عزیز شما که خودت اطلاعاتت کامله واسه چی میای تاپیک میزنی؟
میخوای به همه ثابت کنی اطلاعاتت کامله؟
عزیز شما که خودت اطلاعاتت کامله واسه چی میای تاپیک میزنی؟
میخوای به همه ثابت کنی اطلاعاتت کامله؟
نه دوسته عزیز.میخام ببینم دلایلم برای خوب بودن پی1 صحت داره یا این که دارم اشتباه میکنم.
عنوان ویرایش شد
بهتره در این تاپیک در مورد سیستم عامل Symbian OS UIQ بحث و تبادل نظر بشه.
نظرتون چیه؟
دوست عزیز من هم P1 داشتم و هم P900 ! ولی یکی از مهمترین مشکلاتی که این دو سری دارن و همه هم بهش واقفن سرعت کمشون در پردازش برخی بخش ها هست! این کمی اعصابتو بهم میریزه! ولی گفته میشه G700 و G900 در این زمینه بهینه شدن! من در YouTube هم 5-6 فیلمی که خود کاربران گرفته بودن از این گوشی ها واقعا سرعتش بهتر شده! وقتی میگم بهتر یعنی محسوس!
در ضمن P1 بدلیل چیدمان خاص صفحه کلیدش شما 95% لمسی ازش استفاده کنی! که این ممکنه اولاش برات جالب باشه اما یک مدت که بگذره واقعا اذیت میکنه! حالا ممکنه شما بگی مگه گوشی هایی مثل آیفون و ... نیست که لمسین؟؟؟ اونا لمسی هستن اما طوری دکمه هاشون بزرگ طراحی شده که شما با اولین تماس دستتون بتونید به هدفتون برسید!
ولی G700 یا G900 بهترین شیوه ی اسمارت فون های حال حاضر هستن! چون تمامی نیاز های شما رو برآورده میکنن!
Last edited by vahid123; 06-10-2008 at 09:21.
سلام.دوستان بنا به دلایلی به زودی نام کاربری من تغییر کرده و شده:bepar2f
ببخشید.
میشه راهنمایی کنید که اگه بشه همین نامو که الان دارم عوض کنم
جای سوالت اینجا نیست.
توی قسمت مربوطه بپرس عزیز
Last edited by vahid_civil; 30-10-2008 at 14:00.
نمیدونم از کجا بپرسم یا کجا این کارو انجام بدم.
لطفن کمک کنید
دوستان من یک سئوالی کردم در کلوپ W960 در مورد باطریش! کسی جواب نداد!
خواستم کسانی که کار کردن با این گوشی بگن نسبت به P990 و P1 مصرف باطریش چطوره؟؟؟ من شنیدم شدیدا باطری مصرف میکنه و این اصلا برای یک گوشی واکم فکر کنم زیاد جالب نباشه! کلا من هم از گوشی هایی که زیاد باطری مصرف میکنن خوشم نمیاد!
اگر میشه یک جوابی بدین برای این قضیه چون همین روزها میخام یک گوشی بین W960 و G900 یا G700 انتخاب کنم.
جی900 از همه ی اینا باطری قوی تری داره.
در مورد مقایسه ی باطری دبلیو960 و پی1:پی1 باطری قویتری داره ولی من دیروز مجله ی شماره ی 9 جی اس ام را میخوندم که برای باطری به دبلیو960 از 5 نمره 5 داده بود و به پی1 داده بود 4.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)