و یک سوال تقریبا مسخره ولی حیاتی
میشه بدون گواهی نامه هم در این مسابقات شرکت کرد؟
و یک سوال تقریبا مسخره ولی حیاتی
میشه بدون گواهی نامه هم در این مسابقات شرکت کرد؟
نخیر باید حتما عضو فدراسیون اتومبیل رانی باشید و گواهی نامه و یه سری از مسایل رو گذرونده باشین
دوستی که پرسیده بود واسه عضویت فدراسیون ماشین ریس میخواد یا نه
باید عرض کنم که نه
ماشین ریس نمیخواد ولی یه ماشین معمولی رو که میخواد! تو پیست که نمیخوایین بدوین؟!
ولی در مورد اون آموزش رانندگی پرشین ریس
مدیرای شرکت از دوستان قدیمی و از اعضای خیلی قدیمی tt هستن
نفعی به حال من نداره ولی عرض کنم که خیلی بیشتر از اون پولی که میدین ارزش داره و بهتون یاد میدن
ضمنا این یکی حتی ماشین هم نداره و خود پرشین ریس ماشین داره
البته خیلی حال کردین میتونین ماشین خودتون رو هم ببرین و تو پیست دور بزنین
موفق باشین![]()
سلام دوستان من به رالی خیلی علاقه دارم ... مخصوصا رالی بیابونی!!!!
میخواستم بدونم توی ایران آموزش رالی وجود داره .
باسلام خدمت دوستان عزیز ،
من چند وقتیه که گواهینامه گرفتم ، عاشق اتومبیل و اتومبیلرانی هستم .
خیلی دوست دارم که گواهینامه حرفه ای داشته باشم و توی فدراسیون اتومبیل رانی ثبت نام کنم و آموزش ببینم !
و بتونم که توی مسابقات شرکت کنم ...
الان هم اصفهان هستم .
میخاستم ببینم که کسی میتونه منو توی این زمینه راهنمایی کنه که توی اصفهان چطوری میتونم آموزش ببینم ؟!
حتی شده کارت!
خواهشا" دوستان منو راهنمایی کنن .
این تاپیک و گوگل رو هم جوییدم ولی چیزی پیدا نکردم !
ممنون.
سلام.
اصفهان رو نمیدونم. ( ولی بعید میدونم مرکز آموطش رانندگی حرفه ای با صدور گوتهینامه داشته باشه).
ولی تهران- پرشین ریس یه مدت قبلا قرار بود که دوره های فشرده آموزش رانندگی حرفه با صدور گواهینامه برای هم میهنان غیر تهرانی برگزار کنه.
میتونید زنگ بزنید و ازشون سوال کنید بینم الانم از اون دوره ها برگزار میکنن یا نه.
![]()
من نمايشي رو خوب استادم حتي ديروز تست بدل كاري با اوتو موبيل دادم (فقط چپ كردن بلد نيستم) خلي دوس دارم اگه مسابقات نمايشي تو ايران برگذار ميشه منم شركت كنم ميتوينيد منو راهنمايي كنيد
منظورم از نمايش اسپورت بودن ماشين نيست
تيكاف ، دور 180 درجه درجا رو دنده عفب ، پارك عمودي كردن بين كله قندي هاي عمود بر جاده ، حركت با بكسوباد نصبت به تايم بكسوباد و ........
Last edited by ehsan_wwe; 09-02-2010 at 16:31.
لطفا برای حرکات نمایشی در تاپیک مربوطه یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
امیدوارم موفق باشید.
اگه از کارتون هم کلیپ دارید در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید خوشحال میشیم. ( ولی خواهشا به خاطر کلیپ خودتون رو در خطر نندازید)
![]()
آدرس فدراسيون کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)