولی تا حدودی برای دوربین هم طراحی شده دوبینش خوب میگیره عکس هم گذاشتم
K850 برای عکاسی طراحی شده در بین برنده ها دیگه کم اورد ولی در شب اکثر برنده های دیگه رو جا گذاشت به خاطر داشتن فلش زنون ولی بازم خوبه من دیدم گوشی باحالیه![]()
یعنی چی عصبی هستی از دست دوستان ؟! اینجا افراد دارن کاملا مجانی اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدن ! شما اجازه نداری اینجوری بهشون بگی حتی اگه به سوالت دقیق جواب نداده باشن...! کسی اینجا به شما بدهکار نیس...من از دستتون عصبانيم دوستان
شما به جاي اينكه جواب منو بديد داريد كاراي خودتونو ميرسيد واقعا كه.....
به هر صورت :
اگه میتونی به رقمت 40-50 تومن اضافه کنی ( حدود 300 تومن ) میتونی یه K850 بخری تا یکی از بهترین 5 مگی هارو داشته باشی...
امکانات صوتی و ال سی دی و ... شم در سطح بالایی قرار داره...
اما با رقم حدود 220 تومن و کمتر میتونی یه K810 بگیری که به نظر من بهترین 3 مگی رو داره !
تو گوشی های سامسونگم U600 هست که دوربین 3 مگ خوبی داره... کیفیت فیلمبرداری گوشی های سامسونگم در رده ی بالاتری نسبت به سونی اریکسون قرار داره ... اما خوب عکساش به K810 نمیرسه... قیمتشم مناسبه حدود 180 تومن...
کاملا" موافقم!!!
گوشی T650 هم تو این رنج بد نیست!!!
k850كه قيمتش بالاي 300 من گفتم تا 300 يعني 280 - 290 راستي ببخشيداضبط صوتشم خوب باشه
ميخوام وقتي رفتم دانشگاه صداي استاد رو هم ضبط كنم (از اين لحاظم كيفيتش خوب باشه)
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)