تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: کلیپ کاملا واقعی که 2 ماه پیش فیلمبرداری شده

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه توضیح بدم

قصر شیرین تو استان کرمانشاه از مناطقی بود که عراقی ها اشغال کرده بودن و کلی هم مین گذاری کردن

این تصاویر مربوط میشه به خنثی کنندگان مین

که تا حالا 12 نفرشون برای پاک سازی خاک مقدس ایران شهید شدن

هنوز هم خیلی از مناطق مین دارند

خدا لعنتشون کنه...
    یه زمانی شهری بود مثل بانه که از لب مرز جنس میاوردن و میفروختن...
    ما 2 سال پیش رفتیم اونجا موبایل بخریم ...فکر میکردیم اونجا همه چی مثل بانه ارزونه...ولی نگو خرابه ای بیش نیست...از یه نفر پرسیدیم پس بازار اینجا کجاست؟؟؟!!!...گفت اینجا بازارش بود!زمان جنگ خراب شده!!
    از هواش که نگو... آتیش میبارید.اصلا من تا حالا گرمای اونجوری ندیدم...
    بعد آخر رفتیم بانه خریدیم...

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بغض ته گلو را گرفته نمی تونم چیزی بنویسم
    فقط یک فاتحه با ذکر صلوات براشون بخونید........

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

وای خدا رحمتش کنه

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

عراق اينهمه جنايت تو ايران كرد آخر شد كشور برادر و همسايه واقعا آدم بايد تأسف بخوره

5. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عراق اينهمه جنايت تو ايران كرد آخر شد كشور برادر و همسايه واقعا آدم بايد تأسف بخوره
    اینجوری نگو...
    گناه دارن...
    مردمشون که با ما نمیجنگیدن...
    یکی از هدف های آمریکا همین بود که عراق رو بگیره ...و ما هم ازش حمایت کنیم ولی نکردیم بهتره بگم نکردند...
    ما بیشتر امامون تو عراقن...مشکل با عراق که همسایمونه خیلی بده...

ولی خدا از صدام نگذره...

7. 6 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینجوری نگو...
    گناه دارن...
    مردمشون که با ما نمیجنگیدن...
    ببخشید ، پس نفرات تانک و توپ و ضد هوایی و تیپ و لشکر عراق ؛ ارواح بودن ؟

اونایی که به پسر بچه های بسیجی اسیر ، تجاوز جنسی میکردن ، یا زن های اسیر گرفته شده رو روز و شب آزار جنسی میدادن

اونا کیا بودن ؟ نکنه خارجی ها بودن ؟

یکی از هدف های آمریکا همین بود که عراق رو بگیره ...و ما هم ازش حمایت کنیم ولی نکردیم بهتره بگم نکردند...
    بله ، کارت دعوتش رو منم دیدم :ِ گفته بود : (( شما نباشین ، صفا نداره ، ما نمیتونیم ))

ما بیشتر امامون تو عراقن...مشکل با عراق که همسایمونه خیلی بده...
    کاش چند تا از این امامان در کشور های پیشرفته بودن ، الان اوضاع مملکت ما هم فرق میکرد شاید

ولی خدا از صدام نگذره...
    خدا از هیچ دیکتاتوری نگذره ، مخصوصا اونا که یک ملت رو برای خواست های شخصی ، نابود میکنن

یک جمله که همه دانش آموزان عراقی در زمان صدام در کتاب های درسی میخوندن این بود ( جمله مال خود صدام هست ) :

خداوند سه چیز را بیهوده آفرید : یهودی ، ایرانی و مگس

9. 5 کاربر از Libra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید ، پس نفرات تانک و توپ و ضد هوایی و تیپ و لشکر عراق ؛ ارواح بودن ؟

اونایی که به پسر بچه های بسیجی اسیر ، تجاوز جنسی میکردن ، یا زن های اسیر گرفته شده رو روز و شب آزار جنسی میدادن

