من هم با سامان موافقم چون خودم p1 داشتم........گوشی خوبیه.............یعنی خیلی خوب اما جدیداش مشکل دارن.......k800 و غیره نیز جدیداش مشکل دارن
من هم با سامان موافقم چون خودم p1 داشتم........گوشی خوبیه.............یعنی خیلی خوب اما جدیداش مشکل دارن.......k800 و غیره نیز جدیداش مشکل دارن
چرا این گوشی ها مشکل دارن ؟؟؟؟
به خاطر این که چین میزنه ؟
دلیل رو هم اگه بگید ممنون میشم
ولی من که میگم E71 بگیری خیلی بهتره
در ضمن :
منظورتون E71 بود ؟؟؟من p1 داشتم.100% ازش راضی بودم.ولی میگن کیفیت p1 هایی که الان تو بازاره خوب نیست...
این n71 هم با اینکه قشنگ نیست ولی با کلاسه....
سلام
به نظرات بقیه دوستان توهین نباشه ولی من P1 رو ترجیح میدم.چون اگه بخواد یه مدت طولانی نگهش داره قطعا P1 گوشیی هست که حالا حالا ها از دستش خسته نمیشه.
موفق باشید.
خب آقاي شهشهاني ميتوني چنتا دليل واسه خسته شدن از 71 رو مطرح كنيد؟
دقیقا حرف راس رو 180 درجه برعکس کردیسلام
به نظرات بقیه دوستان توهین نباشه ولی من P1 رو ترجیح میدم.چون اگه بخواد یه مدت طولانی نگهش داره قطعا P1 گوشیی هست که حالا حالا ها از دستش خسته نمیشه.
موفق باشید.
برای خسته نشدن از گوشی نباید uiq گرفت(تازه اونم چی p1 !)
چون uiq رابط کاربری خیلی بدی داره که مطمئنم خیلی اذیتت میکنه
در ضمن این تاپیک خیلی عجیبه
این دو تا گوشی اصلا در یه حد نیستن که بخوان با هم مقایسه بشن
p1 یه گوشی رده پایینه
(تازه چیز جالبی هم هست اینه که خیلی ها میگن p1 بهتره !!!!!!!![]()
![]()
)
win_f.s عزیز
شما خودت بیشتر کدوم گوشی رو دوست داری و کدوم رو بیشتر میپسندی ؟
اصلا فکر کن مطرح نکردی این سوالو خودت بیشتر کدوم رو میپسندی ؟
میبینی که e71 1 رای بیشتر از P1 آورده
و به نظر من بهتره ولی خودت کدوم رو بیشتر دوست داری تا ببینیم خوبه ؟ مزایا و معایبش رو هم بگیم
اینجوری فکر میکنم که بهتر به نتیجه برسی![]()
در ضمن اینو هم بگو که انگیزت از انتخاب این دو گوشی چی بوده؟
سلام.
من خودم پی1 دوست دارم.
هدفه اصلیم:سیستم عامله خوب به غیر از ویندوز-برنامه ریزی-اینترنت-متنوع بودن چون میخام ازش دیر خسته بشم.
از همگی به خاطره راهنمایی هاتون ممنون
همونطور که دوستان گغتند و گفتم برای تنوع برنامه و ر احتی بهتر که از سری 60 های نوکیا استفاده کنید ..
همونجوری که علی جان گفتند به سایتهای موبایل و سا قسمت نرم افزارهای همین سایت سر بزنید میبینید که تنوعش بیشتر از uIQ هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)