یعنی این کد گزینه view source رو از منوی view هم غیر فعال میکنه و اینکه اصلا توی همه مرورگرها اجرا میشه؟
جواب من: نه
چون تا جایی که فهمیدم فقط منوی راست کلیک رو تحت تأثیر قرار میده!
اگه اشتباه میکنم بگید تا روشن شم!
یعنی این کد گزینه view source رو از منوی view هم غیر فعال میکنه و اینکه اصلا توی همه مرورگرها اجرا میشه؟
جواب من: نه
چون تا جایی که فهمیدم فقط منوی راست کلیک رو تحت تأثیر قرار میده!
اگه اشتباه میکنم بگید تا روشن شم!
نه درسته !
من هم گفتم که نمیشه ، شاید توضیحم اندکی نادرسته الان اصلاحش میکنم. ولی باز هم دلیل نمیشه که دوستان اظهار فضل کنن ، میتونستن برای احترام به دوستمونم که شده اندکی Search میکردن که لا اقل راه حل موجود رو بهش میگفتن!
سلام.
دقیقا باهات موافقم!!!
عزیز جان یک اینکه همونطور که خودت گفتی این کد فقط توی IE کار میکنه ، دو فقط منوی راست کلیک رو غیرفعال میکنه ، سه اگه جاوااسکریپتها رو غیرفعال کنی این یه کار رو هم نمیکنه ، چهار نمیدونم شما به چه جور جواب دادنی میگی خوب جواب دادن ولی اینجا کسی قصد اضهار فضل یا به رخ کشیدن چیزی نداره. هر کس هر چی میدونه میگه تا شاید یه کمکی به اون کسی که سوال کرده بشه. در ضمن وقتی یه کاری الکیه و ارزش وقت گذاشتن نداره بهتره به کسی که میخواد وقتشو روی این موضوع تلف کنه هشدار داده بشه که این کار کار بیخودیه تا الکی وقتش روی چیزایی که به هیچ دردی نمیخورن نزاره و در عوض بتونه روی موضوعات بهتر و مهمتر کار و پیشرفت کنه.
موفق باشین![]()
دوستان حرف شما کاملا درسته
ولی فکر نمیکنید کار این دوستمون فقط از روی درخواست دیگری بوده؟ یکم بیشتر نگاه کنیم :
شما از ما بزرگترینمون طور که دوستان گفتن، نمیشه به طور کامل، ولی این کد در منو رایت کلیک غیر فعال میکنه گزینه View Source رو
کوچیکی مارو ببخشید
سلام.
خب پیمان جان هم در پست بالاییتون بهش اشاره کردن!!!
سلام
همونطور كه همه دوستان گفتن اين راه عاقلانه نيست
چون كد Html يا Javascript كه ديگه چيزي نداره كه بخواي مخفيش كني
ولي من خيل وقت پيش تو يكي از همين فرومها ديده بودم كه نميدونم يه نرم افزار بود يا كد ، كه كدهاي html رو تبديل به كدهاي نامفهوم مي كرد كه براي بيننده هيچ مفهومي نداشت.
آدرسشو نميدونم ولي يه سرچ بزني گير مياري
اما منم ميگم بيخيال شو چون حتما ميشه اون كدها را decode كرد و دوباره به html تبديل كرد
سلام
ضمن عرض معذرت انگار همونطور که همتون میدونید بحث نتیجه ای نداره و فقط در حد اظهار نظره و هر کس که تاپیک رو ببینه ( از جمله ایجاد کننده ی تاپیک) مطمئنا جوابش رو میگیره .. با اجازتون ترجیح میدم ادامه پیدا نکنه![]()
![]()
ممنون از همتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)