اونا کیا بودن ؟ نکنه خارجی ها بودن ؟
    خوب اونا مجبور بودن...
    وقتی اونا باید به ایران حمله کنند...مردم مجبورا این کارو بکنن(نکنه میخواستی صدام تنهایی بجنگه)
    آزار جنسی ام آره بوده خیلی هم ناجور بوده...ولی تو خودت میدونی اونایی که حمله میکنن اکثرا جوونن و جوونی میکنن.
    ما اگه خودمون جای اونا بودیم معلوم نبود چی کار میکردیم!!
    بعدشم همه ی سربازاشون که این کارارو نمیکردن یعنی کسی هم بوده که از این شرایط ناراضی بوده باشه...
    من یه فیلم دیدم که برای جنگ آمریکا و عراق توسط آمریکا ساخته شده بود...تو اون 2 تا سرباز بودن که یکیشون از این کارایی که میکردن ناراحت میشد و حالش بد میشد...ولی انقدر تحت فشار مقامات و دیگر سربازایی که خودشونم به نوبه ای به این وضع عادت کرده بودند قرار گرفت تا این که یه نفر رو زیر شکنجه کشت...بعد مقامات بهش فشار میاوردن که تو دادگاه بگو من خودم این کارو کردم تا اسمت مثل فلان کس خوب باقی بمونه...اون کلی با خودش فکر کرد و آخر سر تو دادگاه همرو لو داد...
    که دادگاهم این موضوع رو ماست مالی کرد و آخر اونو فکر کنم اعدام کردند. و مقامات به کارای خودشون ادامه دادن...
    تازه این فیلم آمریکایی بود که ضد آمریکا ساخته شده بود...پس همه ی قضایا رو نشون نمیدن...این فیلم رو زمان جنگ غزه تلوزیون نشون داد...
    کاش چند تا از این امامان در کشور های پیشرفته بودن ، الان اوضاع مملکت ما هم فرق میکرد شاید
    مگه میذارن پیشرفت کنن؟ این از ایران که این همه بهش جنگ کردند...
    من به امضات که نگاه کردم فهمیدم که تو از شاه بدت نمیاد و ممکنه فکر کنی اون موقع (زمان شاه) اصلا جنگی در کار نبوده...
    در صورتی که این طور نیست...از زمان قاجار تا پایان پهلوی همش جنگ بوده!!!که خوده این 200 سال میشه ...پس اگه ما کشور عادی ای بودیم الان باید 200 سال از بقیه ی کشورا عقب مونده تر باشیم...

11. 3 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب اونا مجبور بودن...
    وقتی اونا باید به ایران حمله کنند...مردم مجبورا این کارو بکنن(نکنه میخواستی صدام تنهایی بجنگه)
    آزار جنسی ام آره بوده خیلی هم ناجور بوده...ولی تو خودت میدونی اونایی که حمله میکنن اکثرا جوونن و جوونی میکنن.
    بعدشم همه ی سربازاشون که این کارارو نمیکردن یعنی کسی هم بوده که از این شرایط ناراضی بوده باشه...
    باشه به هر حال ، در این روابط همه ای وجود نداره ، مهم سیاست کلی یک کشور در قبال دیگری است ، مثلا ما همیشه با مردم و دولت عربستان مشکل داریم ، اما خیلی ها هم شاید در عربستان از ما خوششون هم بیاد ، اما ما ، به دلایل بسیار زیاد ، با هم مشکل داریم

فعلا هم که با دولت و خیلی از مردم عراق مشکلات بسیار زیاد حقوقی و غیره داریم

من از عراق بدم نمیاد ، پایتخت امپراتوری ایران برای 700 سال در خاک عراق امروزی بوده ، بخش بزرگی از تاریخ ما در اونجا رقم خورده ، اما هیچ کدوم از موارد بالا ، دلیل نمیشه که یادمون بره ، با ما ، ملت ما ، ناموس ما و کشور و تاریخ ما چه کردن

یادمون نره که صدام و ارتش چند میلیونی عراق ، میخواست جنگ قادسیه دوم رو به بار بیاره ( قادسیه = شکست ارتش ایران از اعراب در زمان حمله به ایران )

