قدرت 206 تیپ5 چند اسبه ؟ حدودا با کولر چند تا میره ؟
قدرت 206 تیپ5 چند اسبه ؟ حدودا با کولر چند تا میره ؟
توی پرشیا هم دما بالا نمیره موقع کولر گرفتن.
البته من ترموستات 75 درجه روی ماشین گذاشتم و دمای ماشین همیشه زیر 90 هستش.
کولر هم اگر بگیرم فن روشن میشه (یا میره روی دور تند) و دما باز هم زیر 90 درجه ثابت میمونه.
روی ریو چه جوری تاثیر میذاره ؟ روی 206 تیپ5 بیشتر تاثیر میذاره یا ریو ؟
کولر روشن کردن باعث خنک تر شدن ماشین میشه. در بیشتر ماشین ها همین جوره. چون یا 2 تا فن روشن میشه یا اگه یه فن داشته باشن میره رو دور تند.
افزایش آمپرساعت باتری ماشین در صورتی که در حد مجاز ماشین باشه خیلی تاثیر گزاره.
روی لوگان هم دما از 4 خط تکون نمیخوره.
ولی تو سمند که اصلا اینطوری نیست مثلا اگر تو جاده (مثلا کندوان چون تست کردم) کولر بگیری ماشین 15 دقیقه نکشیده جوش میاره ولی من با تیپ 5 کل جاده رو با کولر رفتم البته تیپ 5 چون کولرش اتومات هست ممکن بود خیلی جاها کولر رو قطع بکنه و فن بشه فقط . ولی زانتیا خیلی اینجوری نیست یعنی تاثیر میزاره تو شتاب یکمی و بازم ماشین راحت را میره و اصلا هیجوره کم نمیاره ولی زانتیا خیلی کولرشم کولر نیست کلا پژو ها مخصوصا 206 کولرشون یچیز دیگست .
تقریبا 110 اسب بخار (107 اسب بخار). اونو امتحان نکردم. ولی احتمال خیلی زیاد بالای 185-190 تا بره.
روی 206 تیپ 5 کمتر اثر میذاره
![]()
ولی من شنیدم که روی ریو تاثیر منفیش کمتر از 206 تیپ 5 .
والا من تو جاده الموت قزوین ( فکر کنم سربالایی هاش ، یکی از غیر استاندارد ترین جاده های کشور باشه ) 1 ساعت پشت سر هم کولر می گیرم ... 90 درجه بالاتر نمیره .
ضمنا رو سمند هم میشه با تنظیم دما روی اون هشدار دهنده سخنگوش ( برای مثال روی 15 درجه ) و قرار دادنش روی اتوماتیک ، کاری کرد که دما زیر 15 که رسید کولر خاموش بشه و فقط فن کار کنه . ( البته میشه رنج های مختلف هم بهش اعمال کرد )
ولی کولر سیلو اصلا این جوری نیست و یا اگر هم باشه محسوس نیست
اون قدیم ها تازه سیلو اومده بود با 405 کاربراتوری مقایسش کردم توی 405 وقتی کولر رو روشن می کردی دور موتور یه خورده میرفت بالاتر ولی توی سیلو اصلا اینطوری نبود
در کل ماشین های جنوب شرقیه اسیا به خاطر اب هوای کشورشون بیشتر به کولر توجه می کنن تا کشورهای اروپایی
چون یه ماشینی مثل ماتیز هم با اون حجم کم موتورش کولرش عالیه و یا همین سیلو که هنوز هم کولرش جزء بهترین هاست
ما یه سمند 83 داشتیم 1-2 سال پیش اینطوری بود . کولر اتوماتیک هم خیلی فرق میکنه با اون چیزی که سمند داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)