مگه میذارن پیشرفت کنن؟ این از ایران که این همه بهش جنگ کردند...
    من به امضات که نگاه کردم فهمیدم که تو از شاه بدت نمیاد و ممکنه فکر کنی اون موقع (زمان شاه) اصلا جنگی در کار نبوده...
    در صورتی که این طور نیست...از زمان قاجار تا پایان پهلوی همش جنگ بوده!!!که خوده این 200 سال میشه ...پس اگه ما کشور عادی ای بودیم الان باید 200 سال از بقیه ی کشورا عقب مونده تر باشیم...
    نخیر ، ما زمان آرامش هم داشتیم ، اما دشمن چون از روند پیشرفت ایران خوشش نیومد ، با استفاده از مردم ایران ، جنگ داخلی راه انداخت

13. این کاربر از Libra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

خوب اونا مجبور بودن...
    یعنی شما میفرمایید روز قیامت خدا میگه: سربازای عراقی شما چرا تجاوز کردید به زن ها و بچه ها؟ اونا هم میگن :خدا ما جوونی کردیم بیخیال.بعدش خدا میگه: ایول راست میگی حواسم نبود.تشریف ببرید به بهشت!!!
    پس شما میفرمایید سربازهای ایرانی هم تجاوز کردن به اونا؟
    عراق چی داره ازش طرفداری میکنید؟ قبر امام ها اونجاست که باشه.احترام به امام ها سر جاش ولی امام چه دخلی به عراقی ها داره آخه؟ من نمیتونم باور کنم امام و پیامبر محدود به همونجایی هستن که قبرشون هست.مثل این میمونه بگیم خدا فقط تو مکه حاجت میده چون کعبه اونجاست
    بعدشم دنیا همینه.پدراشون زدن پدرهای مارو کشتن.بالاخره یه بلایی سر خونواده و بچهاشون باید بیاد.این قانون طبیعته.مگه میشه هرکار میخای بکنی و اتفاقی نیفته؟

15. این کاربر از MohandesMCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    والدیبیباس

پيش فرض

شما خیلی از ناگفته های جنگ رو نمیدونید دوستان. پدر من جانباز 55 درصد هست و 8 سال تو جبهه بوده وخیلی چیزا رو برام گفته.

بزارید براتون بگم درسته اونا کشتن و تجاوز کردن و خیلی کارهای دیگه کردن ولی ما هم از این کارها کردیم.

شما خیال میکنید تمام سربازان ایران تو جنگ مردان بهشتی و مومن بودن؟
    یکی از آشناهای ما که تو جبهه هم بوده میگفت یه بار 15 تا اسیر عراقی به من و دو تا دیگه از هم رزم ها تحویل داده شدن و بهمون دستور داده شد که اونا رو ببریم به عقب و تحویلشون بدیم ولی ما اینکار رو نکردیم و هر 15 تا رو به طرز فجیعی کشتیم! درحالیکه همون آشنا الان یه آدم عادی و خیلی خوش اخلاق و خوش رفتار هست و از کرده ی خودش پشیمونه.

تو جنگ آدم دیوونه میشه. کارهایی رو میکنه که خودش هم فکر انجام دادنشون رو به ذهنش راه نمیده. مخصوصا وقتی با اجبار به جنگ بری. خیلی از سربازان عراقی مجبور به جنگیدن شدن.

تو جنگ حلوا خیرات نمیکنن دوستان. تجاوز هست قتل هست... همه چی هست. اون سربازای عراقی که به ایرانی ها تجاوز کردن با تفکری مشابه با سربازان ایرانی اینکار رو کردن. اونا هم پیش خودشون فکر میکردن که ایرانی ها دارن قتل و عامشون میکنن و بهشون تجاوز میکنن و هزارتا کار دیگه. ایرانی ها هم همین فکر رو میکردن.

در آخر هم بگم جدا از این مساله که گفتم حمایت ما از عراق بیشتر به نفع خودمونه. وارد بحثای سیاسی نمیخوام بشم ولی اگه ما با عراق رابطمون رو قطع کنیم و به چشم یه دشمن بهش نگاه کنیم دقیقا همون کاری رو کردیم که آمریکا میخواد و ضربه ی سختی بهمون وارد میشه.

پس لطفا حرف از قطع رابطه با عراق نزنید.

17. 4 کاربر از Mamad_Madrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •